Cautare

1246 de rezultate pentru "libris brasov" (2.91 secunde)
Reunirea staff-ului democrat va avea loc la Brasov in primele doua zile ale lunii si, potrivit declaratiilor deputatului PD de Brasov, Dumitru Puchianu, in cadrul discutiilor vor fi stabilite strategia politica a partidului, prioritatile legislative la inceput de sesiune parlamentara si strategia de campanie pentru alegerile europarlamentare.
Duminica, presedintele PSD, Mircea Geoana se afla in judetul Brasov pentru a participa la doua serbari campenesti. ... Purtatorul de cuvant al PSD Brasov, Razvan Popa, spune ca Mircea Geoana participa la evenimentele programate, precum si la spectacolele folclorice si discuta cu oamenii din comuna.
Alba, Bihor, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Maramures •Diferente mici la mandate sau situatii inverse la primarii/consilii judetene: ... Alba, Bihor, Botosani, Brasov, Calarasi, Cluj, Giurgiu, Hunedoara, Iasi, Ilfov, Maramures, Valcea.
Cei din USL au anuntat ca au scoruri de peste 50% si in Bacau, Ilfov, Neamt, Galati, Brasov. ... Si la Brasov, unde resedinta de municipiu este condusa de democrat-liberalul, George Scripcaru, Uniunea are un scor de peste 50%.
• Conferinta internationala despre sisteme de inginerie economica si productie Brasov, 2001; ... • Tehnologii de producere a servovalvelor,Conferinta internationala despre sisteme de inginerie economica si productie, Brasov, 2001; • Oscilatii si frecvente la magnetroanele cu cavitati multiple,Conferinta internationala despre sisteme de inginerie economica si productie, Brasov, 2001;
Singura companie interesata sa cumpere IAR Brasov, care si-a depus in termenul stabilit oferta finala, imbunatatita si irevocabila, in vederea privatizarii acestei intreprinderi este Eurocopter din Franta.
Sprijin de la Brasov Organizatia judeteana a PNL Brasov ii acorda in continuare tot sprijinul lui Calin Popescu-Tariceanu in calitate de prim-ministru si in functia de presedinte al PNL, a precizat Gabriel Andronache, vicepresedinte al organizatiei judetene a PNL.
Angajatul unei banci din Suceava suspectat ca a furat aproape 200.000 de lei din seif, adica doua miliarde in bani vechi, a fost prins joi seara, la Brasov. Bancherul a fost retinut impreuna cu iubita lui intr-o camera de hotel din Poiana Brasov.
CFR Calatori anunta ca, incepand cu 20 iulie, pentru preluarea traficului sporit de calatori inregistrat la sfarsit de saptamana pe Valea Prahovei, se va introduce in circulatie, numai in zilele de duminica, trenul rapid 11908, pe relatia Brasov-Bucuresti Nord.
Compania americana Colgate-Palmolive va inchide pana la sfarsitul anului fabrica de la Brasov, unde lucreaza 190 de angajati. ... Fabrica de la Brasov se va inchide ca urmare a unui program mai amplu de restructurare.
Este toxica“, a afirmat Basescu la intalnirea cu presedintii de CJ si cu primari din tara, desfasurata la Poiana Brasov si avand ca tema modificarea Legii administratiei publice locale.
Tractorul Brasov, lichidat de trei de Gheorghe In anii de glorie, la Brasov se fabrica un tractor la fiecare 9 minute, intr-o uzina cu 25.000 de angajati. Tractorul Brasov exporta in peste 50 de tari, din Brazilia pana in China.
Cel putin din declaratiile liberalilor constanteni participanti la Delegatia Permanenta desfasurata la Brasov:
Disidentul rus Vladimir Bukovski a declarat ieri la Brasov ca detine documente care atesta ca planurile revolutiilor din estul Europei au fost intocmite la Moscova, intr-unul dintre acestea fostul lider sovietic Mihail Gorbaciov apreciind ca Ion Iliescu este bun pentru Romania.
FARCAS) Prin scrisori, casete audio si convorbiri telefonice, incepute in 1996, Cornel Buta (C.B.) din Brasov mi-a relatat mai multe contacte stranii cu fiinte extraterestre. ... Brasov).
- Cazul lui Tudor Molan, factor postal din Brasov, care a fost prins de populatie in Cimitirul Evanghelic de pe Strada Karl Marx din Brasov, in cursul zilei de 23 decembrie 1989, avand asupra sa o pusca semiautomata cu luneta cu care tragea asupra oamenilor.
"Din aceste patru cazuri, in situatia Monei Musca se afla deputatul de Brasov Ioan Ghise. ... Este a doua sa confesiune publica, dupa ce in anii 1998-1999 a fost deconspirat, printr-o dezvaluire de presa, pe cand era primar in functie la Brasov.
Presedintele Organizatiei Judetene a PNL Brasov, Artistotel Cancescu, considera ca declaratia presedintelui Traian Basescu privind demisia Guvernului si organizarea alegerilor anticipate este "o greseala" care a "polarizat si mai mult viata politica actuala".
"Marele interes pe care il am in aceasta activitate este insa ca sunt cetatean si senator de Brasov.
Astfel, de filiala Bihor si Cluj se va ocupa Cristian Diaconescu, de Brasov si Alba - Titus Corlatean, de Mures - Miron Mitrea, de Arad - Ecaterina Andronescu, de Neamt - Gheorghe Nichita si de Giurgiu - Liviu Dragnea.
google-analytics.com