Cautare

714 de rezultate pentru "lavinia sarbu" (2.70 secunde)
Colegiul Director al PD a retras, in unanimitate, sprijinul politic lui Cozmin Gusa, Lavinia ßandru si Aurelian Pavelescu recomandand indirect organizatiilor de baza ale partidului in care sunt inscrisi sa-i dea afara.
Miercuri seara, la Targu Mures, Lavinia Sandru a amenintat ca va vorbi despre relatia lui Emil Boc, presedintele interimar al PD, cu PSD.
Dupa ce actualul lider al democratilor l-a contrazis “putin“ in problema autostrazii Bechtel, acum Lavinia Sandru refuza “oferta“ lui Basescu de a se intoarce in PD.
Deputatul independent Lavinia Sandru a declarat ieri ca va inainta o adresa presedintilor Birourilor Permanente ale Senatului si Camerei Deputatilor cu privire la activitatea Comisiei de ancheta a SRR si SRTV. Lavinia Sandru a precizat ca ancheta comisiei a depasit cadrul stabilit in Parlament, trecand la “anchetarea ziaristilor“.
Vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru, a declarat ieri, public, ca presedintele PRM a facut politie politica. ... "Sunt niste aberatii" Presedintele PRM Corneliu Vadim Tudor respinge acuzatiile si anunta ca o va da in judecata pe Lavinia Sandru.
Vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru il acuza pe Sorin Oprescu, candidatul independent la Primaria Capitalei, de intocmirea ilegala a listelor pentru sustinerea candidaturii.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a recunoscut joi ca a avut in cursul zilei de miercuri o discutie exploratorie cu vicepresedintele PIN, Lavinia Sandru, despre posibilitatea unei colaborari electorale intre cele doua formatiuni.
Intrebarea ei a fost ULUITOARE Cristian Tudor Popescu a comentat interventia exceptionala a Laviniei Sandu in dezbaterea televizata dintre Victor Ponta si Klaus Iohannis Cum, domnule Klaus Iohannis, nu ati fost la Chisinau si Cernauti si vreti sa fiti presedintele romanilor?!, l-a chestionat Lavinia Sandru pe Klaus Iohannis, dupa care i-a cerut lui Victor Ponta sa le transmita un mesaj romanilor din Republica Moldova.
Am intalnit-o recent pe Lavinia, reprezentant Uatever, la targul I Love Hand-Made de la Palatul Sutu. ... De multe ori, pictez pe bluze citate celebre din carti", ne-a spus Lavinia.
Lavinia Pirva este insarcinata pentru prima oara, iar vestea cea mare a fost data intocmai de Stefan Banica. ... Lavinia Pirva si Ștefan Banica vor deveni parinți pentru prima oara.
Liderii taranisti l-au suspendat din partid pe Radu Sarbu, pentru o perioada de un an, pentru a evita situatiile in care adversarii politici vor ataca PNTCD folosindu-se de acuzatiile care ii sunt aduse fostului presedinte al FPS.
Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, afirma ca verificarile Corpului de Control al premierului vizeaza toate contractele incheiate de ministere si de agentiile subordonate acestora. Anuntul a fost facut dupa ce, luni, Sarbu a declarat ca sunt verificate doar contractele de publicitate incheiate de ministere.
Presedintele UNPR, Marian Sarbu, ar accepta sa revina la conducerea Ministerului Muncii, precizand ca nu va ezita sa-si asume responsabilitatea "daca exista un program si o intelegere foarte coerenta".
Ilie Sarbu (foto), liderul senatorilor PSD, raspunde la intrebarea: ... De asemenea, Ilie Sarbu analizeaza relatiile cu celelalte grupuri parlamentare din Senat.
Senatorul Ilie Sarbu prevesteste "furtuna" din PDL Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a declarat miercuri la Radio France International ca, dupa Conventia Nationala a Partidului Democrat Liberal, o parte a membrilor acestui partid "se vor reorienta". ... Foarte multi probabil se vor reorienta", spune Sarbu.
Victor Ponta, dezamagit de Marian Sarbu Declaratiile presedintelui UNPR Marian Sarbureferitoare la reprezentantii Opozitiei reprezinta o mare dezamagire, a declarat presedintele PSD, Victor Ponta, co-presedinte al USL. ... Il cunosc pe Marian Sarbu defoarte multi ani si nu l-am auzit niciodata folosind termeniinjuriosi la adresa adversarilor politici.
Ilie Sarbu:Iohannis sa vina la dezbateri, vor fi discutii pe proiecte, nimeni nu-l cheama la spanzuratoare Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, declara la RFI ca in opinia sa, Klaus Iohannis ar avea tot interesul sa participe la dezbaterile cu Victor Ponta, pentru ca "are de recuperat foarte mult, nu se pleaca de la 0-0".
Ministrul Agriculturii, Ilie Sarbu, a oferit asigurari ca seceta ce va afecta Romania in vara acestui an nu va duce la scumpirea produselor alimentare. Sarbu a explicat faptul ca efectele acesteia nu se vor resimti in productia autohtona.
Astfel, liderii coalitiei au decis ca ministrul agriculturii, Ilie Sarbu, sa prezinte miercuri, in sedinta de guvern, o strategie de urgenta care sa prevada extinderea sistemelor de irigatii, avand in vedere prognoza de seceta, a anuntat ieri vicepremierul Dan Nica, dupa sedinta coalitiei.
Europarlamentarul Daciana Sarbu cere repartizarea echitabila a subventiilor agricole Daciana Sarbu, europarlamentar PSD, a solicitat, in plenul Parlamentului European, o politica agricola comuna echitabila si capabila sa asigure venituri decente pentru agricultori si alimente de calitate, la preturi accesibile, pentru toti cetatenii europeni.
google-analytics.com