Cautare

184 de rezultate pentru "la ink best fest" (7.28 secunde)
Referindu-se la sechestrul pus pe averea lui Omar Hayssam, Bodu a apreciat ca "mai e ceva prin firmele sale si se mai poate recupera cev ".
Deja in cursul anului trecut, investitiile totale in industria spatiilor de cazare din tara noastra s-au cifrat la nu mai putin de 400 milioane de euro.
AVAS a cerut in instanta obligarea lui Omar Hayssam la plata a 761.670,73 RON, reprezentand daune interese pentru nerespectarea contractului de privatizare, precum si a 7.724.773,20 RON, reprezentand daune interese provenind din diminuarea activelor societatii Foresta Nehoiu.
Astfel, pentru ca nu avea casa de marcat, SC Best Activ SRL Harsova a fost amendata cu 10.000 RON.
Opel Corsa "D", "vicecampioana" europeana cu 232 de puncte, cu trei mai putin decat Ford S-Max, castigatoarea Best European Car 2007, este unul din modelele care candideaza la titlul de cea mai buna masina a anului 2007 in Romania.
Cea de a XXXVII-a editie a Targului National de Imbracaminte si Incaltaminte TIMIMTEX 2007 ce se va desfasura la Mamaia in perioada 21-25 februarie a.c.
Vanzarile la nivel mondial in 2006 pentru Q7 au ajuns la 52.750 de unitati, planul Porsche Romania fiind de a vinde peste 500 de unitati Q7 in acest an.
Miercuri a fost lansat in Romania noul Iveco Stralis AS, evenimentul fiind marcat prin trei manifestari de mare amploare care au avut loc la sediul Cefin Romania, situat pe autostrada Bucuresti-Pitesti.
Romania ocupa locul 40 in editia 2008 a topului Forbes The Best Countries For Business (Cele mai bune tari pentru afaceri), format din 121 de state, urcand astfel de pe pozitia 60 ocupata in clasamentul respectiv anul trecut.
Doar 59% dintre angajatii de la stat si din privat sustin ca isi primesc integral salariul pe carnetul de munca, arata un sondaj facut de Best Jobs in perioada 21-25 august, in randul a 2.094 persoane.
Doar 59% dintre angajatii de la stat si din mediul privat sustin ca îsi primesc integral salariul pe cartea de munca, arata un sondaj facut de Best Jobs în perioada 21-25 august, în rândul a 2.094 de persoaneSpecialistul pe probleme fiscale, Gabriel Biris, a declarat pentru NewsIn ca modalitatea cea mai raspândita de plata a angajatilor ce nu îsi primesc integral salariul pe cartea de munca este cea prin intermediul drepturilor de autor.
Doar 59% dintre angajatii de la stat si din mediul privat sustin ca îsi primesc integral salariul pe cartea de munca, arata un sondaj facut de Best Jobs în perioada 21-25 august, în rândul a 2.094 de persoaneSpecialistul pe probleme fiscale, Gabriel Biris, a declarat pentru NewsIn ca modalitatea cea mai raspândita de plata a angajatilor ce nu îsi primesc integral salariul pe cartea de munca este cea prin intermediul drepturilor de autor.
Unii si-au redus constructia de case la o treime fata de anul trecut, altii nu pot anticipa cat pierd in 2009, dar numara pe degete vanzarile de pana acum.
In urma analizei, comisia de evaluare a stabilit ca oferta castigatoare este cea a asocierii dintre SC Best Advertising & Consult SRL si SC Optimedia SRL. ... Valoarea totala a ofertei castigatoare se ridica la 3.
Ambasadorul Romaniei la Londra, Ion Jinga, a solicitat producatorilor emisiunii Top Gear sa modifice "remarcile jignitoare" la adresa Romaniei facute de prezentatorul Jeremy Clarkson in primul episod din seria 14, difuzat de BBC pe 15 noiembrie.
Daca luam in calcul utilitatea, la capitolul masina de familie, pe aceeasi plaja de preturi concureaza berlinele medii, movolumele compacte si, mai nou, SUV-urile compacte.
George Mitroiu (a carui cariera a fost incununata cu premii precum International Distributor of the Year in 2006 si Marketing Excellence Award in 2007, acrodate de Sdony Pictures Home Entertainment, Best Franchise Launch Award in 2008, acordat de Walt Disney Studios) si Alin Morar (fost CEO din cadrul RTC Grup), noii actionari ai companiei Sugar Free Dieta, estimeaza ca, o data cu introducerea in portofoliu a marcii de bere bavareza premium Aktien - Zwick’l, vor reusi ca, pana la sfarsitul lui 2011, sa isi creasca cota de piata pe segmental de bere de import la 2%.
Cateva mii de pasionati de publicitate au sarbatorit pana dimineata Noaptea Devoratorilor de Publicitate, pe 7 noiembrie la Sala Polivalenta. ... Pe 7 noiembrie, la Sala Polivalenta, a avut loc editia cu numarul 19, in prezenta lui Jean-Marie Boursicot.
Consacré este un spatiu in care creativitatea si originalitatea sunt cuvintele cheie, de la decorul minimalist in tonuri sobre de gri antracit si negru, cu un melange de elemente industrial & vintage, pana la hainele extravagante de pe stendere.
Urmand a fi construit in doua etape si necesitand o investiție totala de peste 70 milioane de euro, noul cartier al zonei Pipera, promovat sub sloganul THE BEST PLACE TO LIVE!
google-analytics.com