Cautare

184 de rezultate pentru "la ink best fest" (5.23 secunde)
Cea de-a treia editie Chitila Film Fest va avea loc in perioada 30 august - 1 septembrie 2013. ... Chitila Film Fest este o competitie nationala de filme documentare si scurtmetraje de fictiune si animatie, dedicata regizorilor romani. La sectiunea documentar, cinefilii vor putea urmari productiile:
Societatea Nationala a Lignitului Oltenia (SNLO) nu are cui sa ii mai livreze carbune, complexurile energetice reducandu-si comenzile la jumatate, intrucat se confrunta cu o lipsa a cererii de energie electrica. ... Productia de anul trecut a fost programata la 18,46 milioane de tone si s-au realizat 17,7.
Evenimentul va avea loc la PALATUL STIRBEY de la Buftea, sala Regina Maria. ... Se transmite in majoritatea zilelor de luni, pe site la www.AmericanDreamersRadio.com.
Recent, la Palatul Stirbey din Buftea a fost lansata Camera de Comert si Industrie Romania - Austria. ... A doua zi acesta a oferit consultatii gratuite unor firme de la noi, la un hotel din Bucuresti.
Artistul a dominat detasat gala MTV Video Music Awards 2017 si a castigat un numar impresionant de premii pentru single-ul Humble - Best Hip Hop Award si pentru videoclipul piesei - Video of the Year, Best Cinematography, Best Direction, Best Art Direction, Best Visual Effect.
Peste 150 de masini au putut fi admirate in acest weekend la Exporom Auto Show si 4Tuning FEST, la EXPOROM, in Pantelimon. ... In competitia de Car Audio, un van Volswagen Transporter 4 reuseste sa ridice parul in cap, la propriu, gratie unei puternice instalatii de sunet.
Ajuns deja la a patra editie, Chitila Film Fest 2014 isi va deschide portile in data de 15 august, pe malul lacului Chitila, langa singura rezervatie de nuferi din zona de sud a Romaniei.
In cadrul expozitiei Asia Fest 2014, care se desfasoara pana marti inclusiv, cei de la restaurantele LI-WU au un stand de unde puteti cumpara mancare vietnameza delicioasa. "Am venit la Asia Fest 2014 ca sa promovam mancarea asiatica cu produse traditionale vietnameze! Printre acestea, puteti gasi la standul nostru:
In cadrul Asia fest 2014 exista si standul celor de la Dimes - Just Fruits, la care puteti gasi sucuri naturale:
Este dificil de estimat un volum exact al vânzarilor pe acest segment, însa apreciem ca anul trecut vânzarile de jocuri pe piata locala nu au depasit, ca valoare, noua-zece milioane de euro“, a declarat Jiri Rizek.O confirmare a venit si din partea Best Distribution România.
Bullet For My Valentine, cea mai spectaculoasa trupa metalcore din lume, vine pentru prima data in Romania la cel mai mare festival al verii, Rock The City 2013.
Elena Gheorghe, nominalizata la patru dintre cele 14 categorii ale Romanian Music Awards 2013, a declarat pentru Music Channel ca videoclipul piesei Ecou a fost o sursa mare de inspiratie si pentru ceilalti colegi ai ei.
"Mi-e sete de tine" Tour este primul turneu al baietilor de la Alb Negru, care se va desfasura in 14 orase.
Evenimentul poarta numele de "Jethro Tull‘s IAN ANDERSON plays the best of JETHRO TULL" si promoveaza noul album "Homo Erraticus", ce a fost lansat in luna aprilie a acestui an.
Artistii si-au adjudecat 7 premii pentru Most Wanted Artist, Media Forest Award, Best Video, Best Song, Best Group, Best YouTube, Winter Hit.
In cadrul ASIA FEST 2014 sunt si cei de la APRT (Asociatia de Prietenie Romano-Turca) si cei de la HALT (cursuri de limba turca, engleza si romana). "La standul nostru, gasiti diverse obiecte din Turcia, precum:
Spectacolele selectate, precum Efectul razelor gama asupra craitelor lunatice de Paul Zindel, Cand timpul nu se misca de Donald Margulies, MOarte si reincarnare intr-un cowboy de Rodrigo Garcia sau Familie de artisti de Kado Kostzer scot la iveala fatetele unei Crize de familie si ne intreaba cum arata sau cum ar trebui sa arate o familie astazi.
In acest an, Fest(in) pe Bulevard se va desfasura in trei etape: ... sectiunile de traditie ale Fest(in) pe Bulevard; ... - Vineri, 27 aprilie, de la ora 19.00, la Sala Horia Lovinescu, sectiunea este deschisa de spectacolul Mult zgomot pentru nimic (Teatrul Nottara), in regia Dianei Lupescu.
Parada motoarelor, concerte rock si foc de tabara la cea de-a 8-a editie a Black& White Motor Fest Membrii Choper Academy s-au reunit timp de 3 zile la complex Albatros Podul 4 pentru cea de-a 8-a editie a festivalului Black& White Motor Fest.
Incepe cea de-a 9-a editie a festivalului Black&White Motor Fest. ... Ionela Stanila) Pe malul Dunarii, la complexul Albatros Podul 4, a inceput vineri seara cea de-a 9-a editie a festivalului Black& White Motor Fest. ... Membrii Choper Academy se reunesc timp de 2 zile la Calarasi.
google-analytics.com