Cautare

116 de rezultate pentru "kiss exotica" (3.84 secunde)
In numarul 11 al RUFOR, Calin Turcu a publicat un articol cu extrase dintr-o documentatie detaliata, intocmita in limba maghiara, de Kósa-Kiss Attila si tradusa in limba romana de Lelia Daniel. Kósa-Kiss Attila, nascut in 1954, locuieste in orasul Salonta, din vestul Romaniei.
In goana dupa imagine publica pozitiva, presedintele Consiliului Judetean, Kiss Alexandru, nu a precupetit niciun efort. ... Banii publici investiti s-au topit fara niciun rost intr-un club de fotbal mediocru, cu o conducere slaba, numita de Kiss Alexandru si primarul Petru Filip.
Desi nu au facut nominalizari, atat senatorul Cornel Popa, cat si vicepresedintele Consiliului Judetean Bihor, Kiss Alexandru, au declarat ca au existat tatonari din partea reprezentantilor celor doua partide care formeaza alianta guvernamentala, dar ca ele nu au avut niciun rezultat.
In cadrul exclusivist al galeriei de arta Artmark, creatoarea de moda Claudia Rawlings a lansat colectia de primavara-vara 2016, WanderLust - o invitatie inedita intr-o vacanta exotica.
Actiunea nu a fost cumparata, ci facea parte din pachetul pe care Tariceanu il detinea la fostul Radio Contact, actual Kiss FM, de cand a infiintat acest post de radio.
"Pentru functia de presedinte il propun pe Sándor Kiss", a spus Sándor Kiss.
Presedintele PSD Bihor sustine ca presedintele CJ, Kiss Alexandru, si doi vicepresedinti, Stefan Seremi si Gavrila Ghilea, fac asa cum vor ei licitatiile la nivel de judet, urmandu-si doar propriile interese.
Tõkés sustine ca a refuzat oferta lui Kiss de a candida pe lista UDMR. ... Tõkés a tinut sa faca publica oferta presedintelui UDMR Bihor, Kiss Alexandru, din 6 septembrie.
Presedintele Consiliului Judetean Bihor, Kiss Alexandru, risca sa fie chemat in instanta de consilierul judetean din partea PRM Bihor Felix Cozma.
Presedintele UDMR Bihor, Kiss Alexandru, a spulberat visele pedelistilor de a forma o coalitie cu UDMR la nivel local, indiferent de ce decizie s-ar lua la nivel central. ... Replica presedintelui UDMR Bihor, Kiss Alexandru, nu s-a lasat insa asteptata, stricand calculele democrat-liberalilor si social-democratilor.
Sufrageria Regala a fost locul in care arta a intalnit iubirea, frumosul si sensibilitatea, prin lansarea colectiei Hommage à Gustav Klimt - The Ultimate Kiss.
Pall Lajos si Kiss Pall Levente din Corund, Harghita participa la targul de Dgintii Mihail si Gavriil organizat in curtea MTR. ... Toate sunt ori din Biblie si din viata de zi cu zi, ne-a spus Kiss-Pall Levente.
Mariustuca.ro / FRENCH KISS sau calea prin care se poate transmite boala sarutului sau hepatita B (Autoare: ... Dupa un FRENCH KISS, cercetatorii au constatat ca, in saliva primitorului sarutului, cantitatea de bacterii era de trei ori mai mare.
- Era o specialitate vanata sau mai degraba una exotica? - Nu era nici vanata, dar nici exotica. Numai ca mie imi placeau si mi-au placut intotdeauna extremele din punct de vedere al contextului fiziopatologiei, respectiv bolile autoimune.
Un macelar din Valea Jiului, cunoscut în breasla drept un iubitor de pasari si animale, si-a deschis o ferma exotica, în apropierea fostei mine Dâlja.
La trei ani de la aderarea la Uniunea Europeana, Romania este in continuare o tara "exotica" din punct de vedere economic.
Planta cu radacini, in ghiveci, pliculet cu nisip ornamental inclus (rosu, alb) Cutie transport Martisor cu snur si informatii despre ingrijirea plantei Diverse variante (ghiveci ceramic, aranjament cu doua plante) Un cadou exotic de Sfantul Valentin si Dragobete Un Martisor natural, inedit Hoya Kerrii Planta exotica ornamentala, cu frunze in forma de inima Despre planta HOYA KERRII Informatii Hoya Kerrii Planta suculenta exotica, originara din Thailanda FAMILIA :
Planta cu radacini, in ghiveci, pliculet cu nisip ornamental inclus (rosu, alb) Cutie transport Martisor cu snur si informatii despre ingrijirea plantei Diverse variante (ghiveci ceramic, aranjament cu doua plante) Un Martisor natural, inedit Hoya Kerrii Planta exotica ornamentala, cu frunze in forma de inima Despre planta HOYA KERRII Informatii Hoya Kerrii Planta suculenta exotica, originara din Thailanda FAMILIA :
Iohannis petrece Pastele in Germania, apoi pleaca intr-o destinatie exotica - surse Presedintele Klaus Iohannis nu a petrecut Pastele catolic in Romania, ci in Germania, la parintii sai, potrivit unor surse.
Scortisoara este o mirodenie cu aroma exotica, originara in Ceylon (Sri Lanca de azi) si a patruns, de-a lungul veacurilor in multe traditii culinare de pe mai multe condimente.
google-analytics.com