Cautare

363 de rezultate pentru "kiki vasilescu" (4.71 secunde)
Pe site-ul STIRI PE SURSE au aparut doua stiri avand ca subiect posibila candidatura a Liei Olguta Vasilescu la prezidentiale, din partea PSD. ... Ion Cristoiu spune ca PSD are nevoie de un prezidentiabil ca Olguta Vasilescu:
Olguta Vasilescu nu mai poate sa taca dupa dosarul de la DNA:
"Vasilescu:
Domnul senator Gavrila Vasilescu. Gavrila Vasilescu: Domnule presedinte, vine Pastile, dar eu va scutesc sa-mi dati doi miei, Vasilescu este numele meu... ... - ...si o doamna in toata regula Miron Mitrea catre Lia Olguta Vasilescu: ... Lia Olguta Vasilescu: ... Lia Olguta Vasilescu (in timpul unui discurs de cateva zeci de minute):
Conducerea Partidului Conservator a dezavuat pozitia senatorului PC Gavrila Vasilescu, exprimata prin vot in timpul dezbaterilor din Comisia juridica asupra Ordonantei de organizare si desfasurare a referendumului.
Olguta Vasilescu:
Statutul de garant al stabilitatii financiare si monetare al BNR determina conducerea acesteia sa ia masuri ce pot intra in conflict cu interesele unor institutii care au ca scop obtinerea de profit - a declarat Adrian Vasilescu, purtatorul de cuvint al guvernatorului BNR.
„La sediul bancii, am dat un interviu cu doamna Geta Vasilescu, sefa de departament. ... Intermediarul contractului de economisire-creditare este Alexandra Vasilescu, probabil fiica Georgetei Vasilescu, sefa de departament, iar cel care a facut ordinul de plata - Theodor Vasilescu, sotul acesteia.
„La sediul bancii, am dat un interviu cu doamna Geta Vasilescu, sefa de departament. ... Intermediarul contractului de economisire-creditare este Alexandra Vasilescu, probabil fiica Georgetei Vasilescu, sefa de departament, iar cel care a facut ordinul de plata - Theodor Vasilescu, sotul acesteia.
Interviu cu Maria Vasilescu (Redactor-Sef : Steluta Indrei ) De sanatatea femeii depinde sanatatea natiunii - interviu cu Maria Vasilescu, publisher Revista Politici de sanatate 1. ... Maria Vasilescu: ... Maria Vasilescu: ... Maria Vasilescu: ... Maria Vasilescu:
Potrivit unor surse social-democrate, deputatul PRM Lia Olguta Vasilescu si-a depus adeziunea la PSD, urmand sa fie prezentatata ca membru al partidului de catre Mircea Geoana in cadrul unei intruniri a PSD Dolj.
Seful statului a vizitat-o pe primarita Craiovei chiar in prima ei zi de serviciu in aceasta functie Presedintele Romaniei, Traian Basescu, prezent ieri in Craiova, a tinut mortis sa treaca pe la primarie, pentru a o felicita pe Lia Olguta Vasilescu pentru reusita in scrutinul pentru fotoliul de primar, in lupta electorala cu Antonie Solomon.
Un partid care nu isi apara membrii nu exista - cazul Olguta Vasilescu Nu am fost niciodata apropiat de Olguta Vasilescu.
Anuntul a facut valva, iar piata a reactionat brusc, dupa cum spune chiar Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR. Cat priveste creditele, dar si depozitele, Vasilescu spune ca tot in lei trebuie facute.
Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR, a acuzat Ministerul Finantelor Publice (MFP) ca a folosit banii imprumutati de la banci pentru datorii, salarii si pensii privand astfel firmele particulare de posibilitatea unei atat de necesare finantari.
Adrian Vasilescu a declarat ca reactia leului este explicabila: ... Vasilescu crede, de altfel, ca dupa sedinta de miercuri a bordului FMI, este posibil ca tendinta cursului leului sa fie diferita.
Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR Mugur Isarescu, a declarat ca tara noastra are nevoie de investitii "ca de aer". ... Avem nevoie de investitii ca de aer", a mentionat Vasilescu, intrebat fiind daca Romania ar trebui sa incheie un alt acord cu FMI in martie 2011.
Ziarul Financiar noteaza opinia consilierului Guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, despre cele doua legi votate de Camera Deputatilor, de reducere a TVA la 5% la alimentele de baza si cea de neimpozitare a pensiilor sub 2.000 de lei. Adrian Vasilescu, BNR:
Lia Olguta Vasilescu, unul dintre cele mai celebre cazuri de politician retinut de DNA si trimis in judecata initial, o face praf pe Kovesi, chiar cu vorbele procuroarei si ale sustinatorilor acesteia. - Vorbeste exact ca o penala, spune Olguta Vasilescu.
Olguta Vasilescu: ... Vicepresedintele PSD Olguta Vasilescu a avut, vineri, o reactie vehementa dupa anuntul Gabrielei Firea de a demisiona din partid, afirmand ca aceasta a avut dreptate sa se enerveze si ca o asteapta inapoi in PSD.
google-analytics.com