Cautare

98 de rezultate pentru "julia jianu" (3.47 secunde)
Julia: ... Julia: ... Eram la Opera Metropolitan din New York, impreuna cu sotia mea Julia, cand ne opreste un bariton cu o voce impostata si care, culmea, vorbea romaneste! Era Sebastian Catana, fiul solistilor operei clujene, care actualmente canta la Opera Metropolitan, a carui bunica era vecina cu Julia. ... Julia:
Romeo si Julia Saleno isi invita prietenii si fanii la concertele sustinute in cadrul turneului national din cursul lunii mai 2013, intitulat simbolic "Love Songs".
Julia: ... Julia: ... Eram la Opera Metropolitan din New York, impreuna cu sotia mea Julia, cand ne opreste un bariton cu o voce impostata si care, culmea, vorbea romaneste! Era Sebastian Catana, fiul solistilor operei clujene, care actualmente canta la Opera Metropolitan, a carui bunica era vecina cu Julia. ... Julia:
Dupa ce s-a tunat si arata mai bine ca la 20 de ani, Julia Jianu a cerut invoire” de la sotul ei, Bogdan, pentru a pleca intr-o vacanta doar cu cateva prietene.
Cu ocazia sarbatorilor de iarna, Julia Jianu, care are agenda incarcata cu concerte si evenimente de Craciun si Revelion, si-a dorit sa treaca in noul an cu un ten fara imperfectiuni.
"Frumusetea clasica nu se demodeaza niciodata" acesta este motto-ul in care Julia Jianu crede cu desavarsire. ... Cu ajutorul specialistilor TopLine, Julia s-a transformat in Marilyn Monroe si a dovedit ca poate fi la fel de sexy precum icon-ul frumusetii mondiale.
In timpul guvernarii pesediste, Chindlea a fost sluga credincioasa a sefei cea mare de la Bucuresti, inspectoarea-sefa a Inspectoratului de Stat in Constructii (ISC), Irina Jianu. De loc din Bacau, Irina Jianu era partenera de afaceri cu fostul secretar de stat Sergiu Sechelariu la firma acestuia, Conimplus.
Asta spre incantarea prietenilor si a sotului, care vad reprezentatiile mele culinare ca fiind adevarate spectacole", povesteste Julia. ... In continuare, Julia ne-a povesti cum prepara muschiul de vita in flacari: ... Sper sa incercati si voi acasa aceasta reteta", a mai adaugat Julia Jianu.
Nico, Annes si Julia Jianu au fost provocate de catre prezentatoarea evenimentului, Roxana Iliescu, sa gateasca pentru cei prezenti o selectie exclusivista de preparate traditionale.
Julia Roberts este grav bolnava (Autoare: Arina Avram) Actrita Julia Roberts pare foarte slabita de la o vreme si s-a aflat ca este foarte bolnava. ... Julia Roberts (50 de ani) este bolnava. ... Principalele simptome de care sufera Julia Roberts sunt hemoragii, sangerari anormale la nivelul nasului si gurii, hematoame.
Julia Roberts a debutat in industria divertismentului la sfarsitul anilor '80 si e aproape neschimbata de atunci. ... Isi hidrateaza pielea Julia Roberts nu isi hidrateaza doar chipul, ci si mainile si picioarele:
Julia Jianu este una dintre vedetele care pun mare pret pe look-ul lor.
Directia Nationala Anticoruptie i-a trimis in judecata pe Adrian Nastase - pentru luare de mita in forma continuata, santaj si trafic de influenta, pe Dana Nastase - pentru complicitate la luare de mita si alte doua infractiuni, pe Irina Jianu, fost inspector general la Inspectoratul de Stat in Constructii - pentru dare de mita, si pe Cristian Mihail Vasile, administrator Eurografica.
Dupa cum au stabilit anchetatorii, AGROLUC a cumparat in februarie 2004 de la SC COINGRA SRL, administrata de George Andi Jianu, mai multe arcade metalice folosite pentru constructia unor sere.
Divizionara secunda ALRO Slatina a efectuat primul transfer al verii, oficialii aluministi obtinand acordul lui Marius Jianu. ... Pe 2 iulie o sa merg la reunirea lotului echipei Alro", a spus, pentru gazetanoua.ro, Marius Jianu. Parcursul lui Marius Jianu este destul de interesant.
Julia Roberts este casatorita de 15 ani cu Danny Moder, insa mariajul lor a ajuns la final.
Show-ul culinar al caror protagoniste au fost Raluca Lazarut si Anca Rusu s-a bucurat de succes, Julia Jianu gustand din cele doua deserturi si declarandu-se incanta.
Anca Turcasiu, Gratiela Duban, Deea Maxerm Marguerita de la Clejani, Iana Novac, Florentina Opris, Oana Roman, Julia Jianu, Laurette sunt cateva dintre vedetele ce poarta creatii Victoria Sava. ... Julia Jianu, Gratiela Duban, Laurette si Deea Maxer.
Cinci inaugurari de magazin la Predeal, Bacau, Stulpicani, Iancu Jianu si Vadastrita ridica reteaua PROFI la 531 de unitati. ... Acum functioneaza in format Loco, cate un magazin PROFI si in localitatile Iancu Jianu si Vadastrita, ambele din judetul Olt, Profi. Cel din Iancu Jianu este situat pe str.
Dan Jianu din Ploiesti participa cu decoratiuni personalizate la targul de Rusalii organizat in Parcul Kiseleff. ... Tot la standul lui Dan Jianu gasiti si bijuterii frumoase, create de fiica sa, Ela Evelin, precum: ... Pe Dan Jianu il gasiti si astazi la targul de Rusalii din Parcul Kiseleff.
google-analytics.com