Cautare

424 de rezultate pentru "jean paelr" (9.02 secunde)
Actorul francez Jean-Paul Belmondo s-a nascut la 9 aprilie 1933, la Neuilly-sur-Seine, departamentul de Hauts-de-Seine, Paris, si a crescut intr-o familie de artisti. ... Univers Enciclopedic, 1997) il descrie pe Jean-Paul Belmondo ca pe un antierou lansat la sfarsitul anilor '50:
Jean Paler este unul dintre cei mai indragiti comedianti romani, dar viata lui e departe de a fi la fel de vesela ca pe scena. Jean Paler are in continuare mari probleme de sanatate, după
SCRIITORUL JEAN BART CAPITAN DE PORT LA CALARASI. ... Putini dintre calarasenii de azi cunosc faptul ca scriitorul JEAN BART (pseudonim literar imprumutat de la un celebru corsar francez) a indeplinit, timp de 2 ani functia de capitan al Portului Calarasi.
Jean Valvis dupa decizia in prima instanta impotriva formei sticlei sale de apa minerala:
Mircea Grosaru, deputat al Asociatiei Italienilor din Romania - administrator judiciar la OLOINITA SRL si la SALUBRIS CONSTRUCT SA, si Marian Jean Marinescu, deputat PD de Dolj, vicepresedinte al PD Dolj, administrator la SC ALTUR SA Slatina si la MAGAL CRAIOVA SA.
Simone de Beauvoir- sex si filosofie Simone de Beauvoir a marcat secolul XX prin luarile de pozitie indraznet feministe pentru epoca ei, dar, in mod paradoxal, numele si viata sa raman greu de despartit de cele ale partenerului naravas, Jean-Paul Sartre.
"Probabil ca au aflat ca stau prea bine in intentia de vot a locuitorilor din Navodari si de aceea sunt atat de inversunati impotriva mea si imi taie fondurile, iar mai nou Jean Tucan comploteaza si el impotriva mea", a spus Tudorel Calapod.
Cum arata Jean-Paul Belmondo la 82 de ani! Jean-Paul Belmondo, unul dintre cei mai mari actori ai cinematografiei europene, a implinit recent 82 de ani. ... Imbracat elegant, dar cu baston, Jean-Paul Belmondo a fost insotit de prietenul sau Charles Gerard.
Euroobservatorul democrat Marian-Jean Marinescu (foto) a declarat ieri ca alegerile anticipate nu vor afecta activitatea Guvernului daca acestea sunt pregatite repede si, potrivit legii, cu o campanie electorala de doua ori mai scurta.
Deputatul Marian Jean Marinescu si edilul Craiovei, Antonie Solomon, au intrat din nou in conflict. ... Deputatul de Dolj, Marian Jean Marinescu, a declarat ca, dupa aderare, responsabilitatea guvernamentala in absorbtia fondurilor va fi foarte scazuta, aceasta revenind in sarcina autoritatilor locale.
doi membri ai Parlamentului Europei (Renate Weber si Cristian Busoi, virtuali europarlamentari, gratie pozitiilor pe care le ocupa pe lista PNL- 1, respectiv 4), alti doi candidati, Marius Enescu si Mariana Mircea, senatorul Puiu Hasotti, deputatul George Dragomir, secretarul de stat Gheorghe Albu, consilierul judetean Victor Manea, liderul PNL Navodari, Florin Chelaru si Jean Paul Tucan, cel care si-a lansat cu aceasta ocazie, in mod oficial, candidatura pentru Primaria Navodari.
Marian Jean Marinescu, Adina Valean si Renate Weber sunt cei mai influenti eurodeputati romani.
Campania electorala a celor doi, in lupta pentru castigarea sefiei Consiliului Judetean Dolj si a functiei de primar al Craiovei, va fi coordonata de europarlamentarul Marian Jean Marinescu Europarlamentarul Marian Jean Marinescu a anuntat ieri, intr-o conferinta de presa, ca se va ocupa personal de coordonarea campaniei electorale a PDL in Dolj si mai cu seama a celor doi candidati la cele mai importante functii elective din judet:
Presa a titrat despre exceptionala prestatie a omului de afaceri Jean Valvis, la "100%":
Romanii au cultura cafelei, insa nu sunt obisnuiti cu mai multe specialitati de cafea Reteaua de cafenele Gloria Jean’s, prima retea internationala de cafenele intrata pe piata locala, in urma cu mai bine de cinci ani, se va extinde in acest an cu trei unitati, urmand a ajunge la 10 cafenele, in pofida faptului ca estimarile atat pentru acest an cat si pentru urmatorul sunt pesimiste.
Intrebat cum comenteaza declaratia uneia dintre persoanele condamnate la inchisoare, Jean Padureanu - care sustine ca e nevinovat - jurnalistul a spus ironic faptul ca "ar trebui sa plangem" in fata unei asemenea nedreptati.
Mihai Bendeac - Jean Perkins: ... Personajul Jean Perkins, sotia uluita ca sotul Henry se intoarce acasa cu o geanta plina de bani, este excelent interpretat de Mihaela Teleoaca.
Psiholoaga Jean Twenge, de la San Diego State University, sustine insa ca nu exista aproape nicio diferenta de fertilitate intre femeile aflate in apropierea varstei de 30 de ani si cele aflate aproape de 40 de ani, informeaza cotidianul britanic Daily Mail.
CORINA CRETU, confirmata de Juncker pentru PORTOFOLIUL POLITICII REGIONALE Europarlamentarul PSD Corina Cretu a fost confirmata de presedintele desemnat al Comisiei Europene, Jean-Claude Juncker, drept propunerea Romaniei pentru functia de Comisar European, in detrimentul actualului comisar pentru Agricultura, Dacian Ciolos.
Jean Paler a afirmat de curand ca starea sa de sanatate este foarte precara. ... In urma cu doua zile, Jean Paler si-a intrerupt spectacolele deoarece a fost internat de urgenta la Spitalul Fundeni, din Bucuresti, cu diagnosticul de fibrilatie continua.
google-analytics.com