Cautare

22890 de rezultate pentru "jake si femeile lui" (8.09 secunde)
Ziua internationala de lupta impotriva cancerului ovarian a fost marcata, miercuri, pentru prima data in Romania, pentru a atrage atentia asupra necesitatii ca femeile sa mearga la control.
Foarte multe femei moderne se confrunta cu dificila alegere intre cariera si familie, ajungand sa renunte la prima pentru a putea avea un copil cat nu au depasit inca varsta de 30 de ani, de teama manifestarii unor probleme de fertilitate dupa aceasta varsta.
Femeile diagnosticate cu cancer de san au un risc aproape de doua ori mai mare decat restul populatiei de a dezvolta un al doilea tip de neoplasm intr-o alta zona a corpului, arata un studiu recent al Granada Cancer Register, din Spania.
Femeile diagnosticate cu cancer de san au un risc aproape de doua ori mai mare decat restul populatiei de a dezvolta un al doilea tip de neoplasm intr-o alta zona a corpului, arata un studiu recent al Granada Cancer Register, din Spania.
Summit-ul global al parlamentarelor este o initiativa care incearca de cativa ani sa schimbe fata politicii si societatii. Are drept obiective impartasirea practicilor de succes in eliminarea inegalitatilor dintre femei si barbati, coordonarea politicilor de gen la nivel mondial si alimentarea impulsului mobilizator necesar activitatii femeilor din politica.
Femeile singure ar trebui sa renunte la profilul de Facebook, deoarece "vietile perfecte" ale prietenilor virtuali le afecteaza sanatatea, a avertizat un expert in relatii, citat de dailymail.co.uk.
Femeile care au avut primul copil la cel putin 15 ani de la prima lor menstruatie au inregistrat o scadere a riscului de cancer cu 60%.
Pentru prima data, oamenii de stiinta au descoperit o legatura intre consumul de paracetamol in timpul sarcinii si un risc sporit de a avea copii afectati de ADHD (tulburare caracterizata printr-un nivel de dezvoltare necorespunzator varstei in ceea ce priveste atentia, activitatea motorie si impulsivitatea, simptome care pot sa apara in orice combinatie, la scoala, acasa si in alte situatii sociale), scrie descopera.ro.
o solutie pentru femeile operate de cancer de san In ultima vreme materialele, forma si culoarea protezelor de san au fost in permanenta perfectionate.
Iodul este esential pentru producerea de hormoni tiroidieni si pentru functionarea corecta a tiroidei. Aceasta deficienta poate duce la hipotiroidie , chisturi mamare, avort, nastere prematura, retard mintal si alte malformatii congenitale. ... Astfel, deficienta de iod duce la marirea tiroidei, in termeni populari gusa si hipotiroidie.
Doar sexul este esential pentru un mariaj sanatos, cat si pentru un trup sanatos. O viata sexuala sanatoasa reduce stresul, riscul bolilor de inima, si poate imbunatati imunitatea. Deci aceste sfaturi va pot ajuta sa va creste libidoul si sa va bucurati ca intr-adevar stiti totul despre sex.
Caligynefobia, frica irationala fata de femeile frumoase Caligynefobia este o fobie mai putin cunoscuta si la fel de bizara ca multe altele. Pentru cei care sufera de aceasta frica irationala fata de femeile frumoase, viata devine un adevarat cosmar.
O echipa de cercetatori urologi austrieci au descoperit ca femeile au si ele prostata si ca ejaculeaza atunci cand au orgasm Prostata, glanda aparaturului genitourinar, ar putea sa piarda caracteristica de a fi o parte a corpului exclusiv masculina.
Ejacularea feminina este o curiozitate sexuala, un subiect tabu si putin cunoscut. ... Oare toate femeile pot fi femei-fantana? ... In prezent, se stie ca acest fenomen este real si consta in expulzarea de jeturi lichide prin uretra in timpul actului sexual.
mariustuca.ro / Testul de sange care identifica femeile predispuse la depresie post-partum (Autoare: Magda Marincovici) Un test de sange, efectuat intr-un cabinet medical, poate sa identifice femeile care prezinta un risc mai mare de depresie post-partum. Exista ceea ce numim curent baby-blue si depresie post-partum sau depresie post-natala.
Organizatia Femeilor Social Democrate a pus bazele Pactului pentru protejarea femeilor de violenta domestica si viol si a decis infiintarea unei Comisii de lucru care va fi condusa de senatoarea PSD, Gabriela Firea.
FRUMUSETE SI SANATATE informeaza: ... Observand ca inca din prima saptamana de admininstrare kilogramele in plus dispar si din dorinta de a accelera procesul de slabire, unele persoane maresc doza de administrare. ... Chiar daca reveneau la regimul alimentar obisnuit, femeile continuau sa slabeasca.
Intr-un studiu, cercetatorii au intervievat femei care faceau sex cu prezervativ si femei care nu foloseau prezervative. Femeile care nu foloseau prezervative au avut mai putine simptome de depresie.
Aceste intalniri deseori se intampla pe neasteptate, dar femeia oricum apare in viata dumneavoastra si reuseste sa o schimbe radical. ... Cautarea sufletului pereche este o calatorie, care pur si simplu te face sa innebunesti.
atat pe plan sexual, cat si la modul general. ... Primul semn care te va ajuta sa cunosti o astfel de femeie este parul neingrijit, cearcanele si kilogramele in plus. E plictisitoare si nemultumita. ... a ajuns la varsta care s-a lasat in mrejele frustrarilor si greutatilor.
google-analytics.com