Cautare

22899 de rezultate pentru "jake si femeile lui" (4.30 secunde)
Majoritatea femeilor din provincie muncesc in agricultura si sunt nesalariate, iar cele care sunt salariate lucreaza cu precadere in domeniul sanatatii, invatamantului sau in comert si castiga salarii mai mici decat barbatii, arata o analiza realizata de Centrul Parteneriat pentru Egalitate (CPE).
Femeile de afaceri din Dolj au decis sa-si faca o Organizatie patronala.
Chiar daca trebuie sa munceasca de doua ori mai mult decat barbatii si chiar daca exista o serie de prejudecati in ceea ce le priveste, femeile pot conduce si dezvolta afaceri de succes.
Printre cei care vor incasa stimulente pe luna august se numara soferii si femeile de serviciu. ... Nu au fost exclusi de la impartirea stimulentelor nici soferii sau femeile de serviciu.
Femeile singure ar trebui sa renunte la profilul de Facebook Femeile singure ar trebui sa renunte la profilul de Facebook, deoarece "vietile perfecte" ale prietenilor virtuali le afecteaza sanatatea, a avertizat un expert in relatii.
Acum, sa spunem ca romanii aloca hobby-urilor si utilizarii calculatorului in medie 27 de minute zilnic.
Internautii care utilizeaza retele de socializare ca Twitter si Facebook sunt stresati pentru ca afla despre evenimente care pot afecta viata altor oameni si nu din cauza acestor platforme online in sine, noteaza Mediafax.
De ce devin femeile infidele Femeile, la fel ca și barbatii, manifesta predispozitie la a insela, deși motivele pentru care acestea s-ar arunca intr-o aventura sexuala par a fi mai profunde.
Articolul asta nu se refera la femeile care au probleme de sanatate (complicatii dupa nastere, boli…). Nu se refera la femeile care au constitutia mai mare sau mai mica decat norma general acceptata.
Recent, s-a desfasurat prima editie pe anul 2016 a caravanei Traieste Inteligent sustinuta de Dana Savuica si organizata impreuna cu Replica Vedetelor Events, avand drept centru al actiunii Hotelul Marshal Garden, din Calea Dorobantilor 50B.
Ce greseala vestimentara comit femeile O greseala comuna pe care o fac multe femei este faptul ca isi aleg haine care nu se potrivesc proportiilor corpului lor. Asadar, multe femei nu stiu ce haine li se potrivesc si ce marimi trebuie sa aleaga pentru a arata bine.
Despre femei, sex si feminism - Carrie L.
Este adevarat, de cele mai multe ori, femeile nu stiu exact ce isi doresc de la un barbat, dar intotdeauna vor sti cu exactitate ce nu vor de la acesta.
O femeie cumpara intr-o viata cam 600 de rochii si 400 de perechi de incaltaminte Intr-o viata, o femeie cumpara 1.116 bluze si tricouri, 620 de rochii, 434 de perechi de incaltaminte, 558 de perechi de pantaloni.
DeCeNews - Testul Papanicolau, gratuit pentru femeile intre 24 si 65 de ani Testul Papanicolau poate fi facut gratuit de femeile din Romania, daca au intre 24 si 65 de ani.
femeile fara copii sau care au nascut prima data dupa 30 de ani; femeile la care primul ciclu a aparut inainte de 12 ani sau la care menopauza s-a instalat dupa 50 de ani; femeile a caror bunica materna, mama sau sora a avut aceeasi boala;
Ziua internationala de lupta impotriva cancerului ovarian a fost marcata, miercuri, pentru prima data in Romania, pentru a atrage atentia asupra necesitatii ca femeile sa mearga la control.
Foarte multe femei moderne se confrunta cu dificila alegere intre cariera si familie, ajungand sa renunte la prima pentru a putea avea un copil cat nu au depasit inca varsta de 30 de ani, de teama manifestarii unor probleme de fertilitate dupa aceasta varsta.
Femeile diagnosticate cu cancer de san au un risc aproape de doua ori mai mare decat restul populatiei de a dezvolta un al doilea tip de neoplasm intr-o alta zona a corpului, arata un studiu recent al Granada Cancer Register, din Spania.
Femeile diagnosticate cu cancer de san au un risc aproape de doua ori mai mare decat restul populatiei de a dezvolta un al doilea tip de neoplasm intr-o alta zona a corpului, arata un studiu recent al Granada Cancer Register, din Spania.
google-analytics.com