Cautare

1626 de rezultate pentru "iuliana tudor" (2.61 secunde)
Gazda emisiunii "O data-n viata", de la TVR1, Iuliana Tudor, a urcat sambata seara pe scena Eurovisionului desfasurat la Brasov pentru a-i prezenta pe Ovi si Paula Seling.
De Ziua Universala a IEI, care a fost recent, vedeta TVR, Iuliana Tudor, a transmis un mesaj care indeamna romancele sa poarte ia romaneasca. ... Am primit-o de la niste batrani din satul mamei mele!, marturiseste Iuliana Tudor.
Iuliana Tudor revine cu O data-n viata, din 18 martie, pe TVR 1. ... Imi doresc sa ne pastram publicul aproape si pe viitor, iar programul O data-n viata, sa ramana aceeasi oaza de bun gust si calitate!, declara Iuliana Tudor.
O buna parte din concurentii care au reprezentat Romania la Eurovision de-a lungul anilor se reunesc pe aceeasi scena, O data-n viata”, in cel mai nou sezon al emisiunii prezentate de Iuliana Tudor, in fiecare vineri, pe TVR1.
Iuliana Tudor si-a marit zilele trecute familia de fini. ... Sa va fie drumul Rai!”, a postat Iuliana Tudor pe Facebook, in ziua fericitului eveniment.
Iuliana Tudor va intruchipa Romania, valorificand elementul de identitate naționala - IA romaneasca.
Vedeta TVR 1, Iuliana Tudor, mizeaza pe schimbarea culorii meniului zilnic. ... Este frig afara, iar organismul nostru are nevoie de multa vitamina C (rodia este un fruct cu multa vitamina C) si mult mai multa apa”, spune Iuliana Tudor.
Iuliana Tudor, in calitate de Ambasador al Crucii Rosii Romane, alaturi de Silviu Ioan Lefter, directorul socitatii, dar si alti voluntari Crucea Rosie au ajuns ieri in satul Miorita, comuna Ciobanu, judetul Constanta, acolo unde se afla comunitati izolate de oameni, in special, batrani.
Si Iuliana Tudor face parte din categoria doamnelor care se simt rasfatate la inceput de primavara.
Iuliana Avadanei, terapeuta care face imposibilul posibil. ... Cand am intrat in cabinetul terapeutei Iuliana Avadanei, m-a invaluit o muzica linistitoare. ... In acea zi, dincolo de informatiile medicale, am primit de la Iuliana Avadanei adevarate lectii spirituale.
20, sector 3, Dr. Iuliana Avadanei trateaza zilnic pacienti cu diverse afectiuni. ... Iuliana Avadanei. ... Dr.Iuliana Avadanei Sursa: www.medireflex.ro
Iuliana Avadanei, medic specialist in homeopatie si acupunctura, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda cateva remedii in cazul micozelor. ... Iuliana Avadanei. ... Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex din Bucuresti (www.medireflex.ro).
Iuliana Avadanei a tinut in cadrul Universitatii Copiilor, pe 24 aprilie, seminarul "Tainele corpului uman" cu tema "Simturile", intr-o sala pusa la dispozitie de Universitatea Bucuresti in cadrul Teatrului Nottara - Sala Izvor. ... Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex.
Marti, 29 septembrie, la ora 12.00, la restaurantul Jaristea, va avea loc lansarea cartii DESTINE CA-N FILME (aparuta la Editura ALLFA) scrisa de jurnalista Oana Georgescu impreuna cu Iuliana Marciuc.
Iuliana Avadanei, medic de medicina generala cu competențe in homeopatie, precizeaza, in cadrul interviului, tipurile de nevralgii si tratamentul acestora. ... Iuliana Avadanei: ... Iuliana Avadanei:
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex, va recomanda cateva remedii in cazul intarzierii menstruatiei. ... Iuliana Avadanei le recomanda pentru reglarea ciclului menstrual: ... Iuliana Avadanei va recomanda, tot pentru reglarea menstruatiei sa mancati:
Senatorul Ion Florescu, deputatul Scarlat Iriza si Ion Tudor, fost lucrator la "ochiul si timpanul", au supt miliarde de lei de la buget Un senator de Gorj, seful Politiei Comunitare din Tirgu Jiu si un fost deputat de Gorj sint asociati la o firma care a beneficiat de returnari ilegale de TVA.
Presedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a declarat, la sfarsitul saptamanii trecute, ca este "NATO-sceptic si euro-optimist" si le-a vorbit delegatilor la Consiliul National al PRM atat despre situatia politica din tara, cat si despre Nero, Beethoven si Napoleon.
La un moment dat, presedintele a facut o pauza pentru a-l "mustra" pe unul dintre proaspetii eurodeputati, Corneliu Vadim Tudor, care facea haz ca si europarlamentarul udemerist Sogor Csaba fusese inclus de Basescu in discurs printre romani. ... Spuneam ca si Sogor Csaba este europarlamentar roman", a replicat Vadim Tudor.
Deputatul independent de Iasi Tudor Ciuhodaru este de astazi parlamentar al Partidului Conservator. ... El a adaugat faptul ca Tudor Ciuhodaru, seful unitatii de primire urgente a Spitalului Sf.
google-analytics.com