Cautare

1626 de rezultate pentru "iuliana tudor" (2.98 secunde)
Omul de televiziune Iuliana Tudor a fost prezenta in calitate de Speaker in fata a peste 600 de femei antreprenor si lideri din Romania. ... Cea mai buna versiune a ta!- a dus-o cu gandul pe Iuliana Tudor la un subiect care a starnit un interes deosebit:
La sfarsitul saptamanii trecute, liderul de necontestat al PRM, Corneliu Vadim Tudor, a renuntat la presedintia partidului cu care se identifica, in favoarea colegului si prietenului sau, Corneliu Ciontu, fost prim-vicepresedinte.
"Onorificul" Vadim Tudor il exclude din partid pe presedintele Ciontu. ... Vadim Tudor arunca in aer PPRM. ... Vadim Tudor spune ca Anghel Stanciu si liderul partidului, Corneliu Ciontu, au avut o "tentativa de puci", insa actiunile presedintelui de onoare si ale "juntei" sale arata tot la fel.
Consiliul National al Partidului Romania Mare, reunit la sfirsitul saptaminii trecute, a hotarit ca liderul formatiunii, Corneliu Vadim Tudor, sa devina presedinte onorific iar noul presedinte sa fie Corneliu Ciontu.
Tudor Giurgiu) si Un etaj mai jos (r. ... Tudor Giurgiu Un etaj mai jos (Romania â€" Franta - Suedia -Germania) Producator: ... Radu Muntean Cel mai bun regizor (lungmetraj) Dan Chisu - Bucuresti Non-Stop Tudor Giurgiu - De ce eu?
Iuliana Iliescu, sefa PNL Prigoria, s-a hotarat sa candideze impotriva lui Morega, intrucat barbatii din partid nu s-au inghesuit sa il infrunte pe Sfantul de la Pades.
Iuliana Iliescu, sefa PNL Prigoria, s-a hotarat sa candideze impotriva lui Morega, intrucat barbatii din partid nu s-au inghesuit sa il infrunte pe Sfantul de la Pades.
Sotii Iuliana Rosoaga si Georgel Rosoaga din Mioveni, Arges participa in acest week-end la targul mesterilor populari organizat in Piata Prefecturii, cu prilejul Zilelor Municipiului Calarasi. ... Fiul meu, care a terminat Arhitectura, ma ajuta si el", ne-a spus Iuliana Rosoaga.
Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex din Bucuresti (www.medireflex.ro) va recomanda pentru anemie urmatorul tratament: ... Iuliana Avadanei, specialist in homeopatie.
Iuliana Avadanei a tinut recent, in cadrul Universitatii Copiilor, seminarul "Tainele corpului uman" cu tema "Simturile", intr-o sala pusa la dispozitie de Universitatea Bucuresti in cadrul Teatrului Nottara - Sala Izvor. ... Iuliana Avadanei, director al Centrului de Sanatate Medireflex.
Singuratatea de sarbatori genereaza depresii / AmosNews / Comunicat de presa General Plus Communication Singuratatea in preajma sarbatorilor este factorul care acutizeaza depresia in randul romanilor, iar cele mai vulnerabile persoane sunt acelea care au incheiat o relatie, care sunt divortate, varstnicii sau cei carora le-a decedat partenerul, este de parere Iuliana Fulas, psiholog.
Astfel, debutul acestor proiecte grandioase il reprezinta spectacolul celui ce a definit conceptul de ,,muzica si poezie" in alaturare, intr-o poveste armonioasa, incontestabilul TUDOR GHEORGHE - ,,PELERINI DIN TARA NIMANUI".
Magicianul Leonard Iosefini este unul dintre invitatii speciali diseara, la emisiunea "O data-n viata" de la TVR 1, a carei gazda este Iuliana Tudor. ... Iuliana Tudor are deja emotii pentru editia "O data-n viata" din aceasta seara pentru ca nepravazutul va guverna toata emisiunea.
De 1 Decembrie, Iuliana Tudor a prezentat, pe TVR 1, spectacolul extraordinar, Noi suntem romani”, un program special pentru romanii de pretutindeni.
Gazda emisiunii "O data-n viata" de la TVR 1, Iuliana Tudor, a avut parte, acum ceva timp, de un moment impresionant, care i-a ramas bine intiparit in memorie si de care isi aduce aminte cu emotii.
Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii "O data-n viata", care revine cu un nou sezon, din 10 octombrie, la TVR, a avut parte de mari emotii pe 12 septembrie.
Corneliu Vadim Tudor s-a intors in uralele aplaudacilor sai in fruntea formatiunii politice pe care a fondat-o, invocand necesitatea salvarii partidului de actiunile “impostorilor“ Corneliu Ciontu si Anghel Stanciu, vanduti PSD.
Constantin Tudor a publicat un text pe Facebook in care precizeaza implicarea sa in evenimentul din data de 5 octombrie 2018, cand Scoala Gimnaziala din comuna Dorobantu a primit numele marelui istoric Adrian V.Radulescu, fiu al satului. ... Prof dr Tudor precizeaza:
Tot in martie au fost atestate si sase produse din carne (Carnati trandafir Tudor, Carnati oltenesti Tudor, Caltabos Tudor, Drob Tudor, Toba Tudor si Bucati la garnita).
Tipatul lui Tudor Gheorghe (Autor: Gabi Simon) Menestrelul Olteniei, rapsodul, cobzarul, actorul, poetul, romanticul, revoltatul Tudor Gheorghe a povestit pentru Q Magazine despre cum crede ca va rezista poporul roman.
google-analytics.com