Cautare

348 de rezultate pentru "israel" (3.28 secunde)
Roxana Iliescu ne-a transmis un comunicat de presa intitulat "Israel Buium aduce show-ul din Las Vegas in Bucuresti!", pe care il puteti citi in continuare.
Frumoasa vedeta a fost invitata la Festivalul Romanilor din Israel, acolo unde a cantat si prezentat evenimentul.
• Vechiul Testament descrie nasterea si pastrarea poporului Israel. Dumnezeu a promis sa-l foloseasca pe Israel pentru a binecuvanta intreaga lume (Geneza 12:2-3).
Israel este o tara, care in 63 de ani de existenta a reusit sa se pozitioneze pe harta ca trend setter (impunerea unei linii de conduita, de moda, de idei; ... Din Israel sosesc astazi in Europa ideile de moda, bijuterii, produse cosmetice si make-up.
Romania ar putea gazdui reuniunea forumului tripartit format din reprezentanti ai Consiliului Europei (CoE), ai Knesset-ului israelian si ai Consiliului Legislativ palestinian, a declarat, joi, presedintele Comisiei pentru politica externa din Senat, Titus Corlatean, la finalul intrevederii cu delegatia israeliena, condusa de presedintele delegatiei Knesset-ului Statului Israel la Adunarea Parlamentara a Consiliului Europei, Yohanan Plesner.
Israel si-a proclamat independenta in 1948, insa Liga Araba din care face parte si acest stat a refuzat sa recunoasca decizia ONU. ... Disputele teritoriale, dar si cele generate de Iordania au fost rezolvate in 1991 ca urmare a tratatului de pace incheiat intre Israel si Iordania.
Cred ca o varianta interesanta - si despre care am auzit ca s-ar mai fi discutat in anumite cercuri, la un moment dat - ar fi Colette Avital, romanca nascuta la Bucuresti care a ajuns parlamentar de stanga in Israel si a candidat, chiar, la sefia acestui stat, acum vreo trei ani.
Cristina Cioran, Cristina Herea, Ilinca Obadescu si mentalistul Israel Buium. ... Israel Buium a dat timpul inapoi! Un alt moment surpriza a fost prezenta lui Israel Buium, primul mentalist al Israelului, care are radacini in Romania.
mariustuca.ro / Nu exista risc de infectie cu virus polio in eventualitatea calatoriilor in Israel (Ambasada) Ministerul Afacerilor Externe informa, recent, cetatenii romani, asupra faptului ca Organizatia Mondiala a Sanatatii (OMS) a declarat ca problema raspandirii internationale a polio-virusurilor (virusurilor poliomielitei) constituie un risc si o Urgenta de Sanatate Publica de Importanta Internationala (USPII).
Compania farmaceutica FLORIS, cel mai mare producator de suplimente alimentare si vitamine din Israel a anuntat, la finele saptamanii, in cadrul unui eveniment organizat la hotel Sheraton din Bucuresti, lansarea pe piata din Romania a primelor 10 produse pe baza de extracte vegetale.
Apropiindu-se de Rusia si chiar de Israel, pentru a-si mari astfel gradul de libertate in raport cu SUA, fi-va oare Turcia primul membru al NATO care va parasi alianta?
ROMANIA-ISRAEL in 10.04.2016 , ORA 18:00 in Sala Polivalenta Calarasi O veste senzationala pentru iubitorii handbalului calarasean: conform EHF si FRH meciul ROMANIA-ISRAEL se joaca in SALA POLIVALENTA CALARASI !
ateliere pentru copii, workshop-uri pentru artisti, conferinte sau dezbateri.Printre participantii la aceasta editie se numara artisti din Italia (Teatrul Principio Attivo, La Baracca â€" Testoni Ragazzi, Teatrul Scarlattine, Teatrul Belcan), Spania (Compania Da.Te Danza, Teatrul Paraiso), Franta (Compania Act2), Belgia (Teatrul De Spiegel), Polonia (Teatrul de animatie din Poznan), Finlanda (Compania de Dans Auraco), Grecia (Teatrul de papusi Hop Signor) si Israel (Teatrul Nephesh si Teatrul Svironi).Programul este completat de reprezentatii sustinute de 10 teatre, companii independente si asociatii culturale din Romania:
"Israel este dispus sa lanseze negocieri de pace cu Autoritatea Nationala Palestiniana (ANP), Siria si orice alt stat arab, dar toti care stabilesc preconditii pentru negocieri intarzie procesul de pace", declara Netanyahu.
La Hotel "Ibis" din Constanta s-a desfasurat ieri o importanta intalnire intre reprezentantii unor companii locale si oameni de afaceri israelieni, intalnire mijlocita de Camera de Comert, Industrie, Navigatie si Agricultura si de Federatia Camerelor de Comert din Israel.
ISRAEL - ROMANIA 1-2. ... Cine au fost cei mai buni romani cu Israel si ce debutant a impresionat Romania a castigat amicalul cu Israel, 2-1, obtinand prima victorie dupa 22 de ani.
In testamentul sau, Max Brod i-a cerut secretarei sale Ester Hoffe sa doneze la randul ei toate bunurile sale, evaluate la mai multe milioane de dolari, "Universitatii ebraice din Ierusalim sau Bibliotecii municipale din Tel Aviv sau unei alte institutii din Israel sau din strainatate".
Nati Meir este acuzat de evaziune fiscala, fals intelectual si inselaciune, in legatura cu incheierea unor contracte de munca pentru Israel.
Romania este singura tara din grupul sau regional (denumit UE+, care include statele UE plus Islanda, Norvegia, Elvetia si Israel) indica in proportie atat de mare parlamentul drept cea mai corupta institutie, Lituania si Israelul inregistrand 23% pareri negative, Bulgaria - 21%, Cehia - 12%, iar restul tarilor europene - sub 10%.
In planul politicii externe, autoritatile Romaniei considera ca obiectivul ce trebuie atins in Orientul Mijlociu este crearea a doua state, Palestina si Israel. De altfel, presedintele Traian Basescu a declarat ca obiectivul ce trebuie atins in Orientul Mijlociu este "doua state, Palestina si Israel, in pace si securitate".
google-analytics.com