Cautare

5152 de rezultate pentru "iortoman lucian i direct la pro tv" (4.01 secunde)
Pro TV va lansa, in 2010, postul Acasa Clasic, care va difuza telenovele, urmand sa fie "un fel de Pro Cinema al Pro TV-ului", conform lui Costi Mocanu, directorul general al Pro TV S.A.
In cadrul audierilor de la Comisia parlamentara de ancheta ce o vizeaza pe Monica Ridzi, Directorul executiv al Pro Tv SA, Costi Mocanu, a afirmat ca scena principala a evenimentului de la Costinesti, din 2 mai, a fost platita de compania Media Pro Pictures si nu de Ministerul Tineretului.
LUCIAN BUTE, invingator la PUNCTE cu Denis Grachev!
A murit colegul nostru Lucian Gheorghiu. Un luptator pentru democratie si presa libera Am lucrat o perioada scurta la Cotidianul, pe vremea cand era condus de Ion Cristoiu. Pot spune ca am fost colega cu Lucian Gheorghiu (eu eram la sectia cultura).
• Sondajul de opinie s-a desfasurat la nivel national, intre 1-10 octombrie, pe un esantion de 1102 respondenti cu varste de 18 ani si peste, prin interviuri fata in fata.
In aceasta zi speciala, Pro Tv a fost lider absolut de audienta la nivelul intregii zile, atat pe publicul din mediul urban, cat si pe publicul comercial cu varste cuprinse intre 18-49 de ani.
Lucian Iliescu este din anul 1996 primarul municipiului Giurgiu. Este nascut la 24 iulie 1946 in acelasi municipiu in care este acum primar.
Lucian Duta, acuzat penal de Corpul de control al premierului (Autor :
Moldova si Bulgaria si-au ales presedinti pro-Kremlin, care se alatura liderilor din Ungaria, Serbia, Cehia si Slovacia (Autori:
Topul profiturilor obtinute anul trecut de posturile de televiziune este condus de Pro TV SA, care opereaza televiziunile Pro TV si Acasa, in timp ce campioana pierderilor este Realitatea Media SA, din care fac parte Realitatea TV si Radio Guerrilla.
Huawei a lansat noile modele Mate 10, Mate 10 Pro si Mate 10 Porsche Design, smartphone-urile dotate cu Inteligenta Artificiala, care combina un sistem hardware inovator, procesorul Kirin 970 si noua interfata Huawei, EMUI 8.0.
Lucian Pirvoiu nu mai prezinta "Ora de Stiri" de la TVR pentru ca a facut "afirmatii inacceptabile" in emisiune Jurnalistul Lucian Pirvoiu nu va mai prezenta emisiunea "Ora de Stiri", "in urma afirmatiilor inacceptabile" facute in editia de miercuri a programului, pana la o concluzie a Comisiei de Etica din TVR, sesizata in acest caz, potrivit unui comunicat remis MEDIAFAX de Televiziunea Publica.
Lucian Bute a suferit o infrangere grea la Quebec, fiind invins prin KO, in repriza a 5-a, de Eleider Alvarez, la prima aparitie in ring dupa aproape 10 luni Partida care ar fi trebuit sa-l duca pe Bute spre un nou meci de titlu - invingatorul urma sa se bata cu detinatorul centurii mondiale WBC la semigrea, Adonis Stevenson - ar putea fi un final de cariera.
Umorul fin sau acid, figurile de stil, umorul involuntar, ironia, autopersiflarea, bancurile, jocurile de cuvinte, comicul de situatie, asocieri ilare si impunsaturi colegiale au fost stranse de Mediafax, din mii de stenograme publicate de Senat si Camera Deputatilor, pentru a arata si cealalta fata celor pe care ii alegem o data la patru ani.
In general, votul moldovenilor a fost interpretat ca o victorie a partidelor pro-europene, iar liderii acestor partide au primit felicitari din Romania, dar si din majoritatea tarilor membre ale Uniunii Europene.
Prezentatoarea Stirilor Pro TV de la ora 19.00 a fost pusa sa aleaga: fie ramane la pupitrul stirilor, fie continua ca Redactor-sef la revista "The One", aflata in portofoliul Mediafax Group, detinut de Adrian Sarbu, fostul sau mentor, scrie reportervirtual.ro.
Primul-ministru desemnat, Lucian Croitoru, ar fi "ofiter sub acoperire", a declarat, la Antena 3, liberalul Horea Uioreanu. ... De partea cealalta, Lucian Croitoru neaga toate acuzatiile si spune ca nu a facut parte din niciun serviciu secret. ... Nici nu am colaborat", a declarat Lucian Croitoru.
Au votat ca depasirea vitezei legale cu maximum 20 km/h, vorbitul la mobil si nepurtarea centurii de siguranta sa fie sanctionate cu avertisment la prima abatare. ... Lucian Dinita: ... La un moment societatea romaneasca a afirmat ca Legislatia Rutiera din tara noastra este una ultra-drastica.
Impulsionati si de indemnul facut cu o zi inainte de presedintele Romaniei, Traian Basescu, ieri, inca dis-de-dimineata, tot romanul care a avut un tricolor la indemana, l-a arborat, cu drag, la fereastra casei.
Si-au lansat impreuna Fundatia Credinta si Dragoste si au fost o aparitie eleganta la Gala premiilor umanitare, organizata special pentru inaugurarea acesteia!
google-analytics.com