Cautare

798 de rezultate pentru "iortoman lucian" (3.17 secunde)
Primarul municipiului Giurgiu spune ca regionalizarea Romaniei este necesara dar, facuta in graba, va crea haos Primarul municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, spune ca reorganizarea teritoriala a Romaniei nu se poate face batand din palme pentru ca se va crea un haos total.
Primarul municipiului Giurgiu crede in dezvoltarea Romaniei prin relansarea agriculturii si a domeniului energetic Vicepresedintele PNL si primar al municipiului Giurgiu, Lucian Iliescu, crede ca Romania are sansa de relansare economica prin dezvoltarea a doua domenii de activitate, respectiv agricultura si domeniul energetic.
Vom face filtre in aceste zone si ii vom atentiona pe conducatorii auto ca urmeaza o portiune cu gheata, zapada sau polei", a declarat pentru gandul Lucian Dinita, seful Directiei Rutiere din Politia Romana.
Promotorul pugilistului Carl Froch, Eddie Hearn, a anuntat ca meciurile dintre englez si Lucian Bute, programate pentru acest an, nu vor mai avea loc.
Asociatia profesionista IBF (versiune in care Lucian Bute detine titlul mondial) l-a desemnat pe englezul Carl Froch challenger obligatoriu al categoriei supermijlocii: conform regulamentelor, Lucian Bute are 90 de zile la dispoziție pentru a-si pune centura in joc in fata lui Froch, informeaza Hotnews.
Lucian Bute a dezmintit zvonurile conform carora meciul cu Carl Froch din 26 mai ar putea fi amanat din cauza unei accidentari. ... Eu ma simt foarte bine, in rest sunt simple speculatii", a declarat Lucian Bute pentru Prosport. ... "Am vorbit cu Lucian.
Lucian Bute a revenit ieri in tara dupa meciul pierdut prin KO, in repriza a cincea, in fata britanicului Carl Froch, si a rememorat momentele cheie ale partidei de la Nottingham.
Lucian Bute a declarat ieri, la plecarea spre Canada, ca se gandeste sa atace alte centuri mondiale, nu doar pe cea a categoriei supermijlocii, versiunea IBF, pe care a pierdut-o in fata lui Carl Froch Pugilistul roman Lucian Bute si-a incheiat vacanta in Romania.
Liviu Ciulei, Ion Lucian, Emil Hossu, Serban Ionescu. ... Liviu Ciulei, Ion Lucian, Emil Hossu, Serban Ionescu. ... Liviu Ciulei, Emil Hossu, Ion Lucian si Serban Ionescu.
Aurel Mitran - directorul Teatrului Excelsior, Mugurel Vrabete de la Holograf, Alexandru Andries, Weinberger, Liviu Zamora - realizator la Radio Romania, actorul Radu Gheorghe si Natalia Guberna, precum si sotia actorului Ion Lucian, fostul director al Teatrul Excelsior.
Lucian Mindruta: "Rusine sa va fie, nemernicelor!" Dupa tragicul eveniment petrecut luni in Parcul Tei din Capitala, cand un baietel a murit dupa ce a fost atacat de maidanezi, Lucian Mindruta a avut o reactie dura la adresa tuturor celor care sustin cainii fara stapan.
Muzeul Pietrei este, cum insusi o marturiseste poetul Lucian Avramescu, "nebunia si dragostea mea". ... Intrarea este libera, fotografiatul permis, iar ghid este - atunci cand se afla la Sangeru - Lucian Avramescu. ... Detalii la telefoanele 0722650243, 0244441088 sau pe adresa de mail lucian[email protected].
"Sa strigi femeia pe numele ei de vers", noua carte semnata de Lucian Avramescu, aparuta la Editura AMPress si tiparita de Karta-Graphic, cuprinde in aproape 400 de pagini poezii de dragoste, toate inedite. ... Cartea costa 25 de lei si poate fi comandata si pe adresa lucian[email protected].
Poetul si jurnalistul Lucian Avramescu este licentiat in arhitectura peisagera si ziaristica. ... Editorialele lui Lucian Avramescu, publicate pe site-ul AM Press, uneori reluate de Jurnalul National, estiri.ro si einformatii.ro sunt o incantare.
Duminica, vor fi organizate, in Parcul Titan din Capitala, o serie de evenimente, editia din acest an fiind dedicata scriitorului Lucian Blaga, de la a carui nastere se implinesc 120 de ani.
Madalina si-a regizat moartea, ca la Hollywood", a spus poetul Lucian Avramescu intr-o emisiune difuzata la Acasa TV, despre viata si moartea Madalinei Manole. ... La numai 15 ani, devine membra a Cenaclului Tineretului Prahovean al poetului Lucian Avramescu. ... Era fascinata de scena!", a mai spus Lucian Avramescu.
La multi ani, Lucian Avramescu! Poetul si publicistul Lucian Avramescu ar trebui sa isi serbeze pe 14 august ziua de nastere (in buletin, 15 august). ... xxx Ii transmit si eu poetului si jurnalistului Lucian Avramescu La multi ani!.
Ce face pe 26 mai 2019 Lucian Bolcas, avocat, a facut o serie de precizari importante in exclusivitate pentru DCNews, dupa ce, joi, purtatorul de cuvant al presedintelui a anuntat ca Iohannis a semnat decretul referitor la intrebarile pentru referendum.
Ce crede seful Directiei Rutiere despre propunerile din Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera" Lucian Dinita:"Toata lumea se pricepe la circulatie si la fotbal..." Lucian Dinita a declarat intr-un interviu acordat Jurnalului National ca "Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera 2011-2020" nu modifica in nici un fel legislatia rutiera.
Lucian Dinita, Seful Politiei Rutiere, a vorbit in aceasta seara, la B1TV, la Breaking News, despre pericolele conducerii sub influenta bauturilor alcoolice. ... "De ce nu era politia rutiera acolo?", a spus Lucian Dinita, seful Politiei Rutiere, la B1TV.
google-analytics.com