Cautare

5152 de rezultate pentru "iortoman lucian i direct la pro tv" (2.78 secunde)
Destinat pietei europene, Noul Colt a fost lansat la Salonul Auto de la Geneva in primavara anului 2004. ... Designul modelului Colt este inspirat de conceptul CZ2, desenat de Olivier Boulay pentru Salonul de la Tokio din anul 2001.
Trecerea la moneda europeana presupune par-curgerea initiala a unei etape de cel putin doi ani, numita, European Exchange Rate Mechanism (ERM II).
Analistii financiari considera ca noul guvern va apela la majorarea taxelor pentru a creste veniturile bugetare, în conditiile cheltuielilor salariale aprobate pentru anul viitor, alternativa constând într-o corectie prin inflatie si curs. „Exista un consens ca trebuie sa aiba loc o corectie la nivel economic în 2009 si depinde daca aceasta va fi dura sau lina.
Cerealele recoltate in aceasta toamna, mai putin porumbul, ar putea fi mai putine cu 25-30%, in urma rezultatelor mai slabe consemnate la prouctia de grau, informeaza un nou raport al Bancii Comerciale Romane (BCR).
Lucian Croitoru nu crede in pachetul de masuri alternative anticipat de consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu. "Cresterea taxelor nu garanteaza venituri mai mari la buget si nu rezolva problema Romaniei pe partea de cheltuieli.
Ministrul Economiei, Lucian Bode, l-a revocat din functie pe directorul general al Transelectrica, Horia Hahaianu, la solicitarea premierului Mihai Razvan Ungureanu.
Originar din Brasov, pasionat de schi, sailing si de tot ceea ce inseamna activitate in natura, Liviu Lambrino, proprietarul acestei case, a simtit nevoia sa se mute intr-un loc care sa-i ofere mai mult spatiu si mai multa liniste, dupa ce mai multi ani locuise intr-un apartament de bloc din Bucuresti.
Lucian Avramescu) Ne-am incredintat gandurilein mainile dumneavoastra abstracte. ... Azi aflu ca ne-ati taiat cu totul - nu pentru ca nu am facut publicitate la voi - ci pentru ca am fi dat stiri despre decesul unora, despre nenorocirea unor violuri care se petrec.
CS Universitatea a luat aur la echipe, masculin si feminin, al treilea campion fiind Lucian Ciovica (LPS "Petrache Triscu") Asa cum se astepta toata lumea, spadasinii din Craiova au fost printre protagonistii Campionatului National de tineret, incheiat duminica, la Electroputere Parc.
Meciul dintre Lucian Bute si Carl Froch se va disputa pe 26 mai, asa cum era stabilit. Dupa controlul medical pe care l-a sustinut miercuri, medicii i-au dat vesti bune campionului mondial IBF, care isi va pune in joc centura pentru a zecea oara in fata britanicului, la Nottingham.
Lucian Bute, invins de Carl Froch prin KO tehnic in repriza a cincea Boxerul roman Lucian Bute a fost invins de britanicul Carl Froch prin KO tehnic in repriza a cincea si a pierdut centura de campion mondial IBF la categoria supermijlocie, sambata seara, intr-o gala profesionista disputata in Capital FM Arena din Nottingham.
Boxerul Lucian Bute a declarat, astazi, la plecarea spre Canada, ca spera ca intr-un an sa revina in Romania cu centura de campion mondial, luand in calcul chiar si varianta sa lupte pentru titlul suprem la o alta categorie, informeaza Mediafax. ... Mai sunt si alte centuri la categoria mea.
Peste 450 de invitati la nunta pugilistului Lucian Bute Fostul campion mondial la categoria supermijlocie, versiunea IBF, Lucian Bute, se casatoreste, sambata, la Galati, cu Elena Aprozeanu, la nunta fiind asteptati peste 450 de invitati.
#Hagi1000000 #FaniDeMilioane #GH52 xxx Sper ca Lucian Sarbu, colegul meu de scoala, sa castige premiul pentru cel mai frumos comentariu. ... Eu recunosc ca in ultimul timp nu prea m-a mai atras fotbalul romanesc, intrat in declin, dar trebuie sa-i dam Cezarului ce este al Cezarului:
Muzeul Pietrei din Sangeru, vandalizat In timp ce Lucian Avramescu se afla intr-o emisiune la Antena 3 Muzeul Pietrei din Sangeru-Prahova, donatie publica a poetului Lucian Avramescu, a fost vandalizat in noaptea de sambata spre duminica in timp ce poetul discuta la emisiunea Panorama de la Antena 3 despre ultimele ispravi ale lui Traian Basescu.
O noua rubrica la AMPress - Poezii pentru copii De cateva zile, inspirat de fiica mea cea mica Ana Luciana, mai activa decat mine in multe privinte, am incercat, pornind de la desenele ei, sa scriu - in premiera - poezii pentru copii. ... Asa ca m-a pus la treaba.
Drept tarziu la replica: ... Lucian Avramescu) Un distins intelectual, care scrie fara exceptie miau facut si miau dres ca pisica, ma injura periodic. ... Convins fiind ca prin critica pot ajusta cate ceva din multele mele cusururi, las nesterse criticile, dar la gramada las, din pacate, inclusiv porcariile.
Drept tarziu la replica: ... Lucian Avramescu) Un distins intelectual, care scrie fara exceptie miau facut si miau dres ca pisica, ma injura periodic. ... Convins fiind ca prin critica pot ajusta cate ceva din multele mele cusururi, las nesterse criticile, dar la gramada las, din pacate, inclusiv porcariile.
Rostul unui poet, pana la urma, este acela de a fi cantat prin poeziile sale, nu de a se citi reciproc cu prietenii prin cenacluri pe care le frecventeaza doar ei! (o postare a lui Lucian Sarbu, pe Facebook).
Lumea-i mai buna, ne iubim apasat (Autor:
google-analytics.com