Cautare

5152 de rezultate pentru "iortoman lucian i direct la pro tv" (3.64 secunde)
Partidul Romania Mare (PRM) si-a schimbat optiunea in privinta incercarii Aliantei PNL-PD de a-i schimba pe cei doi presedinti pesedisti ai Senatului si Camerei Deputatilor.
Dupa un apel nominal, presedintele de sedinta, deputatul PRM Lucian Bolcas, a deschis lucrarile cu dezbateri la articolul 27.
(continuare) Elogiu satului romanesc (Lucian Blaga) Foaie Nationala foaienationala.ro Discurs de receptie in Academia Romana El s-a pastrat feciorelnic neatins in autonomia saraciei si a mitologiei sale, pentru vremuri cand va putea sa devina temelie sigura a unei autentice istorii romanesti.
Elogiu satului romanesc (Lucian Blaga) Foaie Nationala foaienationala.ro Discurs de receptie in Academia Romana Am fost invrednicit de inalta cinste de a fi ales membru al acestei ilustre institutii intr-un moment cind s-a procedat la o largire a cadrelor academice, largire ceruta, daca nu ma insel, de sporul spiritual al tarii.
Liberalul Bogdan Olteanu este, incepand de ieri dupa-amiaza, noul presedinte al Camerei Deputatilor, luandu-i locul demisionarului Adrian Nastase.
Statele Unite ale Americii sunt Invitat de Onoare la cea de-a XIII-a editii a Salonului International de Carte Bookfest. ... Editia din acest an va avea loc pe o suprafata cu 50% mai mare decat in anii trecuti, in pavilionul B2, de la Romexpo, care are peste 15.000 mp.
Incepand de ieri, fostul consilier local municipal Lucian Balut este deputat cu acte in regula.
In ceea ce priveste desemnarea candidatilor pentru Parlamentul Romaniei, partidul condus de Corneliu Vadim Tudor nu se grabeste sa faca anunturi, pentru ca, asa cum spune si vicepresedintele PRM Lucian Augustin Bolcas, "toate la timpul lor".
Organizati ca la carte, cu pancarte, panouri, sepci, tricouri si chestionare, tinerii PC-isti au ajuns inca dinainte de ora 11, in Piata Tomis III.
Noul sef al SC Mamaia SA, constantean la origini, este fostul director al Administratiei Lacuri, Parcuri si Agrement Bucuresti (ALPAB), din cadrul Primariei Capitalei.
, Virgil Cirstea (foto) evalueaza, in momentul de fata, situatia societatii la conducerea careia a fost numit cu data de 25 martie a.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat ca intentia presedintelui Traian Basescu este de a prelungi "boala" pana la alegeri, pentru ca acestea sa fie organizate de Guvernul Boc.
Premierul desemnat Lucian Croitoru vrea sa formeze un guvern de tehnocrati, cu 14 ministere. ... Amalia Fugaru - cercetator stiintific principal la Institutul National de Cercetari Economice. ... A mai activat la Banca Mondiala, pentru care a fost consultant in diferite proiecte.
Conducerea Parlamentului va stabili astazi calendarul procesului de investire a noului guvern, urmand ca birourile reunite sa decida cand va avea loc audierea ministrilor propusi de Lucian Croitoru. Sedinta birourilor permanente reunite va incepe la ora 13.00.
Primarul Liviu Negoita, nominalizat de presedintele Traian Basescu drept potential premier, este un personaj de mana a doua din PD-L, "un specialist in borduri" si o propunere cu mult mai slaba decat Lucian Croitoru, a sustinut analistul politic Bogdan Teodorescu.
Inlocuirea lui Mircea Geoana de la carma PSD a fost o miscare "absolut benefica" deoarece el punea in pericol, prin faptul ca ocupa functia suprema in partid, unitatea formatiunii social-democrate, explica vicepresedintele PRM, Lucian Bolcas. ... Eu cred ca inlaturarea lui Mircea Geoana de la sefia PSD este absolut benefica.
Rubrica este intitulata "De la prima ora, la ultima ora". ... • Cativa ziaristi am asistat ieri la inceputul unei sedinte din BNR. ... Eugen Radulescu catre Lucian Croitoru: ... Lucian Croitoru catre Eugen Radulescu:
AM PRESS / Lucian Avramescu: Oprea nu-l tradeaza pe Ponta, dar il paraseste Iesirea nervoasa a lui Gabriel Oprea, principalul aliat in guvernarea Ponta, de la sedinta coalitiei de guvernamant n-a fost explicata inca, scrie Lucian Avramescu, director al AMPress.
(Editorial de Lucian Avramescu) Am deschis aseara televizorul in cautarea buletinului meteorologic, unica emisiune credibila, cu toate ca-i compusa din aproximari asumate. ... Asa zicea o poeta, inspirandu-se din Lucian Blaga, care auzea cum se izbesc, de atata liniste, razele de luna de geamuri.
In cursa pentru cumpararea uzinei Hidromecanica s-au inscris SIF Transilvania, Contactoare Buzau, Electroaparataj Bucuresti si omul de afaceri Lucian Girbacea. Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului a primit pana la termenul final patru oferte pentru achizitionarea pachetului majoritar de actiuni al uzinei Hidromecanica.
google-analytics.com