Cautare

5152 de rezultate pentru "iortoman lucian i direct la pro tv" (4.80 secunde)
Cristian Tabara s-a nascut pe 30 noiembrie 1967, la Oradea, unde a absolvit Liceul de Filologie-Istorie in 1986. ... A scris la "Gazeta de Vest" din Timisoara, apoi la Oradea a lucrat la Jurnalul de dimineata, Radio Sonvest Oradea si Pro TV.
Asociatia Uniunea Editorilor din Romania implementeaza Proiectul strategic "PRO-EDIT: Program de formare si sprijinire a angajatilor pentru o practica EDIToriala PROfesionista" Asociatia Uniunea Editorilor din Romania implementeaza Proiectul strategic "PRO-EDIT:
Asa au comunicat saptamana trecuta doua dintre cele mai indragite vedete tv de la noi: ... Cand se trezeste, cand mananca sau pur si simplu cand are o idee, fosta prezentatoare a emisiunii "Duminica in familie" publica imediat ce-i trece prin cap, la adresa http://22foryou.co/mihaela.
FLORIN CALINESCU revine la televizor, la PRIMA TV, cu o emisiune in formatul care l-a consacrat pe vremuri, la Pro TV, scrie Paginademedia.ro. FLORIN CALINESCU revine pe TV cu Chestiunea zilei, in formula de late-night gen Jay Leno care l-a consacrat la Pro TV.
Compania de solutii IT de securitate Trend Micro estimeaza pentru 2007 un avans al vânzarilor pe piata româneasca de 25-27% fata de 2006, iar pentru anul viitor estimeaza cresteri de circa 30%, comparativ cu anul în curs, a declarat Gabriela Mechea, director general la Gecad Net.„Ne asteptam ca la finalul acestui an vânzarile de solutii Trend Micro în România sa fie cu 25-27% mai mari decât în 2006.
Evenimentul de lansare a brandului Art & Hammer a avut loc la Mall Promenada, in cadrul acestuia Iulia Zeana - medic dentist de la cabinetul Dentem a vorbit despre preventia dentara si beneficiile acestor produse nou lansate.
Sa vedem in continuare argumentele pro si contra. ... Specialistii in urbanism si arhitectura din cadrul primariilor de sector au pareri impartie, unii pro si altii contra. ... Argument pro: ... economie la caldura. ... Argumente pro:
Cititorii DCNEWS voteaza la europarlamentare! Pe site-ul DCNEWS puteti vota in avans la alegerile europarlamentare. Sondajul a inceput la 15 Mai 2019 ora 04:27 si este in curs de desfasurare.
Toata gilceava pro si contra suspendare, cum facem referendumul, toate argumentele pro si contra, nu fac decit sa dea politicienilor nostri imaginea unor prea gurese precupete care se paruiesc de mama focului pentru ca una strica alteia preturile sau pentru ca ii strica afacerile.
Grijuliu cu fiecare vorba pe care o rosteste, dar nemilos la adresa conducerii SPP, mai ales atunci cand vine vorba despre generalul Lucian Pahontu, Mircea Gainusa a acceptat provocarea de a discuta, pe indelete, cu reporterii "Replica" de Constanta, pentru a fi lamurite macar cateva din aspectele muncii pe care a depus-o in cadrul Serviciului, dar si pentru a lamuri povestea scrisorii deschise pe care a transmis-o presedintelui Traian Basescu la inceputul anului.
Elogiu satului romanesc (Lucian Blaga) Discurs de receptie in Academia Romana Iata conceptii, viziuni, presimtiri, cari cresc in chip firesc, chiar in imaginatia copiilor in lumea satului.
Cum dau din colt in colt semnatarii contractului prin care Radio Romania a platit 60.000 de euro pentru Gala Bute (Investigatie de Mirela Neag si Catalin Tolontan) Peste doua zile, sambata, 18 ianuarie 2014, Radio Romania va transmite gratis meciul de box de la Montreal dintre Lucian Bute si Jean Pascal.
- FC Rubin Kazan - Atletico Madrid (in direct pe Digi Sport 2, de la ora 19.00) Arbitru: ... Stadio Olimpico, Roma (ITA) - Olimpique Lyon - Tottenham Hotspur (in direct pe Digi Sport 3, de la ora 20.00) Arbitru:
Asa cum banuiam, lucrurile nu s-au transat, nici macar nu s-a trecut dincolo de o anumita cristalizare a alternativelor, dar, ca o noutate la care nu ma asteptam, protagonistii au avut discursuri mult mai directe.
Pana atunci, merita sa ne uitam la cine va pierde si cine va castiga. ... PNL, USR si UDMR vor cauta (prin proceduri, comunicare publica, etc) sa paseze pisica moarta la PSD. ... Ma uit si la justificarile sustinatorilor Coalitiei pentru Familie (CpF) pentru alianta cu PSD:
Sotul lu' Miruna Ioani, pe Pro Tv! ... Mai intai, Pro Tv-ul a difuzat o stire despre alaptatul in public, in care Miruna Ioani a zis doua vorbe de sub parul ei blond si ciufulit (asa rau nu m-a batut vantul niciodata), mi-e si rusine sa va arat.
O sa facem radio de placere, cu pasiunea omului ajuns la 30, poate chiar 40 de ani, mai linistit, mai echilibrat. ... A realizat emisiuni de umor, matinale si chiar stiri la Delta RFI, Radio 21 si Kiss FM.
Recenta demisie a fostului ministru al Republicii Moldova si, respectiv, demisia guvernului de la Chisinau din data de 16 iunie 2015 au generat, nu pentru prima oara in ultimii ani, o noua criza politica guvernamentala in Republica Moldova.
Cinci parlamentari de Giurgiu ai Opozitiei i-au cerut public premierului Calin Popescu-Tariceanu sa se desolidarizeze de “abuzurile si ilegalitatile“ savarsite de Lucian Iliescu, presedintele PNL Giurgiu si primar al municipiului Giurgiu. ... Lucian Iliescu.
500 de milioane solicitate de la Botos Ilie Botos si Joita Tanase sunt acuzati de fostul ofiter, Leontin Salajan, de savarsirea infractiunii de insulta, pentru care le-a solicitat fiecaruia daune morale in valoare de cate 500 de milioane de lei, dar a pierdut ambele procese.
google-analytics.com