Cautare

5152 de rezultate pentru "iortoman lucian i direct la pro tv" (2.89 secunde)
Lucian Bute a declarat ieri, la plecarea spre Canada, ca se gandeste sa atace alte centuri mondiale, nu doar pe cea a categoriei supermijlocii, versiunea IBF, pe care a pierdut-o in fata lui Carl Froch Pugilistul roman Lucian Bute si-a incheiat vacanta in Romania.
Teatrul Metropolis, Primaria Municipiului Bucuresti si Cocor va invita vineri, 14 decembrie la un eveniment unic, menit sa omagieze marii artisti ai scenei romanesti, cu ocazia Sfantului Filimon, ocrotitorul fauritorilor de spectacole.
Teatrul Excelsior din Capitala a sarbatorit luni, 22 aprilie, 23 de primaveri de la infiintare. ... Printre cei prezenti la eveniment s-au numarat:
Lucian Mindruta: "Rusine sa va fie, nemernicelor!" Dupa tragicul eveniment petrecut luni in Parcul Tei din Capitala, cand un baietel a murit dupa ce a fost atacat de maidanezi, Lucian Mindruta a avut o reactie dura la adresa tuturor celor care sustin cainii fara stapan.
Muzeul Pietrei este, cum insusi o marturiseste poetul Lucian Avramescu, "nebunia si dragostea mea". ... Ea se afla la Sangeru, la 108 kilometri de borna zero a Capitalei, la dispozitia oricui doreste s-o viziteze.
"Sa strigi femeia pe numele ei de vers", noua carte semnata de Lucian Avramescu, aparuta la Editura AMPress si tiparita de Karta-Graphic, cuprinde in aproape 400 de pagini poezii de dragoste, toate inedite. ... Cartea costa 25 de lei si poate fi comandata si pe adresa lucian[email protected].
Poetul si jurnalistul Lucian Avramescu este licentiat in arhitectura peisagera si ziaristica. ... PRESS, a infiintat primul Muzeu al Pietrei la Sangeru, localitatea sa natala. Editorialele lui Lucian Avramescu, publicate pe site-ul AM Press, uneori reluate de Jurnalul National, estiri.ro si einformatii.ro sunt o incantare.
Madalina si-a regizat moartea, ca la Hollywood", a spus poetul Lucian Avramescu intr-o emisiune difuzata la Acasa TV, despre viata si moartea Madalinei Manole. ... La numai 15 ani, devine membra a Cenaclului Tineretului Prahovean al poetului Lucian Avramescu.
La multi ani, Lucian Avramescu! Poetul si publicistul Lucian Avramescu ar trebui sa isi serbeze pe 14 august ziua de nastere (in buletin, 15 august).
Ce crede seful Directiei Rutiere despre propunerile din Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera" Lucian Dinita:"Toata lumea se pricepe la circulatie si la fotbal..." Lucian Dinita a declarat intr-un interviu acordat Jurnalului National ca "Strategia Nationala pentru Siguranta Rutiera 2011-2020" nu modifica in nici un fel legislatia rutiera.
Lucian Dinita, Seful Politiei Rutiere, a vorbit in aceasta seara, la B1TV, la Breaking News, despre pericolele conducerii sub influenta bauturilor alcoolice. "Apropo de Germania, eram la Munchen si cautam o adresa.
Asociatia "Pro Democratia" va inainta in aceasta saptamana Parlamentului un proiect de lege privind modificarea sistemului electoral din Romania.
Cateva mii de pasionati de publicitate au sarbatorit pana dimineata Noaptea Devoratorilor de Publicitate, pe 7 noiembrie la Sala Polivalenta. ... Pe 7 noiembrie, la Sala Polivalenta, a avut loc editia cu numarul 19, in prezenta lui Jean-Marie Boursicot.
Uimitoarele masuri pro-Romania, dupa 3 decenii Un articol gazduit de site-ul gandeste.org, in care reputatul analist economic Ilie Serbanescu sintetizeaza limpede cum stau lucrurile in economia romaneasca, din punct de vedere al puterii de decizie si al castigurilor. ... Uimitoarele masuri pro-Romania, dupa 3 decenii.
"Asistam la un puseu nervos al lui Vadim, care s-a trezit crezind ca partidul este proprietatea lui", se apara seful peremistilor.
Lucian Mandruta se intoarce la postul care l-a facut cunoscut. Lucian Mandruta vine pe o pozitie de conducere la Mediafax Group, scrie in exclusivitate paginademedia. El va fi, de la 1 octombrie, Director de Creatie (Creative Director) pe Mediafax Group.
Liderul PSD Mircea Geoana a declarat, duminica, la ProTV, ca i-a cerut lui Klaus Iohannis sa-si aleaga 15 ministri, in selectarea carora nu se va implica, precizand insa ca, in partea de program economic, are o "viziune" mai coerenta cu privire la lupta impotriva crizei.
Voluntari s-a salvat, Hermannstadt - Dunarea Calarasi e super-derby-ul pentru obtinerea locului de baraj Ultima etapa din play-out va aduce o lupta pe muchie de cutit pentru evitarea locului 7, care retrogradeaza direct in Liga a 2-a.
Primele bile negre le capata PUR si UDMR, partidele de casa ale PSD, care, de dragul guvernarii, o vireaza ca la Ploiesti si se repliaza in siajul Aliantei "D.A.”, fara sa astepte nici macar sfarsitul parastasului de rigoare.
"Arata-le ca tu ai puterea!" si "Hai la curatenie!" au fost cele doua sloganuri sub care, in 2007, romanii au fost chemati de presedintele Traian Basescu sa se pronunte la referendumurile privind suspendarea sa din functie si pentru introducerea votului uninominal.
google-analytics.com