Cautare

5152 de rezultate pentru "iortoman lucian i direct la pro tv" (4.06 secunde)
Lucian Velciu, actionar la Domeniile Ostrov, este prezent in perioada 18 - 21 septembrie, la Palatul Parlamentului, la al 23-lea Congres Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor - IASGO 2013.
Lucian Mindruta a ramas fara permis de conducere. Ce greseala a facut Lucian Mindruta a ramas fara permis de conducere, pentru 30 de zile. In urma unei greseli pe care a facut-o in trafic, prezentatorul tv va fi pieton pentru o luna de zile.
Mircea Lucescu a fost prezent la gala in care CS Dinamo si-a premiat cei mai buni sportivi din anul 2022. Mircea Lucescu n-a stat prea mult si a recunoscut ca a venit mai ales la insistentele lui Danut Lupu, fostul sau elev.
Lucian Bute a dezmintit zvonurile conform carora meciul cu Carl Froch din 26 mai ar putea fi amanat din cauza unei accidentari. Jurnalistii de la boxinginsider.com lansasera ideea conform careia "Mister KO" nu va putea boxa cu Froch din cauza unei infectii la picior.
B.I.) Intr-un moment de profunde schimbari geo-politice, Romania s-a pricopsit cu un presedinte mut si incompetent, diplomatia e complet dezorientata, iar CIA s-a amestecat prea mult, prin intermediul SRI, in toate afacerile politice interne din ultimii ani.
Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, invitat duminica la "Dupa 20 de ani", la Pro TV Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, este invitatul editiei de duminica a emisiunii "Dupa 20 de ani", difuzata de Pro TV in direct de la ora 10.00 si inca jumatate de ora e site-urile Gandul.info si StirileProTV.ro.
Conform cercetatorilor si teoreticienilor din domeniul mass-media, in primii doi ani de la disolutia regimului comunist, s-a produs o "explozie mediatica", marcata de multiplicarea rapida a ziarelor si revistelor, in paralel cu reconvertirea publicatiilor deja existente.
20 de ani de ziare - intre idealismul dat de libertate si afacere, in capitalism Conform cercetatorilor si teoreticienilor din domeniulmass-media, in primii doi ani de la disolutia regimului comunist,s-a produs o explozie mediatica, marcata de multiplicarea rapidaa ziarelor si revistelor, in paralel cu reconvertirea publicatiilordeja existente.
Liderul PSD, Mircea Geoana, a afirmat ca seful statului a propus un nume "despre care se stie ca nu are sustinere" in Parlament si a mentionat ca Traian Basescu apeleaza "la un santaj politic si constitutional" doar pentru a mentine Guvernul Boc pana la alegeri.
Duminica, vor fi organizate, in Parcul Titan din Capitala, o serie de evenimente, editia din acest an fiind dedicata scriitorului Lucian Blaga, de la a carui nastere se implinesc 120 de ani.
Ce face pe 26 mai 2019 Lucian Bolcas, avocat, a facut o serie de precizari importante in exclusivitate pentru DCNews, dupa ce, joi, purtatorul de cuvant al presedintelui a anuntat ca Iohannis a semnat decretul referitor la intrebarile pentru referendum.
Monica Tanase) Pacientul 2.0 este un proiect online de informare si constientizare a unor afectiuni medicale frecvent intalnite la pacientii romani, iar toate opiniile si informatiile vehiculate in aceasta platforma sunt validate de specialisti in medicina.
Declaratia a fost facuta ieri de ministrul delegat pentru relatia cu parlamentul, penelistul Mihai Voicu, la o dezbatere a Asociatiei Pro Democratia, organizata la Craiova. ... votul uninominal este singurul care ar putea duce la improspatarea clasei politice si la o mai mare responsabilizare a politicienilor fata de alegatori.
Biroul Electoral Central a respins o solicitare a Asociatiei Pro Democratia privind folosirea urnei mobile doar daca alegatorul poate demonstra cu acte ca este netransportabil, precum si cererea de infiintare a unor sectii speciale pentru cei care voteaza in afara localitatii de domiciliu.
Aproximativ 3.000 de persoane au participat, vineri seara, in cartierul Ostroveni al orasului Ramnicu Valcea, la mitingul organizat pentru sustinerea presedintele suspendat, Traian Basescu.
Odata cu apropierea alegerilor electorale locale Asociatia Pro Democratia semnaleaza o serie de posibile nereguli, suspiciuni de mita electorala sau de cumparare a voturilor. ... Directorul adjunct al Asociatiei Pro Democratia, Laura Radulescu, a declarat la BBC ca sesizarile sunt facute in doua moduri.
Desi Sindicatul National al Politistilor si Vamesilor "Pro Lex", filiala Dolj, conta pe aproximativ 600 de politisti pentru miscarea de protest organizata ieri, numai aproape 100 de agenti si ofiteri din Dolj si Olt s-au prezentat la ora 10.00 in Piata "Mihai Viteazul" din Craiova.
PRO TV a luat decizia radicala de a scoate din grila emisiunea ratata Lectii de viata” dupa numai doua editii, care au tras toata media postului in jos in audientele din prime-time, scrie reportervirtual.ro.
Ma numar printre numerosii telespectatori care urmaresc in fiecare zi,cu un real interes, emisiunea lui George Buhnici "I Like It". ... Să-i dam cuvantul chiar lui.
"Ca noutate, la aceasta editie a XVIII-a a UNAS am adus la standul Blend-A-Med o noua pasta de dinti, Blend-A-Med Oral-B Pro-Expert All-In-One, cu o tehnologie unica inovativa, care, asa cum a fost dovedit clinic, protejeaza impotriva celor opt probleme pe care medicii dentisti le verifica frecvent:
google-analytics.com