Cautare

830 de rezultate pentru "iortoman lucian fotografi" (8.38 secunde)
Elogiu satului romanesc (Lucian Blaga) Discurs de receptie in Academia Romana Iata conceptii, viziuni, presimtiri, cari cresc in chip firesc, chiar in imaginatia copiilor in lumea satului. ... LUCIAN BLAGA 5 iunie 1937 (va urma)
Elogiu satului romanesc (Lucian Blaga) Foaie Nationala foaienationala.ro Discurs de receptie in Academia Romana Am fost invrednicit de inalta cinste de a fi ales membru al acestei ilustre institutii intr-un moment cind s-a procedat la o largire a cadrelor academice, largire ceruta, daca nu ma insel, de sporul spiritual al tarii.
Imediat dupa anuntarea rezultatului, deputatul PRM Lucian Bolcas, cel care a prezidat pana in acel moment sedinta, l-a invitat pe Bogdan Olteanu sa "ia loc pe acest scaun electric" (n.r. ... La sfarsitul intrunirii, acelasi Lucian Bolcas a declarat, pentru "Replica" de Constanta:
Lucian Boia, Mircea Cartarescu, Radu Paraschivescu, Varujan Vosganian, Vintila Mihailescu, Augustin Lazar, Andrei Plesu, Tatiana Niculescu si Veronica D.
Incepand de ieri, fostul consilier local municipal Lucian Balut este deputat cu acte in regula. ... din partea PSD, in circumscriptia electorala numarul 14, Constanta, figureaza ca prim supleant Lucian Balut.
In ceea ce priveste desemnarea candidatilor pentru Parlamentul Romaniei, partidul condus de Corneliu Vadim Tudor nu se grabeste sa faca anunturi, pentru ca, asa cum spune si vicepresedintele PRM Lucian Augustin Bolcas, "toate la timpul lor".
Candidatul PC pentru presedintia Consiliului Judetean Constanta, Viorel Pana a fost insotit si de candidatul la Primaria Constantei, Lucian Iancu, dar si de cativa seniori conservatori. Lucian Iancu a mai intarziat un pic, interesat fiind de soarta unor copii ai strazii care il abordasera pe drum.
Astfel, SC Mamaia SA detine, in urma unei asocieri in participatiune, activul "La Club" din patrimoniul ALPAB, iar administratora Satului Francez, este sotia lui Dan Lucian Victor, fost, pana nu demult, director general al SC Mamaia SA.
"In maxim o luna de zile voi sti cu exactitate cum stau lucrurile", a spus Virgil Cirstea, care l-a inlocuit pe Dan Lucian din functia de director general. ... ) i-am semnat lui Dan Lucian decizia de incetare a mandatului.
El a adaugat ca, in calitate de presedinte al Senatului, va programa cat mai rapid o sedinta a Parlamentului, astfel incat premierul desemnat, Lucian Croitoru, seful statului Traian Basescu si premierul in exercitiu, Emil Boc, sa "verifice" daca au sau nu au majoritate parlamentara.
De asemenea Lucian Croitoru ar trebui sa-si depuna mandatul pentru ca "a intrat intr-un joc care nu-i al lui", considera liderul social-democrat.
Premierul desemnat Lucian Croitoru vrea sa formeze un guvern de tehnocrati, cu 14 ministere. ... Lucian Albu - director al Institutului de Prognoza Economica din cadrul Academiei Romane, din 2001.
Conducerea Parlamentului va stabili astazi calendarul procesului de investire a noului guvern, urmand ca birourile reunite sa decida cand va avea loc audierea ministrilor propusi de Lucian Croitoru. ... Intalnirea dintre conducerea Parlamentului si ministrii propusi de Lucian Croitoru se anunta a fi una cu scantei.
Primarul Liviu Negoita, nominalizat de presedintele Traian Basescu drept potential premier, este un personaj de mana a doua din PD-L, "un specialist in borduri" si o propunere cu mult mai slaba decat Lucian Croitoru, a sustinut analistul politic Bogdan Teodorescu.
Inlocuirea lui Mircea Geoana de la carma PSD a fost o miscare "absolut benefica" deoarece el punea in pericol, prin faptul ca ocupa functia suprema in partid, unitatea formatiunii social-democrate, explica vicepresedintele PRM, Lucian Bolcas.
Eugen Radulescu catre Lucian Croitoru: ... Lucian Croitoru catre Eugen Radulescu: ... Draga Cristi, de ce nu privesti tu in urma, la ce i s-a intamplat lui Lucian Croitoru, care, pus in aceeasi situatie, a devenit tinta batjocurii generale, un fel de bufon in care aruncau toti cu oua clocite.
AM PRESS / Lucian Avramescu: Oprea nu-l tradeaza pe Ponta, dar il paraseste Iesirea nervoasa a lui Gabriel Oprea, principalul aliat in guvernarea Ponta, de la sedinta coalitiei de guvernamant n-a fost explicata inca, scrie Lucian Avramescu, director al AMPress.
(Editorial de Lucian Avramescu) Am deschis aseara televizorul in cautarea buletinului meteorologic, unica emisiune credibila, cu toate ca-i compusa din aproximari asumate. ... Asa zicea o poeta, inspirandu-se din Lucian Blaga, care auzea cum se izbesc, de atata liniste, razele de luna de geamuri.
In cursa pentru cumpararea uzinei Hidromecanica s-au inscris SIF Transilvania, Contactoare Buzau, Electroaparataj Bucuresti si omul de afaceri Lucian Girbacea. ... Din nou in cursa s-au inscris omul de afaceri Lucian Girbacea si SIF Transilvania, care detine deja 45% din actiunile fabricii.
In plus, este o masina modulabila pe bagaje - bancheta se rabateaza atat fractionat, cat si total sau poate fi demontata complet", a declarat Lucian Dinu, consultant vanzari la Prestagent, dealer Mitsubishi Motors pe Oltenia.
google-analytics.com