Cautare

830 de rezultate pentru "iortoman lucian fotografi" (3.22 secunde)
Mihaela Grancea, Universitatea ' Lucian Blaga ' Sibiu; ... Sabin Adrian Luca, Universitatea "Lucian Blaga", Director General al Muzeului Brukenthal, Sibiu; ... Alexandra Mitrea, decanul facultații de Litere si Arte, Universitatea "Lucian Blaga", Sibiu; ... Lucian Nastasa-Kovacs, Institutul de Istorie "George Baritiu" al Academiei Romane,, Cluj - Napoca;
"Am intrebat, punctual, de ce, in momentul in care s-a initiat Hotararea de Guvern 241 si Ordonanta de Urgenta 19, nu s-a respectat Legea 52/2003, in care se stipuleaza clar faptul ca, in decurs de zece zile, cetatenii si toti cei interesati, isi pot exprima opiniile si sugestiile cu privire la modul in care vor fi organizate licitatiile pentru plaje, lucru nerespectat, intrucat caietele de sarcini au fost imediat puse in vanzare", afirma Lucian Iftimie.
Fara a fi fost contestat in plan profesional, economistul Lucian Croitoru nu are sanse sa-i convinga pe adversarii lui Traian Basescu, majoritari in Parlament, sa il sustina in Parlament.
Arbitrul craiovean de box Iulian Caramida se mandreste ca a fost inspector de ring la meciul sustinut de Lucian Bute vara trecuta la Bucuresti, contra francezului Mendy.
Lucian Bute merge in Anglia fara sa se gandeasca sa il faca knock out pe britanic. Lucian Bute a ajuns la jumatatea cantonamentului pentru meciul cu Froch. ... Cel mai important aspect e insa faptul ca Lucian este extrem de motivat sa castige.
Dupa ce a pierdut centura in fata lui Carl Froch, Lucian Bute a fost facut KO si de IBF.
Astazi e ziua ta, Lucian Avramescu Este fara doar si poate unul dintre cei mai cititi poeti contemporani. ... Visez, de pilda, ca lumea ar putea arata altfel", spunea, intr-un interviu, directorul general al AM PRESS, poetul si jurnalistul Lucian Avramescu.
Pe Lucian Avramescu, poetul si gazetarul, il cunosc din adolescenta.
Lucian Velciu, actionar la Domeniile Ostrov, este prezent in perioada 18 - 21 septembrie, la Palatul Parlamentului, la al 23-lea Congres Mondial al Asociatiei Internationale a Chirurgilor, Gastroenterologilor si Oncologilor - IASGO 2013.
Lucian Mindruta a ramas fara permis de conducere. Ce greseala a facut Lucian Mindruta a ramas fara permis de conducere, pentru 30 de zile. ... Lucian Mindruta a ramas fara permis de conducere pentru ca a facut depasire incalcand linia continua. ... Am gresit, a recunoscut Lucian Mindruta.
Cat despre un nou stadion, Lucian Bode - ministrul de Interne - i-a transmis inclusiv lui Mircea Lucescu faptul ca s-a incheiat licitatia pentru studiul de fezabilitate:
Ziarul "Romania Libera” a publicat ieri un articol cu supratitlul " Mihai Chindlea, seful Constructiilor oradene - portret de baron local” si titlul " Tutar pentru putere si codos la sefii ierarhici”, in care este vizat in principal seful Inspectoratului Teritorial in Constructii Oradea, Mihai Lucian Chindlea, dar se fac referiri si la seful Inspectoratului Judetean in Constructii Satu Mare, Grigore Pop.
Executivul propus de Lucian Croitoru este "un Guvern Boc mai prost" a precizat analistul politic Dan Pavel. "Nu am fost foarte interesat de nominalizarile facute de Lucian Croitoru. ... Observasem ca Lucian Croitoru nu a avut curaj sa scoata din schema Guvernului restructurat portofoliul Turismului.
Prezentatorul TV Lucian Mandruta a ramas fara contul de Facebook de joi, dupa ce cineva l-a raportat ca fiind fals. Lucian Mandruta a trebuit sa se legitimeze la Facebook cu buletinul scanat si numarul de telefon, dar degeaba.
Din punctul de vedere al deputatului PRM Lucian Bolcas, vicepresedintele Camerei Deputatilor, cel care de altfel a si prezidat sedinta, lucrarile s-au desfasurat in conditii decente, iar in momentul in care a fost reclamata o defectiune la aparatul de numaratoare a voturilor, au fost facute verificari, dar nu s-a confirmat defectiuni.
Ionel Melesescu, sef-mecanic Lucian Ranja, armator:
Consilierul local PSD Lucian Podlati este creditat cu cele mai mari sanse pentru a ocupa fotoliul de viceprimar, care va ramane liber dupa ce Constantin Dimitriu va demisiona din aceasta functie pentru a pleca la Bruxelles ca europarlamentar.
Reprezentantul PRM in Comisia juridica, Lucian Bolcas, sustine varianta ca plenul Camerei Deputatilor sa ceara inceperea urmaririi penale a lui Miron Mitrea, pentru faptele savarsite in calitate de ministru, informeaza un comunicat al PRM remis joi publicitatii.
Mircea Geoana a mai afirmat ca desemnarea lui Lucian Croitoru ca premier este "un fapt de grava iresponsabilitate politica" din partea presedintelui Traian Basescu, deoarece el nu are cum sa treaca de Parlament.
Presedintele PSD, Mircea Geoana, a declarat la finalul intalnirii cu premierul desemnat, Lucian Croitoru, ca opozitia transparenta formata din PSD, PNL, UDMR si minoritati il refuza pe Croitoru, sustinandu-l in continuare pe Klaus Johannis. Lucian Croitoru a fost respins de partidele din opozitie pentru functia de prim-ministru.
google-analytics.com