Cautare

547 de rezultate pentru "ionescu" (3.16 secunde)
Alexandru Botezatu a publicat pe facebook un mini-interviu cu Ruxandra Maria Ionescu, inspector patrimoniu la Directia Judeteana pentru Cultura Calarasi, pe care il puteti citi in continuare. Sunt Ruxandra Maria Ionescu.
Primele tensiuni s-au lasat observate odata cu numirea prefectilor cind au culminat in final cu dezamagirea lui Basescu fata de prefectul numit al Capitalei, Silvian Ionescu.
Poate Ionescu sa candideze, asa de capul lui, unde vrea el?
Daca Ionescu a obtinut 200 de voturi, Popescu 140, Georgescu 100 si Marinescu 60, atunci voturile lui Marinescu se impart tinand cont de exprimarea celei de-a doua preferinte - Ionescu primeste 55, Popescu 4, Georgescu 1, ceea ce il face invingator pe Ionescu, care a acumulat 255 de voturi.
De fapt, sigilarea prematura a urnei de vot a fost oarecum motivata si anume prin faptul ca BEJ Constanta trebuia sa asigure presedintilor tuturor sectiilor de vot ciocane si cuie pentru sigilare, ceea ce, evident, nu s-a intamplat, iar presedintele sectiei numarul 142 s-a descurcat cum a putut, tinand cont ca in turul precedent acelasi presedinte de sectie, Magelan Ionescu, pe numele lui, a avut aceiasi problema cu lipsa ciocanului pentru sigilarea urnei si a batut cuiele cu...tocurile de la pantofii doamnelor din comisie.
In baza de date a Oficiului Registrului Comertului Bucuresti, acest SRL figureaza ca avandu-l administrator pe un oarecare Adrian Ionescu domiciliat in capitala, iar ca actionar unic pe firma ALBANY HOLDINGS LLC cu sediul declarat in orasul Trenton din statul american New Jersey.
Dragos Ionescu, 68 ani, pensionar, Caracal: ... Mi-ar fi placut sa am si eu o vacanta frumoasa si sa am ce povesti cand ajung acasa, dar in conditiile astea..." Maria Ionescu, 66 ani, pensionara, Caracal:
Dupa ce s-a declarat nemultumit de numirea democratului Silvian Ionescu in frunctea Prefecturii Capitalei - fapt care l-a determinat pe acesta din urma sa si demisioneze urgent din functie, Traian Basescu si-a completat el insusi staff-ul cu un personaj controversat:
Si Valentin Ionescu, membru supleant al Biroului Executiv, a sustinut ca fuziunea este necesara, subliniind insa ca nu este neaparat si placuta. “Cu cat se produce mai repede fuziunea, cu atat este mai bine“, a adaugat Ionescu.
Vicepresedintele PSD Ion Solcanu si purtatorul de cuvant al partidului, deputatul Titus Corlatean, au infirmat ieri informatia lansata de ministrul Codrut Seres, potrivit caruia social-democratii ar putea pierde sediul din Ion Ionescu de la Brad nr.
Ca e Ionescu, ca e Popescu, ca e Dumitrescu... ... Nu stiu daca Ponta sau Popescu, Ionescu, nu stiu cine va veni dintr-una din fililalele partidului.
In cursa pentru fotoliul de primar general mai candideaza Constantin Ionescu (Partidul Social Democrat al Muncitorilor), Petrica Dima (Partidul Socialist Roman), Alexandru Vladu - Alianta Partidul Popular European (Crestin Democrati) si Democrati Europeni (PPE-DE), Constantin Cojocaru - Partidul Poporului (PP-LC), Nicolae Roman (Partidul ProDemo), Florin Dobrescu (Partidul "Totul pentru Tara"), Adrian Grigoriu (Partidul National Democrat Crestin).
Adrian Paul Iliescu, Facultatea de Filosofie, Universitatea din Bucuresti;Eugen Ionescu, DrMed., Hospices Civils de Lyon; ... Marina Muresanu Ionescu, Facultatea de limba si literatura franceza, Universitatea ' Al.
In perioada 1996-2000 acesti inalti demnitari, precum Ion Diaconescu, Mircea Ionescu Quintus, Gavril Dejeu, Sorin Bottez, Paul Mitroi, Constantin Ticu Dumitrescu, Ionescu Galbeni, Nicu Stancescu, cea mai mare parte plecati dintre noi, nu si-au folosit functiile si pozitiile obtinute pentru a realiza avantaje materiale pentru ei si familiile lor si nici macar pentru obtinerea unor beneficii in favoarea celor care au suferit ca si ei in inchisorile si lagarele de munca fortata.
Intr-una din zilele lui octombrie 2005 am fost abordat de un vecin, de la mine din bloc, care m-a intrebat daca sint multumit de actualul meu loc de munca si daca n-as dori sa cistig mai mult lucrind pentru mine insumi", ne-a povestit Dorian Ionescu despre modul in care a ajuns sa fie "petit" pentru ca era sarac.
Fostul deputat independent Daniel Ionescu a declarat ca cei 19 deputati independenti l-au ales ca lider de grup si reprezentant la sedintele Biroului Permanent al Camerei, cu 10 voturi „pentru“, pe Dan Mocanescu.
Au luat cuvantul Constantin Bogdan Matei, Ministrul Tineretului si Sportului, Franz Weiler, Presedinte Director General UNIQA Asigurari, Anelise Moldovan, Marketing & Communication Manager, Porsche Romania, Corina Vasile, Director Comunicare, Raiffeisen Bank, Sergiu Petre,Corporate Brand Manager, OMV Petrom, Ramona Ciocodei, Communication Manager, McDonalds Romania, Ionut Ionescu, Marketing Manager, Kvantumsport, Adina Enea-Category Manager Specialities & Baked RO, Intersnack Romania, Razvan Ionescu, Director de Marketing, Impact, Elena Gheorghita, Marketing Manager, Hervis Romania, alaturi de Valeria Racila van Groningen, Presedintele Bucharest RUNNING CLUB si Paolo Ottone, Director General Bucharest RUNNING CLUB.
In perioada 1996-2000 acesti inalti demnitari, precum Ion Diaconescu, Mircea Ionescu Quintus, Gavril Dejeu, Sorin Bottez, Paul Mitroi, Constantin Ticu Dumitrescu, Ionescu Galbeni, Nicu Stancescu, cea mai mare parte plecati dintre noi, nu si-au folosit functiile si pozitiile obtinute pentru a realiza avantaje materiale pentru ei si familiile lor si nici macar pentru obtinerea unor beneficii in favoarea celor care au suferit ca si ei in inchisorile si lagarele de munca fortata.
Parlamentarii vor avea in cativa ani un parc datorita unui proiect demarat de noul secretar general al Camerei, Georgeta Ionescu, si de Directia Romsilva, prin care se vor planta cateva sute de puieti in spatele Palatului Parlamentului.
Mircea Ionescu, seful sucursalei Craiova, a declarat ca nu a primit nici o informare oficiala in legatura cu acest subiect. ... Noi avem atestat de operator de salubritate din 1996 si este periodic vizat, asa ca nu stiu ce ar putea sa se intample", a precizat Ionescu.
google-analytics.com