Cautare

547 de rezultate pentru "ionescu" (2.90 secunde)
Marti, 13 octombrie, la ora 19.00, la Club A, va avea loc lansarea cartii "Florin Silviu Ursulescu in dialog cu Doru Ionescu" - volum de memorii ziaristice. In urma unor intrebari ale lui Doru Ionescu, autorul-povestitor (Florin-Silviu Ursulescu) da drumul unui suvoi de amintiri de ordin ziaristic:
Gheorghita Ionescu, administrator la Aroma Casei din Targoviste, participa la targul cadourilor de Craciun organizat la Sala Dalles in luna decembrie.
"Directorii SIE si-au manifestat intreaga disponibilitate pentru aplicarea legislatiei in vigoare, asa ca am putut stabili un calendar concret al predarii arhivei desecretizate a Securitatii", a declarat ieri Cazimir Ionescu, membru al Colegiului CNSAS.
Cazimir Ionescu, membru al Colegiului CNSAS, a apreciat ca institutia "este depasita total de sarcini si ca trebuie luate masuri urgente atat in privinta personalului, a bugetului, cat si a spatiului".
Secretarul general al Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu (foto), a dat ieri lamuriri cu privire la articolele critice din presa legate de produsele gen "bigudiuri" din planul de achizitii al Camerei, motivand ca utilajele si produsele care nu sunt strict necesare activitatilor legislative sunt destinate intretinerii si functionarii imensei cladiri a Parlamentului.
Cazimir Ionescu, purtatorul de cuvant al Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), a anuntat ieri ca organigrama institutiei va fi extinsa cu 92 de posturi si ca se lucreaza la un sistem electronic care sa permita postarea pe siteul institutiei a dosarelor detinute de aceasta.
Ionescu: ... Tudor ar fi fost colaborator al Securitatii", a precizat Cazimir Ionescu. ... Poate ca facea rapoarte la Iulian Vlad (seful Securitatii - n.r.) sau direct lui Ceausescu", a spus Cazimir Ionescu.
Secretarul general al Camerei Deputatilor, Georgeta Ionescu, a organizat ieri un tur al Parlamentului, reamenajat pentru lucrarile celui de-al XI-lea Sommet al Francofoniei, care va avea loc saptamana viitoare.
Computerele, sase televizoare cu plasma, unele piese de mobilier si o instalatie de spalat candelabre, achizitionate pentru Sommet-ul Francofoniei, vor fi folosite pentru dotarea Camerei Deputatilor si a Biroului de presa, a declarat ieri secretarul Camerei, Georgeta Ionescu.
In aceasta seara, Madalin Ionescu il aduce in platoul de la "Miezul Problemei" pe pilotul care a transportat cadavrele sotilor Ceausescu In cadrul editiei de ieri seara a emisiunii i"Miezul problemeii", difuzata la National TV, Madalin Ionescu i-a avut ca invitati pe dr.
Data fiind apartenenta noastra comuna la familia popularilor europeni, primul partid la care ne putem gandi este PDL", a declarat vineri presedintele PNTCD Bucuresti, Nicolae Ionescu.
Seful statului a semnat, de asemenea, decretele pentru numirea lui Otilian Neagoe in functia de vicepresedinte al Consiliului Concurentei, a lui Mircea Valentin si Dan Ionescu in functiile de consilieri de concurenta, membri ai Plenului Consiliului Concurentei.
Consilierii PD-L spera sa convinga PRM sa se alature democrat liberalilor si PNG pentru a forma o noua majoritate in Consiliul General al Municipiului Bucuresti (CGMB), primind postul de viceprimar ocupat in prezent de Robert Ionescu (PNG).
Marius Ionescu, director tehnic al Primariei Targu Jiu, a declarat ca, in urma cu trei ani, autoritatile locale au facut un studiu de trafic ale carui concluzii au fost clare: ... In 2009, a inceput campania de demolare a garajelor", a precizat Marius Ionescu.
Un raport incendiar al Camerei de Conturi Dolj referitor la activitatea Primariei Plesoi pe anul 2010 a scos la iveala razboiul pe viata si pe moarte intre fostul primar Ion Ionescu, in prezent consilier local, si actualul edil-sef, Vasilica Crisu.
distribuirea mandatelor, dupa centralizarea rezultatelor la BEC Vicepresedintele Biroului Electoral Municipal (BEM), Ruxandra Ionescu, a declarat marti ca s-a finalizat centralizarea voturilor pentru toate sectoarele din municipiul Bucuresti, pentru functia de primar de sector si Consiliul Local, dar rezultatele finale care vizeaza impartirea pe mandate vor fi date publicitatii miercuri, dupa ce toate datele vor fi centralizate de Biroul Electoral Central.
In Evenimentul Zilei de duminica, 01 octombrie 2006 ,dl Mircea Ionescu-Quintus marturisea: ... Mircea Ionescu-Quintus a fost informator al Securitatii. - Fara sa fiu instiintat, a venit aceasta decizie.
Iohannis si mai multi lideri liberali se dezic de candidatura lui Marian Munteanu la Primaria Capitalei Dupa Mircea Ionescu Quintus, si presedintele Iohannis se dezice de candidatura lui Marian Munteanu.
Volumul exporturilor romanesti s-ar putea reduce semnificativ in acest an, multi exportatori fiind, in prezent, aproape de faliment, afirma secretarul general al Asociatiei Nationale a Exportatorilor si Importatorilor din Romania (ANEIR), Mihai Ionescu.
Isi bate joc de exportatorii romani, care vor fi obligati sa-si inchida portileā€œ, precizeaza secretarul general al ANEIR, Mihai Ionescu (foto).
google-analytics.com