Cautare

4932 de rezultate pentru "ion iliescu" (2.69 secunde)
Smuls de valtoarea meandrelor PSD-iste din sinergia conducerii partidului creat de el, Ion Iliescu si-a acceptat infrangerea si a anuntat ca locul sau nu poate fi alaturi de actuala echipa aleasa de Congres.
Presedintele Ion Iliescu a semnat, miercuri, decretul de gratiere al fostului lider al minerilor din Valea Jiului, Miron Cozma. ... Gratierea nu ii schimba cazierul, nu-l disculpa de cele facute ", a declarat Ion Iliescu, care a precizat ca l-a gratiat pe Cozma "prin argumentele actului gratierii ".
Fostul presedinte Ion Iliescu a acordat un interviu postului "Radio France Internationale", pe tema proiectului de lege privind revizuirea Constitutiei, elaborat de Guvernul Boc in regim de "maxima urgenta", si pe care presedintele Basescu ar urma sa-l trimita Parlamentului, spre aprobare. ... fostul presedinte Ion Iliescu Reporter:
Ion Iliescu vrea sa plece din PSD. Actuala conducere, acuzata de coruptie si practici politice clientelare Plecarea lui Iliescu din PSD este o chestiune de timp. ... Iliescu nu s-a oprit insa aici.
Continutul scrisorii adresata de Ion Iliescu celor trei lideri ai PSD a€“ Mircea Geoana, Adrian, Nastase, Miron Mitrea a€“ este catalogat de acestia ca unul constructiv.
Iliescu acuza "o manevra veninoasa" a lui Dancu, dupa ce acesta a scris despre "daramarea idolilor" Ion Iliescu acuza "o manevra veninoasa" din partea lui Vasile Dancu prin incercarile de "a alimenta suspiciuni si neincredere intre vechii lideri - Iliescu si Nastase - si tanarul presedinte Ponta", dupa ce Dancu a postat pe blog un text intitulat "Ultima batalie a stangii:
Octavian Stireanu publica un comentariu despre atitudinea lui Ion Iliescu la Consiliul National al PSD, intitulat "Diferenta de atitudine si altitudine", pe care il puteti citi in continuare.
De ce nu doreste Adrian Nastase sa candideze pentru presedintia PSD impotriva lui Ion Iliescu?
Cu toata stapanirea de sine afisata vineri, la Consiliul National al PSD, Ion Iliescu clocoteste de furie. Inima-i ranita de pupilii nerecunoscatori si organismul cu o vechime de sapte decenii si jumatate i-au jucat o mica festa, sambata, cand tensiunea lui Iliescu s-a ridicat brusc.
Pierderea sefiei PSD in fata lui Mircea Geoana l-a afectat profund pe Ion Iliescu. In ultimele zile, au circulat insistent zvonuri potrivit carora Iliescu isi va parasi biroul de la Senat si va renunta la functia de lider de grup al senatorilor.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a anuntat, marti, la Antena 3, ca se retrage din "toate functiile detinute in partid". Ion Iliescu are o functie onorifica in partid, cea de presedinte de onoare, dar, in aceasta calitate, este invitat permanent in structurile de conducere ale PSD.
Primele amabilitati neconforme cu respectul cuvenit sefilor au fost schimbate chiar intre Ion Iliescu si Adrian Nastase. Astfel, invitat de Iliescu sa ia cuvantul in calitate de "tovaras”, Nastase a tinut sa-i sugereze colegului mai varstnic ca timpul sau a cam trecut:
Cei doi lideri ai PSD, Adrian Nastase si Ion Iliescu, se afla in campanie electorala prin tara in vederea Congresului din aprilie.
Citeste aici totul despre razboiul pesedisto-pesedist, despre candidatura lui Mitrea si atacul lui Iliescu la "marginasii" Rus-Dancu'. ... Au fost prezenti, pe una dintre laturile mesei la care au luat loc invitatii, Adrian Nastase, Ion Iliescu, Adrian Severin si Cristian Diaconescu. ... •Invitat din nou sa se pensioneze, Iliescu reactioneaza dur:
Dupa o serie de tururi de forta prin toate judetele tarii, Adrian Nastase si Ion Iliescu au urcat impreuna la prezidiul Congresului, de unde au adresat mesaje de unitate si sustinere a ideilor PSD. ... In Internationala Socialista acest cuvint este inca folosit”, a precizat Ion Iliescu.
Fondatorul actualului PSD, Ion Iliescu, nu se va mai implica in activitatea curenta de partid, dupa zeci de ani de activitate politica la nivel inalt, fiind influentat, se pare, de recenta infrangere suferita in fata lui Mircea Geoana.
Crin Antonescu este o LICHEA, si-a incheiat cariera politica "O lichea si un om lipsit de substanta", il descrie Ion Iliescu pe Crin Antonescu, despre care sustine ca si-a incheiat cariera politica din cauza jocului pe care l-a facut la europarlamentare.
Senatorul Ion Iliescu continua sa starneasca pasiuni si la a treia sa tinerete, ultima dovada in acest sens fiind participarea de sambata la Scoala de femei a PSD.
Scosi din sarite de trecerea fortata in opozitie si simtindu-se amenintati de noua putere, PSD-istii au facut ciocul mare si au inceput sa se ratoiasca la liderii lor nationali, atitudine total nepotrivita cu social-democratia mosita de veteranul activist Ion Iliescu si cu inclinatiile totalitariste ale mai tanarului Adrian Nastase.
Daca, in 2004, s-a reusit polarizarea voturilor catre candidatii a doua mari blocuri, PSD-PC si A.D.A., restul adversarilor fiind la rubrica etc, in 2000, la fel ca si acum, exista un loc unu categoric, Ion Iliescu, urmat de un grup de 4-5 candidati distantati de procente putine.
google-analytics.com