Cautare

4932 de rezultate pentru "ion iliescu" (3.06 secunde)
Seniorii din PSD si-au constituit propria organizatie, si-au ales presedintele si l-au proslavit pe liderul absolut, Ion Iliescu, pe care l-au comparat cu Confucius si pe care l-au asigurat de sprijinul lor in ce priveste constituirea Polului Social si recredibilizarea partidului in vederea castigarii viitoarelor alegeri.
De ce vrea Ion Iliescu debarcarea guvernarii PDL (Autot : ... De catva timp, Ion Iliescu adopta fata de actuala guvernare o pozitie cu totul iesita din comun, cel putin in raport cu propriile principii politice, cu modul in care a actionat in anii trecuti.
se rediteaza conflictul Iliescu-PSD din 2002? ... Conflictul Basescu-PDL incepe sa semene tot mai mult cu razboiul derulat timp de cateva luni intre Iliescu si PSD, incepand cu vara lui 2002 si terminand cu prima parte a lui 2003.
Demisia deputatului Mihai Malaimare, combinata cu cea a fostului consilier prezidential Talpes din PSD, aduce in scena posibilitatea ca Ion Iliescu sa nu vrea sa se retraga, ci sa faca un partid cum stie el.
De asemenea, Romania libera, fost organ al Frontului Democratiei si Unitatii Socialiste, apare la 23 decembrie 1989, iar printre colaboratori se numara Ion Pavelescu, Bogdan Ficeac, Emil Munteanu sau Marius Georgescu.
Partidul Social Democrat nu poate fi dezlipit de Ion Iliescu. ... "Nu cred ca plecarea lui Ion Iliescu este benefica pentru partid in acest moment. Nu poti sa dezlipesti PSD-ul de Ion Iliescu, n-ai cum.
In Romania Libera a aparut textul intitulat 'Ion Iliescu: ... • Ion Iliescu: ... • Ion Iliescu: ... • Ion Iliescu: ... • Ion Iliescu: ... • Ion Iliescu: ... • Ion Iliescu: ... • Ion Iliescu:
ION ILIESCU pentru ARHIVA DE AUR A OLTENITEI ! ION ILIESCU I-A OFERIT UN INTERVIU PROF. ... ION ILIESCU: ... ION ILIESCU: ... ION ILIESCU: ... Ion Iliescu: ... ION ILIESCU:
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat pentru cotidianul.ro, ca sambata, la Congresul PSD, o sa le aduca la cunostinta colegilor de partid hotararea sa de a se retrage.
Presedintele Ion Iliescu considera ca nu este obligatoriu ca Mircea Geoana sa fie prim-ministru, asa cum il nominalizase UN PSD+PUR.
Ultima intalnire oficiala a presedintelui Ion Iliescu cu jurnalistii s-a dorit, initial, a fi o conferinta de presa, dar in ultimul moment s-a decis ca este mai bine sa fie doar o simpla declaratie la incheierea ultimului sau mandat la Cotroceni.
Fostul sef al statului, Ion Iliescu, a fost pus sub invinuire in dosarul mineriadei din iunie 1990 Fostul sef al statului, Ion Iliescu, a fost pus sub invinuire in dosarul mineriadei din iunie 1990, sub aspectul savirsirii mai multor infractiuni, printre care instigare la tratamente neomenoase, cercetare abuziva si arestare nelegala, ne-au informat surse judiciare.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, sustine ca nu a avut nici o relatie personala cu omul de afaceri sirian Omar Hayssam si nu el decidea, ca fost sef de stat, cine insotea delegatiile oficiale in vizitele sale in diferite tari.
Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, publica pe blog un text intitulat "Precizari", in legatura cu candidatura lui Adrian Nastase la sefia PSD.
Intalnirea de la Brasov criticata de Ion Iliescu Presedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a declarat sambata, pentru Mediafax, ca reuniunea social-democratilor de la Poiana Brasov este "nepotrivita".
Iliescu si Nastase au exprimat opinii personale, daca e necesar convoc CEx si congres Presedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marti, pentru Mediafax, ca Adrian Nastase si Ion Iliescu au exprimat opinii personale cand au afirmat ca PSD nu va insista pentru inlocuirea lui Mircea Geoana de la sefia Senatului, decizia partidului fiind alta.
Ion Iliescu: Mircea Geoana este un perdant, nu a invatat nimic din viata Presedintele onorific al PSD, Ion Iliescu, a analizat, intr-un interviu acordat in exclusivitate Q Magazine, cauzele care au dus la excluderea lui Mircea Geoana din PSD.
Ion Iliescu, la lansarea candidatilor USL sector 3:
Ion Iliescu sustine ca nu este deloc interesat de functia onorifica de presedinte fondator al PSD. ... Propunerea lui Mircea Geoana de a include, prin statut, in ierarhia partidului functia de presedinte onorific nu l-a incantat deloc pe Ion Iliescu.
Marius Vulpe publica pe Antena3.ro un comentariu intitulat "Iliescu, suparat pe conducere ca a diluat mesajul si doctrina PSD cu mitinguri, aplauze, bere si mici", pe care il puteti citi in continuare.
google-analytics.com