Cautare

61293 de rezultate pentru "inele din argint inedite" (6.54 secunde)
Alex Burlacu prezinta o colectie de coliere din argint, inele din aur roz si butoni din argint si heliotrop, iar Alina Bancila, inele, medalioane si coliere din alama placataa cu argint, cu perle, coral si pietre semi-pretioase precum ametist, agate, turcoaz, onix, turmalina.
La standul colectionarului Ilie Marin gasiti obiecte din argint si diverse bijuterii din argint cu pietre, la targul din Piata Amzei.
La standul colectionarului Ilie Marin gasiti obiecte din argint si diverse bijuterii din argint cu pietre, la targul din Piata Amzei.
LONDRA 2012 - Gimnastica artistica masculina, proba de inele. Proba probelor in gimnastica LONDRA 2012 - proba de inele. ... "Londra 2012 Gimnastica artistica masculina proba de inele" este titlul logoului Google de marti, 31 iulie 2012.
Totodata se mai spune si ca banii de hartie sau monedele sunt cele care simbolizeaza energia sufleteasca a omului iar cel care viseaza ca gaseste bani inseamna ca se va umple de energie, va fi plin de optimism si in nici un caz nu se va intrista din nimic.
Geologul Andrei Costin Victor creeaza bijuterii superbe precum inele, bratari si cercei cu lapis lazuli, ametist, obsidian, cuart roz.
Am adus malachit, amazonit, chihlimbar, am facut cercei noi din carneol, lapis lazuli, perle, obsidian, ametist, cuart roz, inele montate in argint din lapis lazuli, coral, ametist brut, calcedonie albastra din estul Africii, chiar si o piramida de ametist, ne-a spus Andrei Costin Victor.
La standul sau, gasiti obiecte mici din argnt, animalute, pasari, pahare din argint, bratari din argint, lanturi si pandantive din argint, icoane vechi - la 200 Ron, gablonturi, bratari cu pietre din argint, inele din argint si pandantive.
Adriada Shine SRL, reprezentata de Adriana Niculae, cu bijuterii din argint. "Importam bijuterii din argint din Thailanda, Mexic si China.
La firma Androx Art de pe Strada Academiei din Bucuresti exista un magazin de optica si de bijuterii. Aici, romanii pot gasi ochelari de soare si de vedere la preturi avantajose, dar si bijuterii superbe din argint.
La firma Androx Art de pe Strada Academiei din Bucuresti exista un magazin de optica si de bijuterii. Aici, romanii pot gasi ochelari de soare si de vedere la preturi avantajose, dar si bijuterii superbe din argint.
BNR pune in circulatie, de luni, o moneda de argint de 10 lei Banca Nationala a Romaniei (BNR) va pune in circulatie, in scop numismatic, pe 23 aprilie, o moneda din argint dedicata implinirii a 150 de ani de la infiintarea Ministerului Afacerilor Externe (MAE), informeaza institutia.
Anticarul Florin Georgescu participa zilele acestea la targul din curtea MTR. Am adus cateva obiecte din argint, unele destul de vechi, precum si cu o colectie de bricege de marca si mai ales bricege romanesti, de la cele mignon de 11 RON pana la cele mai mari.
La standul firmei de bijuterii Sigrid, o gasiti pe Beatrice Mistodinis, director, care va poate da si sugestii in alegerea bijuteriilor din argint, cu pietre semipretioase sau simple.
Claudia Bureata expune antichitati (bijuterii, ceasuri vechi, tablouri vechi) la targul organizat permanent, de marti pana vineri inclusiv, intre orele 10.00 - 19.00, pe platoul din Piata Amzei.
Claudia Bureata expune antichitati (bijuterii, ceasuri vechi, tablouri vechi) la targul organizat permanent, de marti pana vineri inclusiv, intre orele 10.00 - 18.00, pe platoul din Piata Amzei.
BNR pune in circulatie doua monede din argint dedicate aniversarii a 150 de ani de la unificarea institutiilor politice Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 28 mai 2012, un set de doua monede din argint dedicate aniversarii a 150 de ani de la unificarea institutiilor politice centrale ale Romaniei moderne - deschiderea primului parlament (bicameral) si constituirea primului guvern.
Marin Buzescu zis Miliardarul, din Alexandria, a participat recent la targul colectionarilor ai anticarilor organizat in curtea Muzeului Taranului Roman. "La standul meu gasiti bijuterii vechi din argint! ... inele si bratari.
cercei cu surub din argint si cu pietre - intre 20 - 25 RON, bratari din argint si ametist - la 290 RON (cu inel si cercei), cu lapis lazuli - la 340 RON, cu malachit - 180 RON, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat, inele reglabile din argint cu pietre semipretioase, cristale naturale montate in argint, cristale maestru - intre 15 - 40 RON.
Bucharest RUNNING CLUB (BRC), organizatorul celor mai mari evenimente de sport de masa si de alergare stradala din Romania, anunta noii membri onorifici care devin implicit si ambasadori ai evenimentelor BUCHAREST RUNNING CLUB PREMIER EVENTS.
google-analytics.com