Cautare

61293 de rezultate pentru "inele din argint inedite" (4.19 secunde)
Atletismul din Craiova are viitor, daca tinem cont de rezultatele obtinute recent de reprezentantii Liceului cu Program Sportiv "Petrache Triscu" din Craiova la Campionatul National pentru Copii, categoriile C1 (nascuti in anii 1999-2000), C2 (nascuti in anii 2001-2002) si C3 (nascuti in anii 2003-2004).
Sportiva de 20 de ani, care a fost la 29 de sutimi distanta de barem, a obtinut alte doua medalii, argint la stafeta si bronz la 800 de metri. ... Ioana a castigat fara probleme proba de 1.500 m din cadrul Campionatului National de seniori desfasurat la Bucuresti.
Aur galben- obtinut din aur, argint, cupru si zinc Aur alb- aliaj intre aur si un metal alb ( de obicei argint, mangan sau paladiu); ... Cum se marcheaza bijuteriile din aur:
Banca Nationala a Romaniei (BNR) a lansat azi in circuitul numismatic trei medalii din argint, tombac argintat si tombac cu ocazia aniversarii a 125 de ani de la nasterea diplomatului Nicolae Titulescu.
In cadrul targului colectionarilor si anticarilor organizat pe aleea din spate a Muzeului Taranului Roman organizat in acest week-end, gasiti si un stand cu bijuterii superbe, din argint, de firma si industrial, amestecate: ... Aici vin persoane din toate categoriile sociale si achizitioneaza bijuterii din argint, in functie de preferinte.
Atleta de la CS Universitatea Craiova a obtinut medalia de argint la Campionatul Balcanic indoor (in sala) de la Istanbul.
David Gavrilescu (foto), legitimat la Sah Club Oltenia Craiova, a obtinut medalia de argint la categoria Open 9 ani, el avand parte de o grupa grea, cu 85 de sportivi, patru dintre ei terminand in primii zece la Campionatul Mondial din Brazilia de anul trecut.
a castigat noua medalii, din care doua de aur Bilant extraordinar al gimnastelor romance la Campionatul European de gimnastica feminina, junioare si senioare, de la Sofia: noua medalii, din care doua de aur, cinci de argint si doua de bronz, obiectivul fiind de castigare a trei-patru medalii.
Guvernul a decis sa aloce 600.000 lei pentru dublarea premiilor acordate lotului feminin de gimnastica al Romaniei, banii fiind acordati din Fondul de rezerva, informeaza Mediafax.Suma va fi repartizata gimnastelor, in functie de medaliile obtinute, si antrenorilor acestora.Echipa feminina a Romaniei s-a intors de la Campionatul European din Belgia cu patru medalii de aur, din cinci posibile, si doua de argint.Rezultatele au fost urmatoarele:
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, din 3 septembrie, 500 de monede din argint dedicate aniversarii a 150 de ani de industrie petroliera romaneasca.
Fosta campioana olimpica la canotaj Elisabeta Lipa, presedinta Clubului Sportiv Dinamo Bucuresti si a Federatiei Romane de Canotaj, a declarat astazi ca sportivii romani vor cuceri la Olimpiada de la Londra si medalii de aur si de argint si de bronz.
Simona Gherman, medaliata cu aur la spada individual, craioveanca Anca Maroiu, medaliata cu argint la spada individual, echipa feminina de spada, care le cuprinde si pe Ana Maria Branza, si pe craioveanca Loredana Dinu (CS Universitatea Craiova), de asemenea, medaliata cu argint, si echipa masculina de sabie (Rares Dumitrescu, Florin Zalomir, Tiberiu Dolniceanu, Alexandru Siriteanu), vicecampioana europeana, au primit flori si au fost felicitate de presedinta ANST, dar si de vicepresedintele Alin Petrache.
Romania ocupa locul 26, cu 4 medalii - 1 aur, 1 argint si 2 bronz. Potrivit clasamentului oficial, care tine cont de valoarea medaliilor (aur, argint sau bronz), si nu neaparat de numarul lor, clasamentul pe medalii la data de 14 August 2016 se prezinta astfel:
Bruneta s-a vindecat cu apa de argint coloidal "De cand am problemele astea, nu mai stiu ce sa fac! ... Apoi, o prietena mi-a spus sa incerc si apa de argint coloidal, pentru ca ar avea efecte miraculoase.
agatatori din fetru pentru telefonul mobil - 5 RON, cercei din fetru brodat, pandante din fetru brodat - 10 RON, coliere din perle si margele de cristal - 70 RON, bratari din pietre semipretioase pe sarma argintata, bluze din voal - 50 RON, pulovar pentru copii, din lana si acrilic - 40 RON, paturica crosetata 80 cm/80 cm - 40 RON, pandant din margele - 40 RON, flori de organza - 5 RON, bratari din margele tesute - 25 RON, bratari tesute in razboi cu margele de nisip - 15 RON, bascute tricotate - 40 RON, bratari cu cristale tip swarovski - 20 RON, set din bratara si cercei din portelan - 30 RON, gentute crosetate - 40 RON, gentute crosetate pentru telefon - 15 RON.
Ce puteti cumpara de aici - saluri din casmir lucrate manual (intre 95 - 300 RON) - bluze din bumbac - genti din piele de camila - intre 95 - 150 RON - coliere lucrate manual, cu pietre semipretioase, rasina, os, material textil - intre 35 - 75 RON - esarfe din bumbac viu colorate - rochii din lana - 150 RON - fuste din bumbac - 75 RON - coliere si inele din metale precum alpaca, lucrate cu os si pietre - portofele din piele - masti din cupru - 50 RON - inele din alpaca - 10 RON - 75 RON Mai multe detalii gasiti si pe FACEBOOK/ sadhana-the-indian-boutique.
Magazinul The Hippie Hippie Shake este prezent cu un stand in cadrul Targului de cadouri de Valentine‘s Day de la Sala Dalles din Bucuresti.
Emil Spiac din Arad a participat la expozitia de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie cu: pandante din turmalina - la 50 RON, azurit - la 40 RON, riolit - la 25 RON.
Bucurestenii sunt incantati de rochiile tricotate si de inelele din alama argintata aduse din Spania, pe care le pot achizitiona pana marti inclusiv, intre orele 10.00 - 20.00.
Fac pandante din sticla de vitraliu - la 30 RON, inele din lemn - la 40 RON, cercei din lemn si rasina - la 35 RON, cercei din metal - la 35 RON, brose din metal - la 30 RON si 35 RON, ce au ca forma libelula.
google-analytics.com