Cautare

61293 de rezultate pentru "inele din argint inedite" (6.90 secunde)
Claudia Bureata expune antichitati (bijuterii, ceasuri vechi, tablouri vechi), dar si bijuterii din pietre pretioase - chihlimbar, onix, cuart roz, jad, diamante, si semipretioase, dar si bijuterii model victorian, bijuterii art nouveau si art deco, dar si piese regale, unicat.
Atletii craioveni au fost printre remarcatii Campionatului National de mars (iarna), desfasurat recent la Resita cu participarea a 110 sportivi (64 de fete, 46 de baieti) de la 26 de cluburi din tara.
"Am adus din Ucraina:
Din 2012 am inceput sa cochetez cu pietrele semipretioase si in 2015 am facut firma My ZorZon. ... Din pacate, multi tineri cumpara in continuare de la Meli Melo si nu sunt atrasi de bijuteriile cu pietre.
colier din tanzanit - 400 RON, camee montata in argint si lucrata in scoica - 150 RON, bratari cu pietre - 15 - 20 RON, inele ciudate, cu pietre semipretioase ca lapis lazuli, morganit si agate - 50 RON, zodii din sidef - 15 RON", ne-a spus Cristina.
"Am adus inele din argint cu rubin inzoisit - 180 RON, cu lepidolit si jaspuri - la 160 RON, bratari talisman - 4 - 5 RON, cu lapis lazuli, ametist, cuart roz, ochi de tigru, sodalit, cercei cu pietre, bratari cu pietre.
Geologul Carmen Andrei a venit la targul din curtea MTR organizat de muzeu cu crisocola, serafinit, ametist, inele din argint cu lapis, jad, rodocrozit, ametist.
"Am adus minerale din Romania, precum: baritina de la Cavnic si de la Baia Mare - 90 RON, calco-pirita - 25 RON, baritina galbena - 70 RON, pandante din cristale - intre 10 - 20 RON, inele mari din argint, reglabile - intre 50 - 150 RON.
pandante din malachit, malachit brut, agat de Peru, calcedonia roz, agat dentrinic, charoit, magnetit, moldavit, opal, cobalto-calcit, crisopraz, eudialit, inele din argint, montati in pietre:
Am venit cu melchior, lanioane, cutite de la 150 ron in sus, bricege incepand de la la 30 Ron, pana la 350 ron, un set din coral la 450 Ron, , brichete vechi pe be benzina, baga - un material din broasa testoasa fiarta, inele de argint, bratari din argint, lanturi de argint, la 40 Ron, un inel vechi cu 100 de euro, o traista, un ceas vechi.
La standul Crinei Filisan din cadrul Targului de Craciun organizat in curtea MTR pana pe 23 decembrie inclusiv gasiti antichitati, precum tavi din bronz, alama si argint, dar si bijuterii superbe - inele de argint cu pietre semipretioase, la 30 RON, dar si la 60 RON si la 300 RON, o tava din alama argintata - 300 RON.
La standul anticarului Cristi din Buzau, de la targul Piata Taraneasca de la MTR am gasit obiecte vechi inedite, precum:
Comertul cu bijuterii "la negru" depaseste 70% din piata totala a bijuteriilor din Romania. ... Piata neagra a bijuteriilor a atins in momentul de fata cote alarmante, este de parere presedintele Patronatului Bijutierilor din Romania (PBR), Heinz Karl.
Constantin Marian, colectionar din Popesti-Leordeni, participa frecvent la targurile anticarilor din curtea MTR. Am venit cu bijuterii diverse din argint:
"Am adus la acest targ cateva broscute realizate special pentru ziua de 1 iunie, din malachit, peridot, ametist si coral rosu - la 10 RON, bratara din malachit plus cercei din malachit - la 100 RON, coliere din cianit, prehnit, sardonix, ametist de Namibia, onix, granat si piatra soarelui naturala - intre 80 RON - 100 RON, crizocol cu malachit, shatukit, cristale naturale montate in argint si confectionate manual in Romania, cercei montati in argint cu aquamarin, rubin in zoisit, charoit si coral rosu", ne-a spus Andrei Costin Victor, de porfesie geolog.
un colier vechi Hmong din argint masiv, cu o amuleta Spirit, la baza gatului, un serafim bisericesc din Muntenia, secolul al XIX-lea, degetare vechi din argint, pretul fiecarui degetar este 180 RON, livrare personala in Bucuresti, in tara, prin Fan Courier, in strainatate prin Posta Romana, o alama argintata, o icoana veche populara imparateasca din Bucovina, reprezentare a lui Iisus Hristos Pantocrator, un inel vechi din argint, traditie post-bizantin, un inel vechi Kanouri din argint, din vestul Africii, o cruce veche ruseasca, de la inceputul secolului al XIX-lea, din alama si email, o cruce veche ruseasca, de la inceputul secolului al XIX-lea, din alama si email, cu spatele turnat si gravat.
Un inventator doljean a obtinut medalia de argint la prestigiosul Salon al inventatorilor, organizat luna aceasta la Geneva.
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, incepand de saptamana viitoare, o moneda din argint in valoare de cinci lei, dedicata nominalizarii orasului Sibiu drept "Capitala Culturala Europeana" in 2007, se arata intr-un comunicat al bancii centrale, dat ieri publicitatii.
Banca Nationala a Romaniei (BNR) va pune in circulatie, de azi, 500 de monede din argint dedicate aniversarii a 200 de ani de la nasterea lui Simion Barnutiu, unul din liderii miscarii revolutionare a romanilor ardeleni din 1848, a anuntat, luni, banca centrala.Monedele din argint au o valoare nominala de 10 lei, o greutate de 31,103 grame, un diametru de 37 milimetri si marginea zimtata.Aversul (fata monedei) prezinta un fragment din acuarela lui Costache Petrescu - "Adunarea Nationala de la Blaj", peste care se afla inscriptia "MAREA ADUNARE NATIONALA DE LA BLAJ - MAI 1848".in partea stanga se afla anul emisiunii - 2008, scris vertical, in partea superioara este inscrisa valoarea nominala - 10 lei, langa chenar este inscriptia in arc de cerc "ROMaNIA", iar in dreapta, stema Romaniei.Reversul monedei de argint prezinta portretul lui Simion Barnutiu, iar in stanga, inscriptia "SIMION BARNUTIU" scrisa vertical si, dedesubt, inscriptia "200 ANI DE LA NASTERE".
Oltenii au urcat pe podium de 12 ori, iar reprezentantii cluburilor din Craiova au obtinut sapte medalii, dintre care trei LPS "Petrache Triscu", doua CS Universitatea si tot doua CSM.
google-analytics.com