Cautare

61293 de rezultate pentru "inele din argint inedite" (3.91 secunde)
Claudia Bureata expune antichitati (bijuterii, ceasuri vechi, tablouri vechi) la targul organizat zilnic, intre orele 9.00 - 18.00, pe platoul din Piata Amzei.
Larisa Iordache, doua medalii la Campionatele Europene de la Moscova Gimnasta Larisa Iordache a obtinut, duminica, medalia de aur, iar Diana Bulimar pe cea de argint, in finala la barna, la Campionatele Europene individuale de gimnastica de la Moscova.
Kato Csaba, inginer geolog, si fiul sau, Kato Csongor din Satu Mare participa zilele acestea la targul de cristale si bijuterii de cristale de la Muzeul National de Geologie. "Bijuteriile din argint au mers bine!
Marin Buzescu zis Miliardarul, din Alexandria, participa in acest week-end la targul colectionarilor ai anticarilor organizat pe aleea din spate a Muzeului Taranului Roman. ... "La standul meu gasiti bijuterii vechi din argint! ... inele si bratari.
Marin Ghita din comuna Buzescu participa zilele acestea la targul Piata Taraneasca si Mester(esti) organizat in curtea Muzeului Taranului Roman, cu bijuterii vechi, din argint:
Seful statului inchide ochii la exploatarea cu cianuri din Apuseni cu gandul la aurul pe care Romania l-ar obtine si care i-ar asigura "stabilitatea monetara".
La standul sau puteti gasi bijuterii vechi din argint, precum: lantisoare din argint, cercei din argint cu pietre semipretioase: ametist, turcoaz, rubine, dar si bratari din argint superbe, care sunt extrem de cautate datorita modelelor lor unicat.
Mihai Tanase, presedintele Asociatiei Colectionarilor si Anticarilor din Romania, organizeaza astazi si maine un targ in curtea Palatului Sutu.
Firma Amrit International participa la TIBCO 2018, in acest week-end, cu un stand cu bijuterii din argint si pietre semipretioase, dar si cu esarfe din casmir si lana. Sotii Jasvinder si Jagmeet Singh din India au adus in cadrul acestei expozitii bijuterii din argint si pietre semipretioase precum:
Zilele acestea, il puteti gasi cu un stand cu bijuterii din cristale la Targul de Craciun organizat in curtea Muzeului Taranului Roman.
"Am adus bratari din argint cu pietre pretioase - 250 RON,, bratari din argint cu pietre semipretioase, cercei cu rubin, topaz, safir, ametist, periodot, citrin, granat - 50 RON, bratari cu pietre semipretioase precum piatra lunii, carneol, ametist, turmalina, inele cu pietre semipretioase, montate in argint - 50 RON", ne-a spus Carmen Bere.
cercei cu surub din argint si cu pietre - intre 20 - 25 RON, bratari din argint si ametist - la 290 RON (cu inel si cercei), cu lapis lazuli - la 340 RON, cu malachit - 180 RON, coliere din coral, cianoit, amazonit, adular (piatra lunii), ochi de pisica, jasp visiniu si agat, inele reglabile din argint cu pietre semipretioase, cristale naturale montate in argint, cristale maestru - intre 15 - 40 RON.
In cadrul expozitiei se va regasi caseta inimii Reginei Maria, confectionata de Pierre Henri Emile Froment-Meurice din argint aurit, email, diamante, smaralde si rubine. Aceasta va fi completata de peste 100 de piese din tezaurul Muzeului National Peles, cladind interioare de epoca ale resedintei regale de la Balcic.
Am adus bijuterii din pietre semipretioase precum: ... Bratarile din argint costa de la 50 RON pana la 500 RON. La acest targ am adus si obiecte din argint vechi, de la branduri vechi, iar ca stiluri rococo, art deco.
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 16 septembrie 2009, o moneda din aur, o moneda din argint si o moneda din tombac cuprat dedicate domnitorului Vlad Tepes cu ocazia aniversarii a 550 de ani de la prima atestare documentara a orasului Bucuresti de catre acesta, la 20 septembrie 1459.
"Imoportam bijuterii din argint din Thailanda! ... Bijuteriile sunt din pietre semipretiopase din India, Thailanda, Africa de Sud. ... Daca o pereche de cercei din argint cu tortite costa 10 RON, un colier din argint cu model deosebit costa 2.500 RON.
Banca Nationala a Romaniei va pune in circulatie, in scop numismatic, incepand cu data de 15 iulie, o moneda din argint dedicata aniversarii a 150 de ani de la infiintarea de catre domnitorul Alexandru Ioan Cuza a Oficiului de Statistica. Caracteristicile monedei din argint sunt urmatoarele: ... argint 999‰;
Campionatele Europene de gimnastica ale Romaniei Catalina Ponor, Larisa Iordache si Sandra Izbasa au facut legea in finalele pe aparate , cucerind trei medalii de aur si doua de argint! Barna Dupa aurul din concursul pe echipe, gimnastele romance si-au continuat recitalul si ieri, in finalele pe aparate.
La standul sau puteti gasi bijuterii vechi din argint, precum: lantisoare din argint, cercei din argint cu pietre semipretioase: ametist, turcoaz, rubine, dar si bratari din argint superbe, care sunt extrem de cautate datorita modelelor lor unicat.
La standul sau puteti gasi bijuterii vechi din argint, precum: lantisoare din argint, cercei din argint cu pietre semipretioase: ametist, turcoaz, rubine, dar si bratari din argint superbe, care sunt extrem de cautate datorita modelelor lor unicat.
google-analytics.com