Cautare

89 de rezultate pentru "inel" (2.61 secunde)
600 - Tribuna 1 vest, inel 2: 160 - Tribuna 1 vest, inel 3 central: 80 - Tribuna 1 vest, inel 3 periferic: 60 - Tribuna 2 est, inel 1 si 2 central: 300 / 200 / 160 - Tribuna 2 est, inel 1 si 2 periferic:
99 lei (inel superior), 132 lei (inel intermediar), 165 lei (inel inferior) Tribuna a II-a: 253 lei (inel superior), 275 lei (inel intermediar), 297 lei (inel inferior) Tribuna I: 253 lei (inelul superior), 275 lei (inel intermediar) 715 lei (zona VIP 2), 935 lei (zona VIP 1).
25 de lei peluze (inel superior) 30 de lei peluze (inel intermediar si inferior) 50 de lei tribuna a II-a (inel superior) 80 de lei tribuna a II-a (inel intermediar si inferior) 150 de lei la tribuna a II-a (inel inferior, cat.2) 200 de lei la tribuna a II-a (inel inferior, cat.1) 100 de lei la VIP 3 200 de lei VIP 2 300 de lei VIP 1 1.000 lei la loje
Un inel din neolitic in capsula timpului (Autor:
Magda Marincovici) Cercetatorii americani de la Univesitatea Norhwestern, in parteneriat cu ong-ul Conrad, lucreaza de aproape 5 ani la un inel vaginal care asigura protectie fata de infectiile cu transmitere sexuala, HIV si herpes, scrie site-ul 20 minutes.
set din lapis lazuli (cercei, inel si pandant) - 650 RON, set din aventurin (noapte de Cair) - 320 RON, set inel plus cercei ochi de pisica - 450 RON, set inel plus cercei din jad - 450 RON, inele cu pietre - la 75 RON, 125 RON si 150 RON (din coral, malachite, onix, agat verde), farfurie de perete din chihlimbar si tablouri din chihlimbar - intre 150 - 350 RON.
Deversarile din Casa Poporului Un adevarat circuit al apei din labirinturile Palatului pare sa se incheie acolo unde, fara menajamente, fara fereala, conductele de colectare deverseaza intr-un canal colector, care inconjoara ca un inel intreaga cladire.
o camee din scoica lucrata manual - la 150 RON, inel din lava vulcanica si perlute, colier din coral natural - la 120 RON si cercei din pietre - intre 50 - 60 RON.
Au mai fost adaugate doua scrisori de dragoste, o chitanta datata 19 aprilie 1943, de la un cunoscut magazin de bijuterii londonez, pentru un inel de logodna. Potrivit chitantei, pe inel fusesera gravate urmatoarele:
O pata rosie, rotunda, neconturata precis, usor difuza, se deplasa lent, se oprea, incepea sa se invarteasca in jurul unei axe proprii si se transforma treptat intr-un inel segmentat de lumina de culoare galben pal, inel care, in timp ce se se apropia de sol, continua sa se roteasca si se marea in diametru.
Cele trei variante de inel median sunt supuse dezbaterii publice, bucurestenii putand opta pentru una din variante accesand sectiunea Urbanism-consultarea publicului- pe pagina pmb.ro 10 kilometri suspendati, doi kilometri ingropati in Parcul Herastrau Inelul median pentru zona de nord a Capitalei ar urma sa porneasca de pe Soseaua Colentina si sa ajunga pana pe Soseaua Virtutii.
Eu m-am apucat sa fac acest inel, al treilea inel, si multe bucati din el, a subliniat Oprescu. Nu toata autostrada este pe stalpi, acest lucru se va intampla cand am exproprieri in cartiere mari, cum e Chitila.
Cei care au studiat-o cu atentie, au putut observa ca Anamaria Ferentz a purtat pe mana stanga un frumos inel cu diamante. ... Oare este chiar un inel de logodna?
Un obiect deosebit este un inel raglabil din argint facut dintr-un amonit, la 200 RON, dar si niste cercei acoperiti cu scoica paua.
un colier vechi Hmong din argint masiv, cu o amuleta Spirit, la baza gatului, un serafim bisericesc din Muntenia, secolul al XIX-lea, degetare vechi din argint, pretul fiecarui degetar este 180 RON, livrare personala in Bucuresti, in tara, prin Fan Courier, in strainatate prin Posta Romana, o alama argintata, o icoana veche populara imparateasca din Bucovina, reprezentare a lui Iisus Hristos Pantocrator, un inel vechi din argint, traditie post-bizantin, un inel vechi Kanouri din argint, din vestul Africii, o cruce veche ruseasca, de la inceputul secolului al XIX-lea, din alama si email, o cruce veche ruseasca, de la inceputul secolului al XIX-lea, din alama si email, cu spatele turnat si gravat.
Au mai fost adaugate doua scrisori de dragoste, o chitanta datata 19 aprilie 1943, de la un cunoscut magazin de bijuterii londonez, pentru un inel de logodna. Potrivit chitantei, pe inel fusesera gravate urmatoarele:
Motivul pentru care pare "trasa prin inel" - cum au papagalicit tembelii din presa o stire platita gras si propagata gratis - este ca a avut mult(a masa) de unde sa dea jos.
Aceasta este intrebarea care sta pe buzele celor care au vazut, aseara, la SOCI, cum frumoasa Kabaieva arata un inel camerelor de filmat. Iar presedintele Rusiei a fost fotografiat si el, saptamana aceasta, la SOCI, cu un nou inel de casatorie.
In cursul diminetii care a urmat, un consilier al scolii elementare Alexander, pe nume Edith Beiling - impreuna cu un alt consilier, doi elevi, un profesor si secretarul scolii - au zarit prin geam un obiect neobisnuit, aparent in forma de inel, si s-au grabit afara sa-l vada mai bine.
Poate ca mai spusese de cateva ori - prea era legata inel cu inel. De fapt insa, acesta e omul.
google-analytics.com