Cautare

3876 de rezultate pentru "ileana popescu" (2.99 secunde)
Necioplitul Florin Popescu Am ascultat "cu mare interes" conferinta de presa sustinuta de Florin Popescu saptamana trecuta, dupa protestul consilierilor USL din CJD. ... Sunt si au fost oameni prea curati, prea patrioti, prea demni ca sa-i murdareasca un necioplit ca Florin Popescu.
Sportivul gratiat de Basescu, despre Popescu: "Mai bine face 3 ani de puscarie, decat ..." Ion Draica, fostul mare luptator gratiat de presedintele Traian Basescu, a vorbit despre campania lansata in favoarea gratierii lui Gica Popescu si a comentat sansele de reusita ale celor care il vor pe "Baci" liber.
Sub genericul campaniei "Mandru sa fii roman", in Jurnalul National a aparut un articol despre o personalitate marcanta a medicinei romanesti, academicianul Laurentiu Mircea Popescu, descoperitorul telocitelor, articol din care puteti citi in continuare a doua parte.
Pe de o parte, nu-i rau, avand in vedere ca deciziile fostului lider Ion Popescu (demisionar din fruntea organizatiei judetene pentru ca nu mai rezista, dar si pentru ca cei de la centru i-au sugerat) tindeau sa se transforme in dictatura curata.
Astazi este ziua ta - Emilia Popescu (Autor: ... Ba mai mult, chemand-o Popescu, au fost destui care au crezut ca este fiica Stelei Popescu, fosta partenera a lui Stefan Banica Senior, si ca se incearca varianta juvenila a celebrului cuplu.
De profesie avocat, activeaza ca lector la Universitatea "Spiru Haret" din Craiova.Pentru ocuparea functiei de presedinte-director general al CAS Dolj a concurat cu pedelista Ileana Serban, alt consilier judetean.
Ministrul Finantelor, Ionut Popescu, nu a fost sustinut de colegii de partid in intentia sa de a-si numi secretarii de stat pe criterii exclusiv profesionale, si nu pe baza algoritmului politic. ... Ionut Popescu a luptat sa obtina aceleasi libertati pe care le-a avut ministrul Justitiei, Monica Macovei.
Cosmin Popescu, secretarul executiv al PD Gorj, a fost propus de Biroul Permanent Judetean al organizatiei gorjene pentru functia de minstru secretar de stat in Ministerul Economiei si Comertului (MEC), care a ramas vacanta in urma demisiei de la mijlocul lunii trecute a lui Ionel Mantog, presedintele organizatiei judetene Gorj a PD.
Pentru cateva ore, acesta a fost chiar Elena Udrea, dar, dupa sedinta furtunoasa care a avut loc aseara la sediul PD-L Constanta, presedintele interimar al organizatiei, cu rol de a numi pana saptamana viitoare un nou BPJ care sa fie supus aprobarii conducerii centrale, este Ion Popescu.
De ce nu am salvat-o pe Stela Popescu? ... Nora Noapte) Moartea actritei Stela Popescu a fost cauzata de un accident vascular cerebral hemoragic sever, incompatibil cu viata, a precizat vineri, printr-un comunicat, Institutul National de Medicina Legala Mina Minovici.
Premierul Victor Ponta a dispus ca fostul sef al Agentei, Mihai Busuioc, sa fie revocat din postul de director general al Agentiei Nationale de Cadastru, atributiile de conducere fiind preluate temporar de catre directorul general adjunct, Ileana Spiroiu.
Se pare ca baba Ileana, cu puterea cuvintelor vechi, restabileste echilibrul dintre aceste energii, care, dupa parerea cercetatorului nipon, constitue fortele esentiale in viata noastra, iar cand sunt soptite apei, ea formeaza cele mai frumoase cristale.
Propunerile mai "solide" vizeaza conducerea Directiei Silvice (DS), a Garzii de Mediu, a Inspectoratului Teritorial de Munca (ITM) Dolj, a Directiei de Sport si Directiei de Statistica.Potrivit unor surse din partid, fostul director al DS, Daniel Dragnei, ar fi nominalizat la sefia institutiei pe care a mai condus-o, unde ar trebui sa ii ia locul lui Eugen Gioanca.Liberal-democratii au nominalizat-o pentru sefia Garzii de Mediu Dolj, in locul liberalului Manu Costache, pe Ileana Serban, cea care a candidat pentru ocuparea functiei de presedinte-director al Casei de Pensii si a pierdut in fata consilierei judetene, de la PSD, Alina Elena Tanasescu, CAS Dolj fiind in "curtea" social-democratilor.
Dupa textul legii, postul de conducere ale acestei institutii s-ar gasi in afara efectelor ordonantei, lasand astfel posibilitatea ca Manu Costache, fostul comisar-sef al GM Dolj, sa isi ia postul in primire dupa ce a fost demis si inlocuit cu Ileana Serban, in prezent, directoarea coordonatoare a Garzii de Mediu.
"Aceste doua actiuni au fost amanate din cauza vremii, care nu ne-a permis deplasarea in judet, dar vor fi demarate saptamana viitoare", a declarat Ileana Serban, sefa Comisariatului Judetean al Garzii de Mediu.
La seminar au participat, alaturi de mai multi reprezentanti ai unor intreprinderi private mici si mijlocii din judetul nostru, Mihai Daraban, presedintele CCINA, Dumitru Nancu, directorul executiv al OTIMMC Constanta, Iulian Groposila, presedintele PIMM, Ileana Gugoasa, coordonator DIE din cadrul Prefecturii Constanta, si Tatiana Chirosa, sef de Departament SRAC.
O organizatie neguvernamentala poate sa faca un studiu pentru anii urmatori care sa ne arate, de exemplu, ca industria usoara s-a dezvoltat foarte mult si e nevoie de forta de munca“, a spus Prioteasa.Acelasi lucru a declarat si directoarea Directiei de Afaceri Europene, Ileana Majina, care a precizat ca strategia de dezvoltare va analiza „în mare“ problemele judetului pe baza unor date statistice.
O organizatie neguvernamentala poate sa faca un studiu pentru anii urmatori care sa ne arate, de exemplu, ca industria usoara s-a dezvoltat foarte mult si e nevoie de forta de munca“, a spus Prioteasa.Acelasi lucru a declarat si directoarea Directiei de Afaceri Europene, Ileana Majina, care a precizat ca strategia de dezvoltare va analiza „în mare“ problemele judetului pe baza unor date statistice.
Angajatii pot sa verifice on line în fiecare luna daca firma la care lucreaza a virat contributia la pensie", a precizat Ileana Ciutan, directoarea Casei Judetene de Pensii Dolj.
Altii intreaba pe la chioscurile din jur si atunci afla ca de fapt suntem aici" ne-a declarat Ileana Porumb, comerciant din piata Tiglina 1. ... Sunt lucrari mari si la astea dureaza" a mai adaugat Ileana Porumb.
google-analytics.com