Cautare

3876 de rezultate pentru "ileana popescu" (4.74 secunde)
PDL Constanta are, la nivel de judet, structura de conducere stabilita, dupa cum singur precizeaza, de avocatul Ion Popescu. Noul Birou Permanent Judetean (BPJ) al PDL Constanta a primit OK-ul de la Bucuresti, iar "opera" lui Ion Popescu (presedinte al acestui BPJ) arata dupa cum urmeaza:
Intre acestia se numara si consilierii judeteni Ileana Serban si Alexandru Brezniceanu, incompatibili cu mandatul de membru in Consiliile de Administratie ale regiilor infiintate de CJ Dolj, conform Legii nr.
Noi le trimitem zilnic e-mail-uri si ii bombardam cu informatii si daca ii prindem prin consiliu ii luam si le vorbim despre ce trebuie sa faca pentru a castiga proiecte si pentru a accesa fonduri", a explicat Ileana Majina, directoarea Directiei de Integrare Europeana, din cadrul CJ Dolj.
"Seriozitatea, calitatea serviciilor oferite, buna comunicare cu clientii si pasiunea sunt ingredientele principale care stau la baza succesului", a declarat Ileana Capac, administratorul centrului de infrumusetare New Look. ... Munca e destul de multa, daca stii insa sa lucrezi si pui suflet nu e greu", a spus Ileana Capac.
Numarul pensionarilor din Dolj este aproape dublu fata de cel al persoanelor angajate“, a declarat directoarea Casei de Pensii Dolj, Ileana Ciutan. ... „Este o diferenta mare între ceea ce se colecteaza si ceea ce se plateste pensionarilor“, a afirmat Ileana Ciutan.
Intrebarile GdS au venit ca urmare a informatiilor dezvaluite de directoarea Garzii de Mediu Dolj, Ileana Serban, care ne declarase, in exclusivitate, ca Petrom OMV a cerut statului sa-i plateasca sapte milioane de euro despagubiri de mediu numai in cazul combinatului Doljchim.
Despre vedetele pe care Mihai Dragomir le-a antrenat si pe care le antreneaza publicul stie din aparitiile tv la diferite emisiuni, una dintre ele este Ileana Badiu care in apropierea frumoasei vaste de 40 de primaveri arata mai bine decat o adolescenta .
De-a lungul anilor, Ileana Ciuculete si-a ascuns adevarata varsta. ... A fost o mare greseala Vizionara Carmen Harra a vorbit despre varsta adevarata a regretatei Ileana Ciuculete, afirmand ca acesta si-a schimbat destinul in momentul in care a spus cca este nascuta la cu totul alta data.
Gica Hagi va ramane cel mai mare fotbalist roman al tuturor timpurilor, iar Gica Popescu omul fara de care succesele Generatiei de Aur nu ar fi fost posibile.
Dupa o viata petrecuta in sala de scrima, antrenorul emerit craiovean Dumitru Popescu a fost recompensat cu premiul "Mentor pentru Excelenta in Educatie". ... Antrenorul emerit craiovean de scrima Dumitru Popescu s-a numarat printre cei zece laureati ai premiului "Mentor pentru Excelenta in Educatie"
Popescu - Volumul Viata de aruncat reprezinta debutul in proza al poetului Bogdan O. Popescu. ... Popescu urca pe o spira superioara a evolutiei sale. ... Popescu, un poet tanar si apreciat, cel putin la noi in tara.
Dan Ioan Popescu promite ca se autosuspenda. ... Dan Ioan Popescu ameninta ca pleaca, subalternii il implora sa n-o faca, asa ca ramane. ... Cu un PSD infrant aproape pe linie in Capitala, Popescu si-a depus pompos mandatul.
Dupa un interimat de doar o luna la sefia PD-L Constanta, avocatul Popescu a clacat.
Am citit deunazi, pe google, cum putem evita un AVC (accident vascular cerebral), diagnostic care i s-a pus actritei Stela Popescu dupa autopsie.
Conform directorului Garzii de Mediu Dolj, Ileana Serban, 4,6 milioane de lei au provenit de la Administratia Fondului pentru Mediu, iar restul s-au platit de catre firma privata care a realizat proiectul. ... E problema lor cum se organizeaza si de unde le aduc", a spus Ileana Serban.
Amintim pe Jolt Kerestely, Horia Moculescu, Mirabela Dauer, Monica Anghel, Adrian Daminescu, Bianca Ionescu, Stela Enache, Mircea Dragan, Silvia Dumitrescu, Corina Despot, Sergiu Cioiu (Canada), Ileana Sipoteanu, Aurel Moga, Titus Andrei s.a.
Crinu Popescu, administratorul Rovimet, impreuna cu Florin Toma, director executiv al societatii, au povestit ieri, intr-o conferinta de presa, cum au incercat sa obtina autorizatia de urbanism si cum au ajuns sa ii denunte pe cei doi edili la DNA Bucuresti.
La fel ca si data trecuta, cand Geoana a fost zdrobit de actualul presedinte, Traian Basescu, presedintele Organizatiei Municipale a PSD Bucuresti, Dan Ioan Popescu, a apelat la un artificiu procedural.
Deputatul Dan Ioan Popescu si-a dat ieri demisia din PSD, la sase luni dupa ce s-a autosuspendat din functia de conducere pe care o detinea in cadrul acestei formatiuni politice.
Alegerea lui Dian Popescu in postul de presedinte al Organizatiei Municipale Targu Jiu a fost contestata de cativa colegi de partid.
google-analytics.com