Cautare

250 de rezultate pentru "igiena" (3.81 secunde)
40% dintre produsele de igiena si infrumusetare contin perturbatori endocrini Potrivit studiului realizat de Institut Independant Noteo din Franta pe o gama foarte larga de produse cosmetice (15.000 de produse), de la lac de unghii pana la fond de ten, 40% dintre acestea ne afecteaza sanatatea.
ce riscati daca vorbiti prea mult la telefon Nu exagerati cu igiena, ori convorbirile telefonice si nu va autoadministrati medicatie in interiorul urechii. OMS spune ca jumatate dintre hipoacuzicii din lume ar fi auzit perfect daca ar fi respectat cateva reguli corecte de igiena.
In CJ Dolj, mai curat decat la prefectura Si ca in orice casa care se respecta, si in bugetele institutiilor din administratia doljeana au fost prevazute cheltuieli pentru produsele de curatenie si igiena.
Normele de igiena si de calitate a carnii sunt incluse in HG 954/2005, adoptate in baza cerintelor UE, care va intra in vigoare la 1 octombrie.
Astfel, in parteneriat cu Asociatia Portico, au fost selectate 10 femei dezavantajate social, din cadrul proiectului ‘’Schimbam vieti prin igiena’’, carora li s-a oferit o schimbare de look in cadrul salonului de infrumusetare.
Pentru obtinerea laptelui conform cerintelor Uniunii Europene trebuie indeplinite conditii stricte legate de igiena adapostului vacilor, igiena vacilor, igiena crescatorului de animale, igiena laptelui.
exista niste norme europene privind igiena si protectia consumatorului, autoritatile romanesti se trezesc sa traduca in linii generale niste directive ale Comisiei Europene, presa afla din rezumate ca ne pasc noi nenorociri, le interpreteaza cand maximal, cand aberant - cand amandoua in acelasi timp - oamenii se sperie, Comisia Europeana vine cu precizari care de cele mai multe ori arata cum se pot adapta normele la realitatea romaneasca, se obtin amanari sau exceptii si lucrurile nu se schimba foarte mult.
Aceste metode constau in masuri-standard de igiena si o serie de dezinfectante, care au rolul de a distruge aceste microorganisme in asa fel incat sa nu ajunga sa colonizeze pacientul.
Angajatii laboratorului de igiena a radiatiilor si ai Laboratorului de Igiena de pe strada Brestei sustin ca au primit saptamana aceasta, fara explicatii salarii cu 350 - 400 de lei mai mici.
Operatorii din domeniul alimentar vor avea obligatia sa respecte reguli mai stricte de igiena, in fiecare etapa de producere, procesare si distributie de alimente, ulterior productiei primare si operatiunilor asociate acesteia, stabileste o hotarare de Guvern adoptata in sedinta de ieri.
Mai multe cofetarii, patiserii si brutarii din tara si din Bihor au probleme cu igiena, unele fiind un real pericol pentru sanatatea consumatorilor.
Noile reguli de igiena pe care trebuie sa le respecte producatorii de alimente se refera la punerea la punct a unui sistem de management al calitatii, realizarea unor analize de risc ale punctelor in care alimentele se pot contamina, potrivit Eu-Ro Newsletter.
prevenirea contaminarii altor persoane prin adoptarea unor masuri stricte de igiena, combaterea deshidratarii si reducerea intensitatii si duratei diareei. ... Reguli de igiena Atat pentru protejarea bolnavului, cat si pentru limitarea contaminarii altor persoane din anturajul sau, se impune respectarea urmatoarelor reguli de igiena:
Prin aceasta initiativa, Orbit Romania vine in sprijinul SOS Satele Copiilor Romania, donand 1% din vanzarile realizate pe parcursul campaniei sub forma de produse de ingrijire orala (kit-uri cu periuta si pasta de dinti), consultatii stomatologice si cursuri de igiena dentara, sustinute de medici stomatologi si lucratori sociali, pe parcursul a sase luni.
Magda Marincovici) Imbunatatirea nivelului de igiena a atras dupa sine o diminuare a contactului copiilor cu diferiti microbi.
- Igiena exagerata - Abuzul de laxative - utilizarea abuziva sau incorecta a laxativelor cauzeaza diaree cronica, crescand riscul de aparitie al iritatiilor si mancarimilor anale. ... Pentru eliminarea si prevenirea oxiurilor se recomanda o igiena riguroasa a hainelor, lenjeriilor, si corporala (unghii taiate scurt, dusuri zilnice etc.). ... Igiena locala corespunzatoare.
Iata ca ultima cercetare efectuata de Institutul de Igiena si Imunologie Aplicata din cadrul Universitatii din Viena distruge practic acest mit popular.
In cazul in care un copil sufera de blefarita, este mai dificil de vindecat (igiena zonei afectate este mai greu de pastrat) si va putea avea in plus senzatia de arsuri in tot corpul. ... Apar si scuame sau cruste care dau impresia ca igiena ochilor este deficitara.
Din saracie, din necunoasterea celor mai elementare reguli de igiena sau pur si simplu din ignoranta si nepasare, aproape 50 de oameni se infruptau din carnea unui porc taiat ca-n Evul Mediu, cind nu se auzise de veterinari, apa si sapun si igiena era un lux permis doar celor cu singe albastru.
Oprescu se apara de acuzatii Pe de alta parte, senatorul Sorin Oprescu, directorul Spitalului de Urgenta Universitar Bucuresti, a declarat ca nu si-ar fi permis sa puna in pericol viata presedintelui, precizand ca blocul operator unde urma sa fie operat seful statului era in perfecta stare de igiena, iar testele au confirmat-o.
google-analytics.com