Cautare

66 de rezultate pentru "ice" (7.85 secunde)
Kings On Ice va aduce la Bucuresti noi demonstratii uluitoare de patinaj ale celor mai renumiti campioni ai patinajului international!
Evenimentul comercial organizat de real,- Hypermarket se bucura de recunoasterea si sprijinul oferite de Ambasada Italiei in Romania si de Institutul Italian de Comert Exterior (ICE) din Bucuresti.
Luni seara au ajuns la Bucuresti patinatorii de la The Imperial Ice Stars, urmand ca miercuri sa ii incante pe romani cu doua reprezentatii din spectacolul "LACUL LEBEDELOR" pe gheata. ... De ce este atat de faimoasa trupa The Imperial Ice Stars?
Paul Georgescu, primul roman Campion Mondial la Ice Swimming (proba 500 m - Murmansk, Rusia, 2019) a anunțat un nou proiect extrem, de Guiness Book - Antarctica 2020 Swim (https://antarctica2020swim.com/) Anul viitor, in perioada 17 - 28 februarie va inota in Antarctica si va incerca sa doboare recordul mondial de distanta, de 2,5 km!
Cei mai buni patinatori ai lumii au oferit sambata aceasta momente de extaz publicului roman, in cadrul celor doua spectacole ale galei Kings On Ice ce a avut loc in sala patinoarului Mihai Flamaropol din Bucuresti.
Autoritatile britanice, belgiene, daneze, franceze si romane au participat la aceasta operatiune impreuna cu Europol si vamile americane (ICE), potrivit unui comunicat al ICE difuzat la Washington. ... Toate produsele vandute erau "falsuri, de calitate inferioara", potrivit directorului ICE, John Morton.
Fostul presedinte Emil Constantinescu a declarat ieri ca el a fost primul care a desecretizat arhiva ICE Dunarea, in 2000.
Patinoarul Mihai Flamaropol va gazdui sambata aceasta cea de-a patra editie a spectacolului Kings On Ice, care ii va aduce la Bucuresti pe cativa dintre cei mai buni patinatori ai lumii, alaturi de campionul olimpic Evgeni Plushenko si violonistul Edvin Marton.
Una dintre cele mai de succes companii de balet pe gheata din lume - The Imperial Ice Stars va sosi in premiera la Bucuresti pentru a prezenta spectacolul "Lacul Lebedelor"!
Vara aceasta, Lipton Ice Tea ofera fanilor posibilitatea de a trai impreuna experienta unica a unuia dintre cele mai apreciate si urmarite festivaluri de muzica din lume - Tomorrowland. ... Asocierea dintre Lipton Ice Tea si Tomorrowland nu este una intamplatoare.
Miercuri, 22 noiembrie, se desfasoara la Hotelul Athenee Palace Hilton evenimentul cu titlul Degusta Italia organizat de ICE-Agentia Italiana pentru Comert Exterior - Biroul din Bucuresti, sub patronajul Ambasadei Italiei.
Dan Voiculescu, presedintele Partidului Conservator, considera ca anuntata declasificare a arhivelor ICE Dunarea va alunga definitiv umbrele care planeaza asupra trecutului sau. “Imi exprim satisfactia fata de faptul ca, in urmatoarele doua saptamani, arhivele ICE Dunarea ar putea fi declasificate prin transferul de la SIE la Arhivele Nationale.
Ambasada Italiei la Bucuresti impreuna cu Agentia Italiana pentru Comert Exterior (Agentia ICE), Camera de Comert Italiana pentru Romania, Confindustria Romania si Institutul Italian de Cultura au organizat ieri evenimentul Sistema Italia - modelul italian in Romania: ... In acest sens, Directorul Agentiei ICE Bucuresti, Luca Gentile, a afirmat:
Cea de-a patra editie a galei Kings On Ice, unul dintre cele mai spectaculoase show-uri demonstrative de patinaj artistic din Romania, este aproape sold-out, mai putin de un sfert din numarul total de bilete puse in vanzare ramanand disponibile.
Cea de-a patra editie a galei Kings On Ice, unul dintre cele mai spectaculoase show-uri demonstrative de patinaj artistic din Romania, este aproape sold-out, mai putin de un sfert din numarul total de bilete puse in vanzare ramanand disponibile.
Desi marii campioni la patinaj artistic din intreaga lume reuniti sub cupola - The Imperial Ice Stars nu au aterizat inca la Bucuresti, biletele pentru reprezentatia spectacolului "Lacul Lebedelor" pe gheata de la ora 20.00 au fost deja epuizate!
Printul Paul de Romania si Printesa Lia au participat recent la inaugurarea primului magazin alimentar construit din gheata, Profi Ice Store, in Piata George Enescu din Capitala. ... Intrebat cum i se pare Profi Ice Store, Printul Paul a precizat:
Hotel Marshal Garden Bucuresti a gazduit marti, la Sala Panoramic, cea de-a patra editie a evenimentului Italian Wine and Food Day organizat de Agentia Italiana pentru Comert Exterior (ICE) Bucuresti si Camera de Comert Italiana pentru Romania, sub patronajul Ambasadei Italiei.
Weekendul acesta, 25 - 28 mai, nu iti face program, pentru ca te asteptam la un festin delicios si racoros cu cei mai importanti artizani de inghetata si maestri ciocolatieri din tara si strainatate, ICE CHOCO 2017, in Bucuresti Mall Vitan, Nivel -1 Festivalul se va desfasura intre 25 Mai 2017 10:00 - 28 Mai 2017 22:00
Voiculescu l-a felicitat pe Basescu pentru initiativa desecretizarii dosarelor "ICE Dunarea", dar si-a dat seama pe parcurs de faptul ca de fapt presedintele este un nepriceput. ... Voiculescu a tinut sa-l felicite public pe seful statului pentru decizia CSAT privind desecretizarea dosarelor "ICE Dunarea".
google-analytics.com