Cautare

153 de rezultate pentru "hot" (2.65 secunde)
Primarul Sectorului 5 Bucuresti, PSD-istul Marian Vanghelie a declarat, ieri, ca primarul general, democratul Adriean Videanu este "nemernic, hot si magar" deoarece nu apara interesele bucurestenilor, nu ia masuri pentru salvarea parcului Bordei si pentru ca l-a dat afara din birou.
Intr-o explicatie mai veche, acest vis prevesteste ca vei intalni un hot. ... Visul la pui de pisica, intr-o explicatie mai veche, prevesteste ca veti intalni un hot. ... - a mangaia pe cap- hot, ocna;
Lenes, harnic, eu nu sunt hot" Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat marti la Bistrita, in cadrul unei reuniuni a alesilor locali USL din judetul Bistrita-Nasaud, ca actuala putere este "scoasa din minti" de faptul ca liderii USL au o relatie personala buna, ceea ce explica calificarile de tipul "imatur" pentru Victor Ponta si "lenes" pentru sine, atribuite de liderii PDL.
Mugur Isarescu a explicat ca este destul de dificil în a se face o distinctie clara între „hot money“, plasati pe termen scurt de investitori, si investitiile pe termen lung.
Ati ghicit, baietilor cefosi care conduceau galeria si care, in schimbul sumelor obtinute din vanzarea de Cola rasuflata si hot-dogi inveliti in multa paine, inchideau ochii la lipsa de investitii a lui Copos.
Un hot a fost prins in flagrant de politisti in timp ce dadea o spargere intr-o locuinta din municipiul Suceava. ... La fata locului a mers o patrula care l-a prins in flagrant pe hot - un barbat in varsta de 31 de ani, din comuna Patrauti.
Vedeta cu cei mai frumosi sani naturali Emily Ratajkowski este cel mai hot model al momentului. ... Am facut o selectie a celor mai hot poze de pe profilul ei.
Un hot profesionist poate trece de cele mai sofisticate incuietori in doar cateva minute, dar nu trebuie sa fii musai tinta unui hot profesionist, e suficient sa fii pus ochii pe tine orice alta persoana.
"Au fost inca doua voturi electronice, in care s-au inregistrat 82 de deputati prezenti, dupa care, in mod tipic infractional, ca orice hot procedeaza asa, si doamna Anastase e un hot, pentru ca asa a procedat.
DUPA SUCCESUL "DRAGOSTEA DIN TEI", "STEREO LOVE" ESTE CEA DE-A DOUA PIESA ROMANEASCA IN BILLBOARD HOT 100! ... Astfel, in cea mai recenta editie a prestigiosului clasament american Billboard Hot 100, bazat pe difuzari radio si vanzari, Stereo Love a intrat pe pozitia 93.
Guvern cu mentalitate de hot Daca luam ca exemplu un sef de regie care avea venituri, anul trecut, intre 9.000 si 12.000 de lei, care a contractat un credit de 60.000 de euro, cu o rata lunara de 1.000 de euro, ce alternativa ar avea cu un salariu care acum a ajuns la 3.400 de lei?
Astfel, clientii care folosesc dispozitive compatibile acestei tehnologii (terminale cu iOS7 sau anumite terminale Samsung cu sistem de operare Android) se vor conecta automat si in mod securizat in orice hot spot Orange, daca aleg "SSID Orange Mobile Wi-Fi".
Clientii care achizitioneaza produsul din magazinul online vor beneficia de o reducere suplimentara, in cadrul campaniei Hot Summer. Pana la data de 31 august 2016, fiecare grad peste 20°C (din Bucuresti) reprezinta un discount de 1%.
HaHaHa Production in coproductie cu Cat Music aduce vara mai devreme in Romania cu o lansare hot ca o zi torida de mijloc de august. ... What makes you hot?
Infant Uno - gama de produse pentru copii, Meltus LolliTus, FerruMax Baby, FerruMax Junior, NAZOSEPT, UNILOX, Revigrip Hot Lemon Max, Revigrip Hot Lemon, Revitus Expectorant.
fiori din ăia, de bunăstare cand işi aduc aminte cu ce avant pionieresc votau hotărare după hotărare şi cum făceau mişto se impotenţa grupurilor de consilieri din opoziţie.
Indiferent de culoarea politica, toti cinta cunoscutele versuri din „Internationala“, „Hot cu hot sa ne unim“. Asa ca speranta unor exponenti ai puterii si, mai ales a noastra, ca se va realiza o diminuare a coruptiei, are putine sanse de reusita.
Simion ii striga lui Popescu ca este "un hot" in timp ce ministrul Energiei ii spune ca este "un prost".
George Simion l-a numit hot pe ministrul Energiei, Virgil Popescu. Acestia s-au certat si pe cine sa ia cuvantul mai intai.
Un hot a intrat intr-o casa pentru ca, voia sa talhareasca o femeie in varsta de 72 de ani, dar si-a gasit nasul.
google-analytics.com