Cautare

1390 de rezultate pentru "horoscopul saptamanii" (8.34 secunde)
Horoscopul saptamanii 21-27 august pentru Berbeci incepe cu o puternica activare a sectorului Iubirii din astrograma lor. ... Horoscopul saptamanii 21-27 august pentru zodia Taur anunta schimbari importante in viata personala a nativilor. ... Horoscopul saptamanii 21-27 august pentru zodia Gemeni anunta noroc la bani, dar si o agenda incarcata.
Horoscopul de azi pentru zodia Berbec le aduce nativilor ocazii de a se distra, invitatii la petreceri si chef de socializare.
Horoscopul de azi pentru zodia Taur ii sfatuieste pe nativi sa se detaseze, sa nu se panicheze si sa aiba incredere in ei ca vor reusi. ... Horoscopul de azi pentru zodia Leu le cere nativilor mai multa odihna si schimbarea stilului de viata, inclusiv o alimentatie echilibrata si sanatoasa.
Horoscopul RELATIILOR pentru saptamana 12-18 martie 2018. ... Horoscopul RELATIILOR. ... Horoscopul saptamanii 12-18 martie 2018 are drept eveniment astral principal Luna Noua din Pesti. ... In timpul saptamanii vei primi vesti sau vei urmari evenimente in legatura cu o separare in familia unor prieteni sau vecini.
Bucuriile sau problemele din relatie lasa-le pentru mijlocul saptamanii. Daca nu esti intr-o relatie, tot mijlocul saptamanii s-ar putea sa-ti aduca in cale dragostea vietii tale. ... La inceputul saptamanii, ai grija si fii cu ochii in patru: ... La mijlocul saptamanii, pregateste-te de dragoste.
Trebuie sa nu isi idealizeze partenerul, chiar si atunci cand relatia pare perfecta! (Horoscopul complet, pentru fiecare zodie in parte, pe fiecare zi a saptamanii, il puteti citi pe Huff.ro)
Horoscopul saptamanii 22-28 noiembrie 2021, cu Camelia Patrascanu
Afla ce ti-au pregatit astrele si ce cristale iti aduc noroc in aceasta saptamana (vezi horoscopul COMPLET la final de articol). ... xxx - Inca din prima zi a saptamanii, astrele ne cer sa fim punctuali si eficienti.
Horoscopul saptamanii 7-13 mai 2018 incepe cu Luna aflata in zodia Varsator, care ne incurajeaza sa fim originali, independenti, in timp ce Soarele, aflat in zodia Taur, ne cere sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa ne gestionam cu intelepciune resursele.
Zilele saptamanii vor fi solicitante pentru dumneavoastra. ... Situatia se rezolva doar spre sfarsitul saptamanii. ... Prima jumatate a saptamanii nu este favorabila inceperii noilor proiecte. ... La sfarsitul saptamanii activitatile in aer liber va binedispun.
La mijlocul saptamanii, primiti un cadou-surpriza de la cineva drag. ... La mijlocul saptamanii primiti vesti legate de locul de munca si un dar dulce. ... La mijlocul saptamanii veti primi niste bani obtinuti in urma finalizarii unui proiect important.
Horoscopul zilei sugereaza sa incerci o tunsoare/coafura noua, un tratament cosmetic sau achizitionarea unui articol nou de imbracaminte. Pastreaza-ti modestia si nu te lasa orbit de laudele celor din jur!
Astrologie nu inseamna horoscopul zilnic Dupa aceasta previziune, a primit numeroase mesaje. ... - In Romania, in general, in ceea ce priveste astrologia, omul este superficial, a spus acesta, adaugand ca astrologie nu inseamna horoscopul zilnic.
2019 se apropie cu pasi repezi, iar horoscopul vine cu vesti excelente, atat pe plan amoros, dar mai ales pe plan financiar pentru unele zodii. ... Horoscopul banilor in 2019 pentru celelalte zodii:
Citeste previziunile astrale in horoscopul lunii ianuarie 2019 si afla daca te numeri printre zodiile favorizate de astre sau daca trebuie sa te feresti de ghinion.
Astrologul Remus Ionescu a prezentat la Antena Stars horoscopul detaliat al lunii aprilie, pentru fiecare zodie in parte. Taurii vor avea parte de o perioada delicata!
Astrologul Remus Ionescu a pregatit horoscopul lunii ianuarie 2023. Pentru a afla cum stai in materie de bani, dragoste, sanatate, noroc si nu numai.
Din punct de vedere astrologic, prima parte a saptamanii nu va fi marcata de evenimente foarte importante. Dar cel mai important eveniment al saptamanii va fi schimbarea Axei Destinului: ... Dar cel mai important eveniment al saptamanii va fi schimbarea Axei Destinului:
Ziua norocoasa a saptamanii este sambata, cand astrele va permit sa va incercati norocul. ... Sunt multe aspecte in evenimentele saptamanii care va dezamagesc si va dau o stare de disconfort psihic. ... La inceputul saptamanii aveti parte de mari satisfactii morale, cand va sunt rasplatite munca si abnegatia.
Familia are mai multa nevoie de tine, petreceti mai mult timp in sanul familiei FECIOARA Daca la inceputul saptamanii esti preocupat de aspectele materiale ale vietii, rapid sufletul tau va cauta oameni rafinati, cu o pregatire speciala in domeniile spirituale.
google-analytics.com