Cautare

240 de rezultate pentru "horoscopul balan ei a" (3.42 secunde)
Sa nu ai macar nici grija sofatului, sau a gatitului si nici macar grija catelului! ... A trebuit sa mai asteptam un pic, deoarece nu erau gata camerele, locuind la Hotel Menel, chiar pe plaja!
Cei care nu sunt implicati intr-o relatie vor avea mai multe ocazii de a-si gasi iubirea. ... In prima parte a lunii, Leii stau bine la capitolul dragoste. Fie se vor indragosti, fie cei care sunt intr-o relatie vor profita de aceasta perioada pentru a-si consolida relatia.
Ziua de luni, 13.03.2017 are vibratia cifrei 8, o cifra a norocului financiar, dar si a succesului obtinut prin munca si prin abilitatea de a ne folosi, la cote maxime, talentul, pregatirea si experienta profesionala. Vibratia numerologica a unei zile se calculeaza adunand toate cifrele datei respective.
Chiar si cea mai mica actiune a partenerului te poate irita intr-atat de tare. ... Sagetator Felul tau de a fi, ambitios si optimist, schimba modul in care ceilalti vad lumea.
Taur Prietenii mai in varsta sunt sursa ta de intelepciune si inspiratie, deci incearca sa apelezi mai des la ei. ... Ce-a fost a fost! ... Iti impartasesc din experienta lor de viata si poti transpune imediat sfaturile lor in practica, pentru a rezolva o serie de probleme personale.
O persoana entuziasta apare in viata ta si te molipseste si pe tine cu optimismul ei. Este exact ceea ce aveai nevoie pentru a avea parte de un nou inceput. ... Incearca sa nu te superi foarte tare daca o ruda ti-a gresit cu ceva.
Desi esti foarte entuziasmat de un nou lucru aparut in viața ta, nu strica sa fii putin cumpatat si sa astepti putin inainte de a face pasul important.
Luna Noua in Scorpion aterizeaza direct in a opta Casa erotica.. ... Pentru voi, Luna Noua in Scorpion activeaza casa a sasea a sanatatii. ... E si ziua in care, pentru ei, poate incepe o noua etapa, si inca una excelenta, plina de veselie, cretivitate, reusite.
Berbec Ai norocul sa treci prin spatii aglomerate care, de obicei, te-ar fi deranjat, dar nu si azi, pentru ca acolo ai ocazia de a intalni exact acele persoane de care ai nevoie.
Corina Cretu, viitorul presedinte al PSD Dana Grecu a spus la emisiunea Adevaruri ascunse de la Antena 3 ca europarlamentarul Corina Cretu ar putea deveni viitorul presedinte al Partidului Social Democrat. In sustinerea acestei idei, numerologul Mihai Voropchievici a spus ca anul 2018 ar putea fi anul femeilor.
Horoscopul de Revelion este marcat de prezenta Lunii in Gemeni, zodia comunicarii si calatoriilor.
Berbec Se incheie un ciclu din viata ta, si ca la orice final de drum, a venit vremea bilantului. Pe de o parte te bucuri ca totul s-a terminat si ca poti inchide capitolul, pe de alta parte te mustra unele ganduri ca puteai face lucrurile mult mai bine.
Bucurati-va de compania prietenilor, in special a celor tineri. ... Soarele se situeaza in partea de sus a graficului si veti arata minunat in ochii celor din jur. Continuati sa faceti o impresie buna in fata sefilor sau a unuia dintre parinti.
Horoscopul runelor. Numerologul Mihai Voropchievici a prezentat in emisiunea Adevaruri Ascunse previziunile runelor pentru saptamana viitoare. ... Schimbari si pentru ei - ori schimba locul de munca, ori domiciliul. ... Efortul gandirii lor din saptamanile trecute a ajuns pe o pojghita de gheata foarte subtire. ... A iesit soarele pe strada lor.
Se poate spune ca ai o idila romantica cu cineva drag care ti-a trezit interesul intr-un moment in care te asteptai mai putin.
Este un an prielnic pentru a avansa. ... Zona lor vulnerabila e cea a cheltuielilor, sa nu se arunce in investitii. ... Leu - Zona lor vulnerabila e cea a partenerilor, cea conjugala si cea de procese. ... Fecioara - sa fie atenta la sanatate, sa ia si o a doua opinie.
BERBEC Desi incerci de fiecare data sa vorbesti amabil cu oricine, nu ai parte de cei mai placuti interlocutori, incat nici nu ar merita sa te porti atat de frumos cu ei.
BERBEC O noua lectie a rabdarii vine azi intr-o forma cat se poate de concreta. ... TAUR Modul unora ceva mai jucaus si mai superficial de a trata lucrurile te cam debusoleaza, pentru ca nu stii foarte bine cum sa tratezi impasul de fata.
Ai toate resursele necesare unui succes deplin, totul e sa ai si ambitia de a lupta cu piedicile puse intentionat de inamicii care nu au incredere in sansele tale de reusita.
Atitudinile pripite fara a chibzui atent asupra eventualelor efecte, sunt riscante, pentru ca tu nu esti genul de om gata sa spuna ultimul cuvant cu atata siguranta.
google-analytics.com