Cautare

240 de rezultate pentru "horoscopul balan ei a" (2.90 secunde)
- Racii primesc responsabilitati suplimentare la serviciu sau isi iau un job part-time, pentru a-si creste venitul. ... (Horoscopul complet, pentru fiecare zodie in parte, pe fiecare zi a saptamanii, il puteti citi pe Huff.ro)
Horoscopul saptamanii 7-13 mai 2018 incepe cu Luna aflata in zodia Varsator, care ne incurajeaza sa fim originali, independenti, in timp ce Soarele, aflat in zodia Taur, ne cere sa ramanem cu picioarele pe pamant si sa ne gestionam cu intelepciune resursele.
Ioan Burculet, astrologul care a prezis cutremurul din Romania, interviu. ... Rodica Mitu) Ioan Burculet, specialist in astrologie, in previziunile sale pentru sfarsitul acestui an, a afirmat ca un cutremur se va produce in Romania.
2019 se apropie cu pasi repezi, iar horoscopul vine cu vesti excelente, atat pe plan amoros, dar mai ales pe plan financiar pentru unele zodii. ... Este o perioada extrem de buna pentru ei pentru a-si gasi locul de munca dorit.
Citeste previziunile astrale in horoscopul lunii ianuarie 2019 si afla daca te numeri printre zodiile favorizate de astre sau daca trebuie sa te feresti de ghinion.
Horoscopul saptamanii 22-28 noiembrie 2021, cu Camelia Patrascanu
Astrologul Remus Ionescu a prezentat la Antena Stars horoscopul detaliat al lunii aprilie, pentru fiecare zodie in parte. Taurii vor avea parte de o perioada delicata!
Astrologul Remus Ionescu a pregatit horoscopul lunii ianuarie 2023. Pentru a afla cum stai in materie de bani, dragoste, sanatate, noroc si nu numai.
In acest proces, generalii Athanasie Stanculescu si Mihai Chitac sunt acuzati de crime in timpul tentativei de reprimare a Revolutiei de la Timisoara. CD-ul contine si o declaratie a lui Radu Balan, fost prim-secretar, in care acesta recunostea ca la Timisoara s-a tras din ordinul generalului Victor Athanasie Stanculescu.
Radu Lupoaie, vicepresedinte PLD, a anuntat ieri ca filiala de la Galati a Partidului Liberal Democrat il sustine pe Traian Basescu. Omul politic a tinut sa precizeze in acest sens ca peledistii nu vor duce o campanie murdara pentru sprijinirea sefului suspendat al statului.
Simbata, la Casa de Cultura a Studentilor, tinerii liberali au ales echipa care ii va conduce in urmatorii doi ani.
Presedintele Organizatiei Judetene a Partidului Romania Mare - filiala Constanta, Radu Comanici, a aratat, ieri, in cadrul unei conferinte de presa, ca partidul pe care il conduce "se va lupta" pentru a obtine primariile din 16 comune constantene, pentru care se vor prezenta cu candidati "gospodari si de o inalta calitate morala".
Cadrele militare in rezerva si in retragere din cadrul Ministerului Internelor si Reformei Administrative (MIRA) au acceptat zilele trecute propunerea senatorului Dorel Constantin Onaca de a efectua o excursie cu autocarul in Bulgaria, la Varna si Balcic.
Cu toate ca legea nu permite ca functionarii publici sa detina mai multe functii, seful Serviciului de Reintegrare Europeana din cadrul Prefecturii Constanta si-a tras firma de consultanta pentru afaceri si management.
A fost gasit inlocuitor pentru seful Politiei Comunitare din Mangalia, spun surse din primaria condusa de Claudiu Tusac (foto).
Daca evenimentul de Craciun a costat 69.100 de lei, pentru cel de Revelion, Primaria Craiova a cheltuit 82.906 lei. Spectacolul din seara de Craciun a avut loc la Teatrul Liric "Elena Teodorini", intrarea fiind libera, in limita locurilor din sala.
Preturile la produsele lactate proaspete ar putea creste in primele luni ale anului viitor, dupa ce Romania va adera la UE, a declarat vicepre-sedintele Asociatiei Patronale din Industria Laptelui (APRIL), Ioan Balan, citat de Mediafax.
Potrivit directorului Corneliu Balan, este vorba despre un operator low-cost si o alta mare companie aeriana europeana, dar a preferat sa nu faca publice numele acestora:
Strategiile de dezvoltare urbanistica a Zonei Metropolitane Constanta precum si noile reglementari cu privire la intocmirea documentelor cadastrale au fost principalele subiecte abordate in prima parte a Forumului Imobiliar organizat ieri la Hotelul Ibis din municipiul resedinta de judet de Patronatul Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii Constanta.
Fluctuatia de personal din cadrul companiilor private se va reduce, pe fondul crizei economice, ca urmare a amanarii planurilor de extindere ale firmelor si a prudentei manifestate de salariati in ceea ce priveste siguranta locului de munca, ceea ce va duce cresterea performantei acestora.
google-analytics.com