Cautare

613 de rezultate pentru "horoscop taur" (3.11 secunde)
Horoscop 31 martie 2022, cu Camelia Patrascanu. In prima parte a zilei, suntem mai blanzi si toleranti. In a doua parte a zilei, suntem mai energici si mai voluntari.
Taur Energia, farmecul, influenta, sincronizarea si eficienta ta vor atinge apogeul incepand cu saptamana viitoare si vor ramane acolo pentru o bucata de vreme.
TAUR Dragoste si prietenie: Tu si jumatatea ta aveti idei foarte clare, doar ca nu sunt convergente. Evita sa fii egoist si incearca sa intelegi dorintele celuilalt.
TAUR 21.04-21.05: Se anunta un an puternic, care va va sustine relatia de cuplu. Majoritatea zilelor veti fi ca intr-o permanenta stare de alerta pentru a gasi calea cooperarii, necesara progreselor.
TAUR Dragoste - Nu este cea mai buna perioada pentru relatia ta. Te simti neglijata si te-ai saturat sa fii pe ultimul loc in topul preferintelui lui.
Zile norocoase â€" marti Zile fatidice â€" luni TAUR Duritatea limbajului este unul din motivele de luni pentru ruperea unor relatii pana acum stabile.
TAUR: Dragoste: Te simti in al noualea cer alaturi de un barbat pe care l-ai cunoscut recent, dar vei realiza ca nu va fi de durata, ci doar o aventura de cateva saptamani.
TAUR: O sa mai cheltuesti niste bani ca sa iti pui casa la punct si sa dai o fuga sintr-o statiune de agrement, la relache, sa te refaci dupa atata efort si consum nervos.
TAUR O persoana noua apare in calea ta si simti ca va leaga ceva din prima clipa. Atractia pare a fi reciproca, deoarece tu ii inspiri personalitate si forta, in timp ce el tie iti inspira sensibilitate si calm, exact ceea ce te-ar completa pe tine perfect.
TAUR 21.04-21.05: Faceti un bilant amanuntit ca sa va dati seama ce nu este in regula cu dumneavoastra.
TAUR 21.04-21.05: Sunteti capabili doar sa va faceti in gand planurile unui concediu de vis. Deocamdata ramane o himera o investitie in acest sens.
TAUR 21.04-21.05: Saptamana este marcata de schimbari nu foarte importante dar demne de luat in seama. Aruncati o privire la ceea ce ati terminat zilele trecute si faceti bilantul realizarilor.
TAUR 21.04-21.05: Urmeaza o saptamana sensibila pentru multi dintre nativii acestei zodii. Daca aveti probleme in cuplu, trebuie sa depuneti eforturi pentru ca relatia sa mearga mai departe.
TAUR 21.04-21.05: Argumentele legate de programul agitat din ultima vreme sunt destul de ambigue si nu ii vor convinge pe cei de acasa ca nu ii neglijati.
TAUR 21.04-21.05: Sunteti tentati sa faceti cateva promisiuni ce nu le puteti onora. Ganditi-va bine inainte de a lua un angajament.
TAUR 21.04-21.05: Inca de luni va stabiliti o noua ordine de zi, complet diferita fata de aceea pe care v-ati propus-o pana acum.
Taur Ochii si urechile lumii vor fi atintite asupra ta la finalul acestei saptamani. Ori participi la evenimente mondene, ori la intalniri profesionale cu oameni importanti.
Adultii se orienteaza mai ales spre treburile casei lasate in urma si de asezarea in ordine a documentelor si facturilor TAUR 21.04-21.05:
TAUR 21.04-21.05: Ii eclipsati pe toti in ceea ce priveste emotivitatea si realizarile. Forta intelectului vine dupa o perioada cu mult stres si cu probleme, in general de organizare.
TAUR 21.04-21.05: Constatati cu stupoare ca nu puteti castiga cu usurinta respectul fata de cei pe care ii credeti usor de impresionat.
google-analytics.com