Cautare

279 de rezultate pentru "horia brenciu" (7.45 secunde)
Jameia) 21.53 - 22.00 DJ Johnny DaMix + Prezentare 7’ 22.00 -22.02 Video Prologue 2’ 22.02 - 22.04’.30’’ HB Orchestra 2’30’’ 22.04’.30’’ - 22.09’.40’’ Turn the Music On (Horia Brenciu) 5’10’’ 22.09’.40’’ - 22.
"Fa ce-ti spune inima" si intra in noul an alaturi de cel mai in voga entertainer al momentului, Horia Brenciu, la Revelionul Biavati Events.
Avand in vedere suspiciunile de abuz, coruptie si partizanat politic ce planeaza asupra numitului Horia Georgescu, senatorul Valer Marian revine azi si cere Senatului Romaniei sa adopte de urgenta o hotarare prin care sa solicite Consiliului National de Integritate, organism desemnat si coordonat de Camera superioara a Parlamentului, revocarea lui Horia Georgescu din functia de presedinte al ANI.
Horia Brenciu isi lanseaza la Pro Tv, duminica, 23 mai 2010, la "Divertis - Serviciul Roman de Comedie" cel mai recent videoclip pentru piesa "Ultimul dans".
Horia Brenciu este in culmea fericirii. ... Horia Brenciu si sotia lui, Alice Dumitrescu, isi cresc cu mandrie cele trei fete, Andreea si Maria (fiicele vitrege ale artistului dintr-o relatiei anterioara a actualei sotii) si pe Mina, in varsta de doi ani.
Horia Tecau a castigat Australian Open la dublu mixt!
Cele ce plutesc, 2009 (Studioul Horia Bernea) 18 septembrie • 18.00 - 21.00: ... Senatorul melcilor, 1995 (Studioul Horia Bernea) 19 septembrie • 18.00: vernisaj Transporturile traditionale din Romania (Studioul Horia Bernea, Sala Oaspeti, Sala Irina Nicolau, Curte) 20 septembrie • 10.00 - 18.00:
• In editia "Divertis - Serviciul Roman de Comedie" din 23 mai, Toni Grecu si ai lui agenti speciali il intampina in Casa PROporului pe Horia Brenciu.
Incepand cu ora 11.00, Horia Brenciu si intreaga lui orchestra au oferit un concert live din studioul Europa FM! 2 ore de muzica adevarata, in care Horia a ales sa lanseze cel mai recent album al lui, "37".
In finala, eleva lui Horia Brenciu i-a invins pe Vizi Imre (Marius Moga), Cristi Nistor (Loredana) si pe Tibi Scobiola (Smiley).
- PALATUL PARLAMENTULUI Petrecerea de Revelion de la Palatul Parlamentului, organizata pentru al doilea an la rand, are de aceasta data ca tema Hollywood Galele Filmului, iar printre cei care ii vor intretine pe invitati se numara Loredana, Horia Brenciu si Ozana Barabancea.
Seful ANI, Horia Georgescu, zis "Horica integritate mica", s-a simtit vexat ca vedeta Antenei 3 l-a comparat cu un omulet din capul caruia incolteste graul.
Andrei Marga si Horia Răzvan Garbea, propusi presedinte, respectiv vicepresedinte ICR, audiati marti Andrei Marga si Horia Răzvan Garbea vor fi audiati marti de membrii comisiilor de cultura si de politica externa ale Senatului, cei doi fiind propusi sa ocupe functia de presedinte, respectiv vicepresedinte al Institutului Cultural Roman (ICR).
Dupa trofeul cucerit la dublu mixt la Australian Open, Horia Tecau a urcat pe locul opt in clasamentul ATP la dublu.
Ca si in anii trecuti Horia Mihail insotit de un pian de concert adevarat va poposi in foisorul din parcul Herastrau pe 16 mai de la ora 17:00 si pe 17 mai de la ora 16:00, unde vor avea loc doua recitaluri in aer liber realizate cu sprijinul ARCUB.
Anca Turcasiu si Horia Varlan, adepti ai unui stil de viata sanatos, au facut deliciul unui eveniment organizat, saptamana trecuta, de Mangesius Trading pentru specialistele in farmacie si produse farmaceutice, povestind despre diete, chiar daca intre timp maestrul bucatar era preocupat sa realizeze cateva dintre capodoperele sale culinare.
Horia Fenechiu si sotia sa, Steluta Fenechiu, din Maratanus, judetul Covasna, participa in aceasta perioada la targul de Craciun organizat la Universitate de Primaria Capitalei. ... La acest targ au venit si au cumparat produsele noastre si straini din Anglia, Germania, Suedia si China", ne-a spus Horia Fenechiu.
Jurnalistul Horia Tabacu a murit din cauza unor probleme cardiace. ... Nascut in 25 octombrie 1954, Horia Tabacu a urmat cursurile Universitatii Bucuresti, Facultatea de Limba si Literatura romana. Din iulie 2011 si pana in prezent, Horia Tabacu a fost consultant editorial al cotidianului Evenimentul zilei.
Tineretul Liber, fostul Scanteia Tineretului, apare la Bucuresti pe 22 decembrie 1989 si are ultima aparitie in aprilie 1997.Colaboratori ai numarului din 22 decembrie au fost Constantin Sorescu, Lucian Avramescu, Victor Socaciu, Horia Alexandrescu, Eugen Mihaescu, Stefan Mitroi sau Dan Stanca.
- Tineretul Liber, fostul Scanteia Tineretului, apare la Bucuresti pe 22 decembrie 1989 si are ultima aparitie in aprilie1997.Colaboratori ai numarului din 22 decembrie au fost Constantin Sorescu, Lucian Avramescu, Victor Socaciu, Horia Alexandrescu, Eugen Mihaescu, Stefan Mitroi sau Dan Stanca.
google-analytics.com