Cautare

81 de rezultate pentru "hong kong" (7.42 secunde)
Intre altele, el a avut ecouri chiar si in presa din China, ceea ce ne da prilejul de a examina - prin intermediul unor articole din South China Morning Post, din Hong Kong - cum se relationeaza societatea din China cu fenomenul OZN si cu cautarea civilizatiilor extraterestre.
Presedintele Robert Mugabe (foto), a carui tara se confrunta cu o grava criza economica, a cumparat in secret o proprietate in valoare de 4,5 milioane de euro la Hong Kong, trezind suspiciuni ca ar putea alege calea exilului.
Castigatorul absolut este Hong Kong-ul, care prin liniile aeriene Cathay Pacific si aeroportul Hong Kong International a luat toata crema transportului aerian. ... Cathay Pacific (Hong Kong), 2.
Pe de alta parte, patronii de intreprinderi mici si mijlocii au cerut autoritatilor sa se gandeasca la o eventuala transformare a Romaniei intr-un Hong Kong fiscal. In viziunea presedintelui CNIMMPR, Hong Kong este un “paradis fiscal“ datorita faptului ca aici se percep numai trei impozite.
Fifth Avenue din New York, celebrul Champs Elysees si Causeway Bay din Hong Kong sunt cele mai scumpe bulevarde din lume, dupa cum reiese dintr-un studiu realizat de specialistii agentiei imobiliare Cushman & Wakefield, Healey & Baker.
Cu toate acestea, dupa cum informeaza site-ul Casanovacars.com, in Hong Kong a avut loc o astfel de scena "in direct", despre care un proprietar nefericit de Porsche si un mecanic foarte norocos vor vorbi pana la adanci batraneti.
China, Japonia, Coreea de Sud, Hong Kong si alte zece tari din Asia de Est au semnat luni un acord pentru crearea unui fond de 120 de miliarde de dolari, denumit Initiativa Chiang Mai, care va interveni in sprijinul statelor asiatice in eventualitatea unei crize financiare.
Asta inseamna ca ar trebui sa vedem o crestere a tranzactiilor in yuani in toata lumea", a spus specialistul in schimb valutar al bancii Standard Chatered de la Hong Kong.
In Hong Kong pot fi vazute unele dintre cele mai luxoase cladiri din lume. ... Hong Kong este unul dintre orasele cu cea mai mare densitate a populatiei din lume, cu aproape 7.000 de locuitori pe kilometru patrat.
Pe 10 martie va avea loc premeira filmului Kong: ... 10.03.2017 In actiunea SF Kong: ... Departe de tehnologia moderna, acestia se aventureaza pe domeniul salbatic al marelui Kong, intrand astfel intr-o confruntare suprema dintre om si natura.
Sume mai mici de 50 de milioane de euro au alocat pentru Romania investitorii din Rusia, Japonia, China, Hong Kong, India si Brazilia.
Piata Tiananmen, razboiul din Bosnia, retrocedarea Hong Kong-ului, atacurile teroriste din 11 Septembrie 2001 si razboiul impotriva terorismului din Afganistan, invadarea Irakului in 2003, tsunami-ul devastator din Asia, atentatele cu bomba din Londra in iulie 2005, procesul si executia lui Saddam Hussein, macelul de la universitatea Virginia Tech, asasinarea lui Benazir Bhutto, alegerile din Kenya si Zimbabwe, uraganul care a devastat Myanmar, cutremurul din China si cursa electorala americana din 2008.
Romania ocupa si in al doilea trimestru locul intai pe plan european si patru in lume in functie de media vitezelor conexiunilor la internet, fiind devansata doar de Coreea de Sud, Hong Kong si Japonia, arata cea mai noua editie a raportului State of the Internet, intocmit de compania Akamai.
Hong Kong a inregistrat o viteza record de peste 54 Mbps, in al trilea trimestru al anului trecut, potrivitAkamai Technologies. ... Dupa Hong Kong, urmatoarele pozitii sunt ocupate in ordine de Coreea de Sud cu 48,8 Mbps, Japonia cu 42,2 Mbps si Letonia cu 37,5 Mbps.
Din consortiu au mai facut parte sucursalele institutiei din Londra, Tokyo si Hong Kong. Valoarea initiala a finantarii a fost stabilita la 75 de milioane de dolari, iar imprumutul a fost suprasubscris de aproape trei ori.
Expresia "tigru economic" a fost utilizata de regula de majoritatea analistilor economici internationali pentru a caracteriza spectaculoasa crestere economica a unor state sau regiuni din Sud-Estul Asiei, cum ar fi Coreea de Sud, Hong-Kong, Taiwan, Singapore, etc.
In acelasi dosar, procurorii au mai inceput urmarirea penala impotriva lui Adrian Nastase, Miron Mitrea, a fostului consul al Romaniei la Hong Kong, Ioan Paun si a inca doua persoane.
Acesta a fost vandut in cadrul unei licitatii organizate de casa Christie's, la Hong Kong. Poseta a fost creata anul trecut si poarta numele actritei si cantaretei Jane Birkin.
In 2001 a fondat la Hong Kong societatea Gavekal, al carei presedinte este si la ora actuala, destinata cercetarii si consilierii pentru active si portofolii investitionale.
Competitia edificarii unui centru al anilor de dupa 2000 este, de aceea, o calatorie plina de riscuri, muchia care poate desparti un Bucuresti salbaticit, ticsit de turnuri acefale, ca in Hong-Kong sau Singapore, de o capitala europeana articulata, fluida si inteligenta din perspectiva urbanistica.
google-analytics.com