Cautare

70 de rezultate pentru "hipi" (2.18 secunde)
Dupa ce candidatul democrat John Kerry s-a recunoscut invins, presedintele Statelor Unite, George W. Bush, si-a implinit visul de a conduce tara pentru inca patru ani.
Unde esti tu, Tepes Doamne, ca punand mana pe ei sa-i imparti in cate vrei, dar sa ne scapi de ei!
Sase deputati ai UDMR, PNL, PUR, PD si PSD au depus ieri la Biroul Permanent al Camerei Deputatilor o initiativa legislativa cu privire la reglementarea activitatii de crestere a cailor din Romania.
Guvernul vrea sa elimine 179 de taxe parafiscale mai ales din mediu, comunicatii, transporturi, activitati nucleare. Prin mutarea se taie din veniturile agentiilor autofinantate unde infloresc salariile mari si masinile scumpe.
Ultima Ora informeaza : Ce vor grecii? (Autor : Octavian Andronic). Probabil ca multi privesc cu uimire si lipsa de intelegere spre greci:
Cotidianul.ro: Cine este emisarul SUA la Bucuresti Ce mi-e Kosovo, ce mi-e Romania?
Regia Nationala a Padurilor (RNP) Romsilva va mai scoate la licitatie in aceasta luna inca 250 de cai din hergheliile proprii, potrivit directorului Directiei de crestere, exploatare si ameliorare a cabalinelor din RNP, Gheorghe Mohanu.
Biletele loto, pariurile sportive si orice alte jocuri de noroc legale se vor scumpi in curand, din cauza timbrului social.
Pana la sfarsitul anului trecut, Agentia Nationala pentru Ameliorare si Reproductie in Zootehnie (ANARZ) trebuia sa finalizeze identificarea cailor si, lucru esential, sa elibereze pasapoarte pentru fiecare cal.
Identificarea si eliberarea pasapoartelor pentru cabaline trebuie finalizate pana la 1 iulie 2008, pana in prezent fiind identificati numai 40% dintre caii din Romania, a declarat presedintele Autoritatii Hipice Nationale, Robert Bartha.
Va prezentam programul complet al demonstratiei de Formula 1 pe care Renault o organizeaza la Bucuresti in 10 si 11 octombrie, echipa franceza fiind reprezentata de Romain Grosjean si Lucas di Grassi.
Romanii sunt obligati sa plateasca taxe absurde. Taxa pe liniste, cea pe ploaie sau chiar pe orar sunt numai cateva dintre cele mai ciudate biruri impuse romanilor.
1961 - Se naste, la Calarasi, Cristian Sima. Inca din maternitate isi arata geniul ajutind-o pe o asistenta sa dezlege niste integrale.
1961 - Se naste, la Calarasi, Cristian Sima. Inca din maternitate isi arata geniul ajutind-o pe o asistenta sa dezlege niste integrale.
Tehnicianul reprezentativei Uruguayului, Oscar Washington Tabarez, a fost desemnat cel mai bun selectioner al anului 2011, in sondajul Federatiei Internationale de Istorie si Statistica a Fotbalului (IFFHS).
Mijlocasul argentinian al echipei FC Barcelona, Lionel Messi (foto), a castigat, luni seara, pentru a treia oara consecutiv Balonul de Aur, trofeu decernat de FIFA si France Football, in cadrul unei gale desfasurate la Zürich.
Baschetbalistii craioveni au oprit seria negativa. Dupa zece esecuri consecutive, SCM-U a castigat disputa cu BCM-U Pitesti, scor 77-64, dupa un sfert patru de exceptie.
Weekend nefast pentru romanii care evolueaza in Serie A. Doar unul dintre cei sapte internationali a jucat in etapa a 25-a, fiind vorba de Adrian Mutu (foto), noteaza romaniansoccer.ro.
google-analytics.com