Cautare

88 de rezultate pentru "hair style" (4.18 secunde)
Recent, Selena Romania a lansat cel mai nou Tratament SPA pentru colorarea parului - BALMAIN COULEURS COUTURE, in cadrul unui eveniment la Opera Naționala Bucuresti, la care au participat Kasper Heemskerk Internatinal Educational Trainer Balmain, hair stilisti renumiti, vedete, reprezentanti mass-media, bloggeri si influenceri.
Daca nu ti-ai gasit inca coafura potrivita si iti doresti ceva nou, atunci solutia este sa mergi la Plaza Romania, unde s-a deschis un nou salon de beauty&hair.
Organizat in cadrul Centrului Expozitional Romexpo, in Pavilioanele C1, C2 si C4, Cosmetics Beauty Hair constituie unul dintre cei mai puternici promotori ai industriei cosmeticelor din tara noastra, fiind o manifestare de referinta pentru producatorii, importatorii si distribuitorii de produse, echipamente si mobilier pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura.
Irina Suica, manichiurista-pedichiurista la salonul Diva Hair, precizeaza: ... La salonul Diva Hair am ajuns printr-o cunostinta. ... LA salonul Diva Hair, situat in apropiere de Parcul Tineretului, sunt folosite la manichiura oje de la Kiko si OPI.
Dana Visanescu s-a asociat recent cu o buna prietena de-a ei, Anda Tedorescu, si impreuna vor deschide in curand salonul Diva Hair situat pe Strada Lanariei nr. ... Se poarta parul negru, parul blond si cat mai natural si culorile cat mai calde!", ne-a spus Dana Visanescu, de profesie hair-stylist.
Hispanitas, Marionnaud, Farmec, Hatson, Ellis Luxury, Sonia Pena, Alka, Aqua Carpatica, Stagio Style, Editura Litera, Christina Diamonds si in prezenta unui invitat special - Alteta Sa Regala Principesa Maria, fiica Regelui Mihai, noul ambasador al companiei Farmec.
Georgiana Stavrositu, hairstylist Stagio Style si Ernesta Fota, beauty consultant Clarisonic. ... Georgiana Stavrositu, liderul brandului Stagio Style, si-a lansat studio-ul creativ la inceputul lui 2007 cu un obiectiv limpede â€" sa dezvaluie personalitatea fiecarui client prin intermediul coafurilor inspirate.
Georgiana Stavrositu, hair-stylist Stagio Style si renumitul stilist, Maria Andrei. ... Renumitul stilist Maria Andrei a oferit sfaturi de stil vestimentar, iar cei prezenti s-au bucurat de work-shop-ul de make-up Marionnaud si cel de coafura de la Stagio Style.
De joi, 13 ianuarie, Albertina Ionescu revine pe micul ecran cu o rubrica Life & Style, difuzata in cadrul Telejurnalului matinal de la TVR 1. ... Intre temele care isi vor face loc in jurnalul de Life & Style va fi, desigur, moda, dar si designul interior, arta, publicatiile de specialitate etc.
Galeria Galateca, Hispanitas, Marionnaud, Farmec, Hatson, Alka, Aqua Carpatica, Stagio Style, Editura Litera, Christina Diamonds, Ellis Luxury, Sonia Peña, Mionetto si in prezenta unui invitat special - Alteta Sa Regala Principesa Maria, fiica Regelui Mihai, noul ambasador al companiei Farmec.
Matematicianul Thomas Hair, de la Florida Gulf Coast University, a ajuns la concluzia ca fie noi suntem singuri in univers, fie extraterestrii nu vor sa ne contacteze. ... Hair crede ca extraterestri au trecut, pur si simplu, pe langa noi. ... Oricare ar fi motivul, Hair sustine ca suntem ignorati.
Probele au fost cele clasice, concurentele au prezentat pe scena costume de baie si rochii de seara. Hair Style-ul si Make Up-ul a fost asigurat de catre Geta Marin - Geta Marin Hair Academy.
Ca urmare a succesului rasunator avut de prima conferinta sustinuta de Dana Savuica, vedeta propune un nou eveniment de travel & style.
Georgiana Stavrositu, liderul brandului STAGIO STYLE, a lansat studioul creativ in anul 2007 cu un obiectiv limpede: ... Blondul, suvitele care ofera luminozitate coafurilor neglijee, impletiturile si naturaletea sunt cuvintele cheie ale anului 2015", ne-a spus Georgiana Stavrositu, liderul brandului Stagio Style.
Astfel, i Bucuresti a fost deschis primul magazin de tip "pop-up" din Romania pe Calea Victoriei si se numeste Syoss Hair Academy, tranzactie de inchiriere intermediata de King Sturge.
Alin Mihalache- hair department manager; Andreea Lascu- nails department manager, Dana Visanescu- hair stylist si multi altii care va vor fi alaturi in aceasta experienta pe care cu siguranta o sa va doriti sa o repetati.
In anii ‘90 erau la moda tunsorile asimetrice cu un stil romantic-rock si tunsorile cat mai lejere, ca si acum", spune Gina Dan, hair-stilist la Shades Beauty Salon.
Hair of The dog, probabil cel mai cunoscut album al trupei, album ce a inspirat trupe precum Guns N Roses.
Asa considera si membra comunitatii Diva Hair, anna_d, care ne impartaseste parerea ei: ... Lara., membra a comunitatii Diva Hair, este si ea de aceeasi parere:
Cosmetics Beauty Hair, Romexpo, 1-4 octombrie RMS Sud Europa, unic importator si distribuitor de produse cosmetice din Belarus pentru Romania, Bulgaria, Spania, Italia si Franța a fost prezent la ROMEXPO, in perioada 1 - 4 octombrie 2015, in cadrul COSMETICS BEAUTY HAIR, expozitia internationala de produse si echipamente pentru cosmetica, ingrijire corporala si coafura.
google-analytics.com