Cautare

1322 de rezultate pentru "haine in stil indian" (3.43 secunde)
Aflat intr-o vizita oficiala in India, Traian Basescu a declarat ca va sprijini India pentru dezvoltarea posibilitatilor de a genera energie nucleara in scopuri civile. "Am obervat, si realitatea o confirma, ca putem dezvolta un parteneriat strategic in domeniul industriilor energetica si de aparare", a declarat Traian Basescu.
Este o natiune dezvoltata avand cea de-a cincea economie mondiala in 2008. Valorile pe care aceasta le apara si de care se simte foarte atasata sunt exprimate in Declaratia Drepturilor Omului si Cetateanului. ... in regiune apar galii, un trib de origine celtica.
Privatizarea Bancii Comerciale Romane (BCR) a fost de departe cea mai importanta trecere in proprietate privata din ultimii 15 ani. ... ßi asta, sa nu uitam, in conditiile unui management de stat.
Acestea ar putea fi principalele repere din istoria evolutiei inregistrate in ultimii 15 ani de cele mai importante unitati economice galatene, respectiv Sidex, ICMRSG, Menarom, Elnav si Santierul Naval Damen.
Pentru vara acestui an, brandul Exotique va propune colectia de mobilier indian "Unique", piese de mobilier UNICAT, lucrate in mare majoritate din elemente ale unor piese vechi, reconditionate. ... Pentru produse si/sau detalii, consultantii va stau la dispozitie in showroom-urile Exotique.
FARCAS) Incetarea din viata, pe 31 ianuarie 2013, a lui Ingo Swann (n.1933), legendar clarvazator american, implicat si in explorarea fenomenului OZN prin aceasta neobisnuita metoda, ne-a prilejuit, in ultimele doua episoade, rememorarea inceputurilor scolii americane de clarviziune, menita sa sprijine spionajul militar in perioada razboiului rece.
Umanoizi in Ungaria (Autor: ... FARCAS) Am prezentat, in cateva articole din ultimele saptamani, mai multe presupuse intalniri cu "umanoizi", de pe teritoriului fostei URSS, in anul 1989, aflate in evidentele ufologului american Albert S.
Desecretizarea, s-a efectuat in iunie 2013, la o solicitare, facuta inca in 2005, in virtutea legii libertatii de informare, de Universitatea George Washington, din capitala SUA.
Farcas) Pe 31 ianuarie 2013 a incetat din viata Ingo Swann (n.1933), clarvazator legendar american, implicat nu doar in numeroase proiecte militare ci si in explorarea fenomenului OZN prin aceasta neobisnuita metoda.
In urma intelegerii dintre Guvern si grupul anglo-indian mai multe clauze au ramas necunoscute opiniei publice. De fapt contractul in sine a ramas secret in cei cinci ani de la parafarea sa.
Primarul municipiului Constanta, Radu Mazare (foto), a facut senzatie ieri, inainte de conferinta de presa in cadrul careia Radu Babus, seful Regiei Autonome de Exploatare a Domeniului Public si Privat, mai avea un pic si-si turna, la propriu, cenusa pe cap.
Mark Gitenstein (foto) a fost investit ambasador al SUA la Bucuresti, in prezenta lui Joseph Biden, in cadrul unei ceremonii care s-a desfasurat la Indian Treaty Room, in imobilul unde se afla sediul vicepresedintelui american.
Social-democratii si socialistii din lumea intreaga, reuniti la Leipzig, in estul Germaniei, cu prilejul marcarii a 150 de ani de la crearea SPD, au inaugurat, miercuri, o noua alianta, perceputa de unii ca o rivala a Internationalei Socialiste, transmite AFP.
Sectorul financiar-bancar a dominat tranzactiile bursiere in ultima saptamana, detinand o pondere impresionanta, de 81,84 la suta din totalul schimburilor, pe fondul unei medii zilnice a valorii tranzactiilor foarte ridicata, de 431 de miliarde de lei pe sedinta, sunt de parere analistii unei companii de brokeraj.
Dupa ce revista “Forbes“ l-a clasat pe locul al treilea in topul celor mai bogati oameni din lume, “Sunday Times“ il situeaza pe patronul Sidex, Lakshmi Mittal, pe primul loc in topul bogatasilor din Marea Britanie.
Cele opt blocuri de locuinte aflate in proprietatea Mittal Steel au fost cumparate la mijlocul acestei luni de firma Vega '93 SA.
Aceasta este a doua prelungire a termenului de depunere a ofertelor, dupa ce uzina a fost scoasa a cincea oara la privatizare, in noiembrie 2005. ... Potrivit AVAS, trei firme romanesti si una straina au cumparat caietul de prezentare al intreprinderii in urma publicarii anuntului de privatizare.
Aceasta operatiune reprezinta o concentrare economica si necesita, potrivit legislatiei, avizul institutiei de reglementare in domeniul concurentei.
In urma unor lungi discutii la nivelul consiliului de conducere al companiei siderurgice Arcelor, aceasta va fi preluata de grupul anglo-indian Mittal Steel. Oferta acceptata de conducerea Arcelor este de 25,6 miliarde de euro, iar aceasta va fi achitata in actiuni si numerar.
Cinci banci de investitii, care au consiliat grupul anglo-indian Mittal-Steel, vor avea de castigat de pe urma preluarii de catre acesta a grupului siderurgic Arcelor. ... In cazul in care tranzactia va fi incheiata cu succes, pe langa comisioanele obtinute, aceste banci vor avansa in clasamentul institutiilor de profil.
google-analytics.com