Cautare

479 de rezultate pentru "hai" (2.50 secunde)
Hai, sa ne traiesti si sa mai tragi niste dungi in parcare, ca bine le mai zici. • Unui baietas din Craiova, Flavius Sirop, rapper de felul lui, ale carui firme au reusit mari pierderi financiare sub inteleapta sa conducere, i s-a dat pe mana o afacere grasa:
Hai, te rog eu. Spune-ne, nu ne mai tine pe jar. • "Puteati macar sa-i informati pe oameni si nu se le trimiteti direct fluturasii cu pensia taiata, fara nicio explicatie.
Hai ca te mai votam o data !
Hai treaca, mearga cu smecheriile astea de doi bani, dar chestia cu Nicolescu de la Arges, cand ziceai tu la TVR1, ca putea fi operat si mai tarziu, e prea de tot.
"Hai sa ajungem la momentul asta". Decriptat, mesajul presedintelui ar putea indica o predare a guvernarii in mainile USL in primavara, dupa motiunea de cenzura deja anuntata de alianta.
Hai, c-ar fi o chestie tare. • Niste ziaristi rautaciosi spun ca Boc nu stie cat costa o paine, pentru ca n-a raspuns la aceasta intrebare pusa de Realitatea TV.
Hai sa nu-i mai bagam in seama, au destul timp sa faca cata reforma vor in opozitie, problema este ca ACUM ne distrug si ne fura tara!
Dar cand il vad venind si spunand de cinci ori pe an ca am iesit din criza, oamenii gandesc la modul 'hai, mai, da-o-ncolo, dupa ce ca iei masuri dure, pe deasupra mai si vii si ne minti in fata?!'", a declarat Alfred Bulai pentru "Puterea".
Unii care pretind ca m-au facut pe mine sa castig n-au castigat alegerile nici cand au candidat ei. Hai s-o lasam pe asta cu miturile create pe bani, da?", a conchis Basescu. Preda (PDL):
Nu este exclus ca diverse persoane care au informatii sa fi stiut ca vor sa il inregistreze altii, iar atunci au zis 'hai sa-l inregistram la OSIM ca sa fim siguri ca suntem inaintea lor'.
Dar hai sa lasam un pic politica si s-o luam altfel. Buna de tot trebusoara asta pentru Olt - imi pare rau ca n-au trait bunicii mei si alte rude dragi de-acolo sa apuce vestea.
Hai sa fim putin seriosi! Suntem copii?", a completat Geoana. Anastase, Oltean si Turcan vor functii de conducere Intre timp alegerile interne din PDL au intrat in linie dreapta.
Adica, hai sa zicem, 33%. Aia ai lu’ Oprea sa ciuguleasca 10%. Brrrrr! Asta inseamna 43%. Uniunea Democratica a Maghiarilor din Romania 7%???
Nu mai putem merge pe teoria hai sa amanam . Romania este pe un trend de reformare, partea de administrare nu poate ramane in afara procesului de reformare a statului, nu vreti sa intelegeti?", a replicat Basescu.
Nu mai putem merge pe teoria hai sa amanam . Romania este pe un trend de reformare, partea de administrare nu poate ramane in afara procesului de reformare a statului, nu vreti sa intelegeti?", a replicat Basescu.
Asa ca hai sa uitam de UNPR - el este si va ramane un grup de parlamentari constituit in actuala legislatura prin dezertarea unor psd-isti si pnl-isti, doar atat, nu este un partid cu baza electorala nationala UNPR propune insa un process - uneperizare, prin care, indiferent de rezultatul electoral, PDL ajunge sa formeze majortatea in Parlament cu ajutorul celor care, alesi pe listele PSD si PNL, isi parasesc partidele si fie li se alatura pdl-istilor, fie formeaza un grup parlamentar distinct care sa ii sustina pe acestia.
"Hai sa ne concentram pe ceea ce a iesit din aceasta vizita, pentru ca aceasta conteaza pentru mame, pentru familii, pentru copii, restul e o distragere a atentiei", a mai spus ambasadorul.
A fost mai degraba un exercitiu de terapie in grup, un fel de "hai sa ne facem ca facem". Ceea ce, sa recunoastem, reprezinta esenta filosofiei de guvernare a acestei Puteri habarniste.
hai sa-i certam pe cei din USL. Eu cred ca sunt doua lucruri esentiale care vor defini, electoral, anul 2012.
Hai sa fim seriosi! PSD a fost cat se poate de rabdator cu Geoana. Poate prea rabdator. Dar daca nici dupa ce a fost suspendat 6 luni Geoana nu a invatat nimic, ce vina are partidul?
google-analytics.com