Cautare

478 de rezultate pentru "hai" (2.97 secunde)
Nu scapati dezbaterile motiunii de cenzura de marti, "11 impotriva Romaniei", cele 11 marionete ale lui Basescu ies din scena. Hai Romania!
Hai ghiciti! Va rog, intrazniti! Face bai de multime la Cotroceni? Nuu! Dezbina guverne? Nuu! Se ascunde cu Udrea dupa boscheti?
Traiane, hai sa rupem pisica! Sau, daca vrei tu, motanul! In 2004 ai venit la Grivco sa negociem. Erai impreuna cu Theodor Stolojan si, spui tu, 'cu caciula in mana'.
"Hai sa fim seriosi! Nastase e om politic. Ati vazut miscand in front vreun mogul in timpul lui Adrian Nastase?" a mai spus, amuzat vizibil, seful statului.
'hai sa-l omoram pe Basescu!' Fereasca Dumnezeu!", a mai spus Vantu. Omul de afaceri a incheiat oferindu-i presedintelui Basescu un "sfat" pentru un Guvern de uniune nationala, care sa impiedice "convulsii majore" in anul 2010.
5000 euro! Iti amintesti despre cine este vorba? Hai, contrazice-ma daca poti!", mai afirma Anca Alexandrescu.
Hai sa fim seriosi. Va fi un an extrem de greu. Vorbind sincer, avem de-a face cu un Guvern cu multe persoane stimabile, dar si cu persoane care miros a coruptie.
Hai sa vedem cea mai buna caricatura sau epigrama cu tema "Basescu, cu caciula in mana la Voiculescu". Castigatorul primeste 1000 de euro", ii raspunde Voiculescu.
" Hai ca prima intalnire o facem la Brasov." 18:45 Geoana si Vanghelie sunt intr-o camera alaturata si vorbesc cu Nastase.
Se stia de multa vreme, sau, hai sa zic, se banuia si se barfea de multa vreme ca Diaconescu ar fi mai mult decit pesedist, ca ar avea rang in alta parte, intr-o alta structura, care, prin lege, nu face politica ci se ocupa de siguranta nationala.
Ei se gandesc 'hai sa dau in ministru, sa-mi fac datoria fata de partidul care m-a numit'", a acuzat Basescu.
La un moment dat - si acum o sa va spun o poveste - eram intr-o zona montana, intr-o statiune si hai sa facem noi o masa.
Refuz sa asist la un asemenea spectacol grotesc in care, dupa douazeci de ani in care acelasi Basescu si toti ceilalti politicieni au facut ce-au vrut cu statul si cu banii mei , vin tot ei si imi spun, vezi, puteam sa ti-o mai fac o data, hai, pupa-mi picioarele si sterge-o de-aici pana nu ma razgandesc!
Hai insa sa facem un exercitiu de fantezie si sa ne intoarcem la momentul 2005 si sa presupunem ca starea de sanatate a lui Ion Iliescu ar fi fost una corespunzatoare.
" Hai, sa nu mai facem o drama din faptul ca pleaca medicii. Dreptul nostru este de a pleca unde ne e mai bine ".
Cand esti presedintele tarii - sau chiar presedintele unui partid de opozitie - nu poti sa te comporti ca un individ care sta la bar si face glume 'bai, hai ca te pun pe tine prim ministru'.
Hai sa mai schimbam trei-patru ministri, mai deschidem niste supape, spunem ca din cauza lor Romania a ajuns in halul asta si venim cu altcineva.
Spunea ‘Hai sa cautam solutii‘". Fostul ministru de Fianante din guvernul Isarescu are, insa, o problema cu Traian Basescu.
El a precizat ca lucreaza la acest "proiect" de un an de zile, adaugand ca nu a fost niciodata interesat sa se plimbe "doar asa, ca idiotu‘ " in afara tarii . "Deci nu m-a chemat cineva si mi-a zis 'Hai, Vanghelie!
Seara, in Piata ‘Avram Iancu‘, o mare Hora a Unirii va readuce pe buze emotionantul indemn ‘Hai sa dam mana cu mana.
google-analytics.com