Cautare

479 de rezultate pentru "hai" (3.16 secunde)
Dupa ce se trece de miezul noptii si focurile se sting, oamenii se indreapta in liniste spre casele lor, lasand locul spiritelor care, dupa credinta populara, in noaptea aceasta ca si in toate noptile importante ale anului, hoinaresc hai-hui prin lume.
Hai la colturile de joaca sa ne distram impreuna cu activitati de constructie LEGO® BATMAN si nu uita sa mergi la LEGO BATMAN:
Hai sa vezi Mamma Mia! O luam de la capat la orice cinematograf din Romania, pana pe 31 august si apoi intra pe aceasta postare si spune-ne la ce tinuta spectaculoasa te-a dus acest film cu gandul.
Asadar, hai sa-i fim alaturi lui Norm din 31 august, cu mici, cu mari! Norm de la Polul Nord 2.
- Hai sa facem un exercitiu de imaginatie. Cum ar arata acest viitor in Romania, practic? Cum ar functiona tranzitia spre utopie?
hai dupa mine sa nu te ia acolo! Dar el tot s-a uitat acolo sus..." Apoi a aparut un fel de trapa, sau ceva, pe care a coborat o femeie imbracata in negru sclipitor.
- Hai sa vedem daca puterile acestui individ chiar functioneaza. Samanul a facut ce stia; in primul rand si-a trecut mainile deasupra capului ei.
- Hai, sefule, da-o naibii, ce, nu-l vezi? E acolo, in fata nostra, si e mare! Bineinteles, punctul de comanda de la sol s-a sesizat imediat si a intrebat:
Hai s-o punem la coloana cu posibil. 6. Chestiile care ies din pisici par complet nenaturale. (Zici ca nu-s de pe Pamant.) Asta e prea stupida.
xxx Hai ma, ca astia stateau in pe loc repaos si cu arma la picior in asteptarea oridinului de atac.
hai sa coboram aici ca uite ce frumos e! Nu ne placea, mergeam mai departe. In Valencia - ca nu mai aveam tren in seara aia - am dormit in fata garii, pe izopren, in sacii de dormit.
Toti puteti deveni tinte vii ale acestui sistem odios. Hai sa vorbim si de celelalte categorii care credeau ca nu sunt tinte:
Tu poti atinge acelasi nivel prin multa munca, deci hai, la treaba, pas cu pas! Balanta Esti foarte preocupat(a) de anumite probleme si din acest motiv ai putea neglija altele, poate mai importante.
Dar hai saa facem acum asa, saa fie, dar saa nu fie faacut la santaj. Trebuia saa fie faacutaa curaatenia inainte, in 90".
'Bunicule, daca tot esti intelept si senil, hai sa facem un plan urbanistic general al acelei zone pina la momentul in care se va lamuri situatia cu parcelele si buletinele'.
"IGEN Szekelyfoldert" (DA pentru ¥inutul Secuiesc - n.r.) si "Hajra Erdovidek" (Hai Baraolt - n.r.). Totodata, au fost pregatite 19.150 de buletine de vot bilingve, in limba romana si maghiara, pe care localnicii pot raspunde cu "Da" sau "Nu" la intrebarea:
"Pai, hai, sa vedem cum o rezolvam", a spus presedintele Voronin. In urma discutiilor, a fost gasita si rezolvarea stringentei, prin hotararea de a se crea doua consulate romanesti temporare in Moldova, in orasele Balti si Cahul.
"IGEN Székelyföldért" (DA pentru Tinutul Secuiesc) si "Hajrá Sepsiszék" (Hai Scaunul Sfantu Gheorghe). De asemenea, vor fi pregatite aproximativ 80.000 de buletine de vot bilingve, respectiv in limbile romana si maghiara, iar localnicii vor trebui sa raspunda afirmativ sau negativ la intrebarea "Dvs.
Hai sa nu ascundem decizii politice in spatele unor procedee tehnice. Premierul este seful Guvernului si, la o adica, isi poate asuma si singur o hotarare de guvern, pe care eu personal nu o s-o semnez".
Presedintele trebuia sa spuna, asa cum a facut de multe ori, 'hai sa ne intoarcem la popor'", a spus Claudiu Brinzan.
google-analytics.com