Cautare

479 de rezultate pentru "hai" (3.65 secunde)
Hai, te astept!". Afaceri alimentate cu bani de la Ministerul Educatiei Omul de afaceri targujian Dan Radu Florea era cunoscut in anii 2000 - 2004 ca prieten al lui Nicolae Mischie, dar si ca un apropiat al sefilor din politia gorjeana.
A fost asa, o chestie, hai sa ne unim doi contra celui de-al treilea. (...) Ne-am luat nu pentru bani, ne-am luat sa-l omoram pe Basescu si sa facem nu stiu ce guvern.
A fost asa, o chestie, hai sa ne unim doi contra celui de-al treilea. (...) Ne-am luat nu pentru bani, ne-am luat sa-l omoram pe Basescu si sa facem nu stiu ce guvern.
Deci, aici este o mica contradictie... Radu Moraru: Dar, hai sa vorbim sincer..., nu stiu daca..., dar cred ca e momentul.
Nu, nu, nu, nu am nicio..., habar nu am de asa ceva, dar adresarile dure, murdare pot fi acceptate pana la o limita - hai sa spunem - o data spui ca este accident, cand vezi ca a facut o practica spui ‘acest om nu ma mai intereseaza, nu-l mai respect din acest moment, nu-i mai dau semnele exterioare de respect‘.
In loc de "hai, domnule sa-l punem pe Berceanu, ca e un baiat valabil, nu ne creeaza probleme", intotdeauna s-a zis:
Dar, hai sa vedem ce opinii au liderii locali ai celor mai importante partide aflate pe scena politica salajeana. Corin Penciuc, presedintele PNL Salaj:
Hai, pa! Domnule Iohannis, Nu te-am votat si nu te-as vota. Nu-mi inspiri nicio incredere. Nu-mi place grimasa pe care o folosesti cand ar trebui sa zambesti.
hai repede la telefon ". Sanda asculta citeva minute dupa care incep sa ii curga lacrimile. "Cum adica nu poti sa vii dupa mine?
Dar, hai, ca dupa aia mergem si bem o bere, eu nu va sunt dusman. Vedeti ca de multe ori va sustin.
hai, ba, contribuabililor, nu va speriati ca puii de Crevedia, ca nu va dam amenzi imediat, ba, va speriati degeaba, ba, fricosilor!
Sub indemnul "Hai la Marea Urnire", cele doua editii speciale "Happy Hour" din 1 decembrie si-au propus sa arate o alta fata a tarii noastre, una optimista si increzatoare, in care schimbarea incepe cu fiecare roman care spune "Romania, DA!".
In aceste conditii, ori Manda vrea sa faca rost de un abonament gratuit pentru o alta persoana decit cea pe care o stie tot orasul, ori crede ca titlul de „cetatean de onoare“ se reduce doar la acest lucru si atunci, pe principiul ca daca tot nu valoreaza nimic, hai sa i-l dam si lui Bulucea!
Si si-a bagat coada politicul acum si s-a trezit ‘a, noi, politicul, nu suntem pe nicaieri, atunci hai sa vedem cum o mai amanam‘.
Hai sa vedem. As gresi daca as dori moartea cuiva, dar eu constat ca un om a jurat stramb pe Biblie si nu-i corect.
Probabil meseria a "fortat-o", asa ca hai sa incercam sa nu o judecam prea aspru. Daca banii curg, ce mai conteza ca o doare spatele de la greutatea bustului?!
Fostul prim-ministru si actual primar al Clujului, Emil Boc, a batut intr-o toba si a strigat Hai Romania pana a ragusit.
Ridica ancora si hai la joc, accesand linkul de mai jos: http://www.infopress.tv/2011/01/20/dezbraco-pe-udrea-din-cateva-click-uri/
Nati Meir, care a ajuns in Parlament pe listele PRM, este nemultumit de faptul ca a aparut poza sa pe post de Hitler, avand ca titlu "Hai sictir, Nati Meir, ca mirosi a cimitir!", in revista pe care o conduce Vadim Tudor.
Tema editiei a XVIII-a Salonului National de Fotografie Turistica - "HAI ACASA", indeamna la descoperirea locurilor care dau specificul autentic romanesc, prin intermediul oamenilor si a comunitatilor diverse/variate din care acestia fac parte, promovand turismul responsabil ca o abordare potrivita si oportuna dezvoltarii turistice de perspectiva.
google-analytics.com