Cautare

479 de rezultate pentru "hai" (2.86 secunde)
Pornind de la aceste statistici ingrijoratoare referitoare la copiii care parasesc scoala, UNICEF a demarat in 2010 campania "Hai la Scoala" de prevenire si reducere a fenomenelor de absenteism si abandon scolar.
- Draga, hai sa facem copii! ... Hai sa facem bile! xxx Dupa o expeditie pe pamant, un astronaut martian se intoarce acasa.
Pana acu' nu gandeam, dar daca tot imi adusesi aminte, hai ca incerc acuma! ... Hai, mars inapoi in scorbura! Suparacioasa mica!
"Daca au bani la banca, hai sa li-i luam ", o fi sunat indemnul liberalo-democrat al vreunui ministru care a redescoperit zeciuiala.
sa zicem aoleu, vrea un miliard, hai sa stam cuminti. ... Ce si-o fi zis, hai sa-i amenintam ca le cerem un miliard, se sperie naibii si sa nu mai scrie nimic.
Mare volum, mare caracter de… hai sa zicem om! ... „Hai, niste ceva de-ale gurii si pentru copiii de la presa, niste ceva de-ale gurii si in portbagajul meu”.
Ne agitam cu fardul, dam pe ici-pe acolo cu bidineaua, mai facem o piramida (hai, sa aveti succes!) si chemam niste cantareti carora le place moca pe litoral... ... Hai sa traiti bine, domnilor!
Adevarul este ca deputatul Dutu, "taticutul" democratilor de prin judet, are o vasta experienta in "hai veniti cu mine" sau "hai plecati...
Sunt in neregula anumiti oameni, conceptiile lor, comportamentele lor deviante, lipsa lor de bun-simt, de patriotism, acel simtamant de "hai sa facem ceva bun si pentru tara asta de romani vai steaua lor"...
Era cumva un test psihologic, sa-i caleasca pe ai nostri cu tot felul de adversari in public si au ales tocmai raul cel mai rau, adica pe cei care ne urasc cel mai mult pe lumea asta, din nastere si din "educatie"? Hai, Romania!
Dar hai sa-l mai lasam pe om in pace, sa arate ce poate, ca nici maine nu-i septembrie si PSD-ul anunta ca depune motiune de cenzura impotriva guvernului. ... hai sa fiu eleganta.
Aceasta situatie este, fara indoiala, si un "hai sictir" adresat intregii noastre clase politice, careia ii lipseste, din ce in ce mai mult, credibilitatea in fata electoratului satul pana peste cap de certuri si mult prea preocupat de propriile sale probleme, care, pentru cei mai multi, nu sunt catusi de putin neglijabile.
Atunci, spun cei mai multi dintre alegatorii ignorati, hai AFARA sa ne imprietenim cu ceilalti oameni si sa-i lasam pe politicienii nostri sa se aleaga intre ei, doar-doar urma va scapa turma.
Hai ca nu te mai retin, ca poate ai treaba, te dor ochii si tre sa ai si mata grija de savanta de renume mondial sau, cum ii zic oamenii acuma, sinistra sotie, tanti Leana. Hai ca-ti mai scriu eu.
Hai sa spunem ca aproape ne-am obisnuit cu incapacitatea autoritatilor de a exploata turismul de pe litoral asa cum trebuie. Hai sa mai spunem si ca avem posibilitatea sa ne bucuram de natura fara prea multi bani.
Hai sa ma uit putin la CFR, cand am vazut gol cu spitul. ... Hai ca vorbim mai mult decat despre vedeta (Miculescu).
Veniti pe litoral, liderii PSD (Mircea Geoana, presedinte PSD si Adrian Nastase, presedinte executiv PSD) au sustinut o - hai sa-i zicem totusi - conferinta de presa, la sediul Organizatiei Judetene Constanta.
il doare subiectul turism, dar si pentru a aplica o lovitura (de fapt, hai sa ii zicem intepatura) subtila concurentei.
"Arata-le ca tu ai puterea!" si "Hai la curatenie!" au fost cele doua sloganuri sub care, in 2007, romanii au fost chemati de presedintele Traian Basescu sa se pronunte la referendumurile privind suspendarea sa din functie si pentru introducerea votului uninominal.
hai sa nu zic de faliment, dar destul de precare si le-am adus in topul firmelor, am rezultate, cunosc problemele Constantei, sunt un bun administrator si un bun manager, am taxele platite la zi, am toate firmele pe profit in 2007.
google-analytics.com